25 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 05:53

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Knops reageert na afloop Rijksministerraad op aanwijzing Curaçao

Persbureau Curacao

In een video geeft Knops aan dat met ingreep de democratische rechtsgang is hersteld

DEN HAAG – Staatssecretaris Knops heeft na afloop van de Rijksminiserraad in Den Haag een reactie gegeven op het besluit om via een Algemene Maatregel van Rijksbestuur het voor het parlement op Curaçao mogelijk maken van haar werk.

In een video geeft Knops aan dat met deze ingreep de democratische rechtsgang is hersteld. Bekijk de video :

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

12 reacties

 1. Zorg er gewoon voor dat je je rotzooi zelf oplost. Stelletje kleuters/ amateurs maar vooral profiteurs in Parlament. @De rechtstaat, het verdient nirt de schoonheidsprijs, maar zonder nederland zaten we hier allang in een soort dictatuur met totonmacute als staatspolitie!
  Zie haiti, zelfde idee., men kijt ner op haitianen op dit eiland, maar de ydk is geen haar beter

 2. Deze lolo di Limburg heeft het over democratisch en anti-democratisch.

  Feitje koko di kaas:

  Zomer 2020 stond ene mevrouw Alcala-Walle op de stoep bij z.g. Gobernador en door toedoen van de democratische geesten mocht zij de eed niet meer afleggen.

  Voorjaar 2021 is deze zelfde democratisch gekozen mevrouw aan de beurt om intrede in de staten te maken. Helaas had deze mevrouw kennelijk geen fundamentele rechten te goed aangezien door toedoen van dikke tante (lees staten voorzitter) en het z.g. goed gesprek met onze premier zij op zijn zachts gezegd moest afzien van haar status als gekozene.

  Ongekend onrecht zou ik zeggen, maar helaas spelen uw belangen een grotere rol dan die van ons Jan en Hanna’s met de spreekwoordelijke pet.

  Lang leve onze democratie door zelfs een AMVRB in te zetten om uw agenda in stand te houden, en zodoende de toekomst van deze en de volgende generaties in handen te zetten van een met 27 “voorkeurstemmen” gekozen statenlid.

  Dank u wel Knops.

 3. Kunnen we dit zooitje complete randdebielen in ons parlement niet gewoon naar huis trappen zonder ontslagvergoeding en Curacao gewoon weer een gemeente van NL maken?

 4. Wij zijn gewaarschuwd, herhaaldelijk,
  laatstelijk nog door de premier.
  Wie niet wil horen zal het voelen
  van Big Daddy and Momma.
  Leuk prijskaartje voor de belastingbetaler
  naar het amechtig wachtende aspirant statenlid.
  But it is the system.
  Quitate tu pa ponerme yo.
  Toepasselijk liedje in de politiek.
  Leuk opzetje van het opgestapte statenlid om deze aankomende ook het volk te laten dienen,.. met financiële zekerheid voor daarna.

 5. Unda lolo Knops a sali pa puntra ami denk over wie op te stemmen, democratisch of anti democratisch?

  In papiaments zouden wij zeggen knoppie bai laba atras… E voto ta dimi bo no tin ningun karajo di bin bisa ami na Korsou kon deposita mi voto.

  Maar ja, is duidelijk dat deze beste man op campagnetoer is voor partijen op Curaçao en dat is schaamteloos, bemoeienis in binnenlandse politiek van andere landen!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -