27 C
Willemstad
• dinsdag 20 april 2021 00:21

PBC | Vliegverkeer Curaçao moet rekening houden met vulkaanuitbarsting Soufrìere

Persbureau Curacao Het vliegverkeer richting Curaçao, Aruba en Bonaire kan last ondervinden van de as van de uitbarstende vulkaan Le Soufriere. Dat zegt de Meteorologische Deinst van Curaçao....

PBC | OM houdt twee minderjarigen aan na mishandeling op video

Persbureau Curacao De politie heeft twee minderjarigen aangehouden op verdenking van mishandeling. Daarvan werden beelden gemaakt. Die werden vorige week verspreidt via sociale media. Daarop kon je zien...

Trouw | Voor ABN Amro is de witwaszaak nu afgedaan, maar drie oud-bestuurders worden verdacht

Dirk Waterval | Met feitenrelaas, transactieovereenkomst en persbericht Waarom besloot het OM dit keer wél om gelijk verdachten aan te wijzen in het falende bankbeleid van ABN Amro? Betreurenswaardig...

ParadiseFM | ‘Vaccinatiebonus werknemer mag’

Je personeel een financiële tegemoetkoming geven voor het nemen van het vaccin is arbeidsrechtelijk toegestaan. Dat schrijven juristen van HBN Tax & Law in een speciaal bulletin....

Democracy now! | Monday, April 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 19 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img
HomeLandenCuraçaoPBC | Knops reageert na afloop Rijksministerraad op aanwijzing Curaçao

PBC | Knops reageert na afloop Rijksministerraad op aanwijzing Curaçao

Persbureau Curacao

In een video geeft Knops aan dat met ingreep de democratische rechtsgang is hersteld

DEN HAAG – Staatssecretaris Knops heeft na afloop van de Rijksminiserraad in Den Haag een reactie gegeven op het besluit om via een Algemene Maatregel van Rijksbestuur het voor het parlement op Curaçao mogelijk maken van haar werk.

In een video geeft Knops aan dat met deze ingreep de democratische rechtsgang is hersteld. Bekijk de video :

Bron: Persbureau Curacao

12 reacties

 1. Zorg er gewoon voor dat je je rotzooi zelf oplost. Stelletje kleuters/ amateurs maar vooral profiteurs in Parlament. @De rechtstaat, het verdient nirt de schoonheidsprijs, maar zonder nederland zaten we hier allang in een soort dictatuur met totonmacute als staatspolitie!
  Zie haiti, zelfde idee., men kijt ner op haitianen op dit eiland, maar de ydk is geen haar beter

 2. Deze lolo di Limburg heeft het over democratisch en anti-democratisch.

  Feitje koko di kaas:

  Zomer 2020 stond ene mevrouw Alcala-Walle op de stoep bij z.g. Gobernador en door toedoen van de democratische geesten mocht zij de eed niet meer afleggen.

  Voorjaar 2021 is deze zelfde democratisch gekozen mevrouw aan de beurt om intrede in de staten te maken. Helaas had deze mevrouw kennelijk geen fundamentele rechten te goed aangezien door toedoen van dikke tante (lees staten voorzitter) en het z.g. goed gesprek met onze premier zij op zijn zachts gezegd moest afzien van haar status als gekozene.

  Ongekend onrecht zou ik zeggen, maar helaas spelen uw belangen een grotere rol dan die van ons Jan en Hanna’s met de spreekwoordelijke pet.

  Lang leve onze democratie door zelfs een AMVRB in te zetten om uw agenda in stand te houden, en zodoende de toekomst van deze en de volgende generaties in handen te zetten van een met 27 “voorkeurstemmen” gekozen statenlid.

  Dank u wel Knops.

 3. Kunnen we dit zooitje complete randdebielen in ons parlement niet gewoon naar huis trappen zonder ontslagvergoeding en Curacao gewoon weer een gemeente van NL maken?

 4. Wij zijn gewaarschuwd, herhaaldelijk,
  laatstelijk nog door de premier.
  Wie niet wil horen zal het voelen
  van Big Daddy and Momma.
  Leuk prijskaartje voor de belastingbetaler
  naar het amechtig wachtende aspirant statenlid.
  But it is the system.
  Quitate tu pa ponerme yo.
  Toepasselijk liedje in de politiek.
  Leuk opzetje van het opgestapte statenlid om deze aankomende ook het volk te laten dienen,.. met financiële zekerheid voor daarna.

 5. Unda lolo Knops a sali pa puntra ami denk over wie op te stemmen, democratisch of anti democratisch?

  In papiaments zouden wij zeggen knoppie bai laba atras… E voto ta dimi bo no tin ningun karajo di bin bisa ami na Korsou kon deposita mi voto.

  Maar ja, is duidelijk dat deze beste man op campagnetoer is voor partijen op Curaçao en dat is schaamteloos, bemoeienis in binnenlandse politiek van andere landen!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties