28 C
Willemstad
• vrijdag 1 december 2023

Extra | Journaal 30 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Staatssecretaris Gunay Uslu vertrekt en gaat naar Corendon

Koen Nederhof en Pepijn van den Brink BADHOEVEDORP - Demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Cultuur en Media) vertrekt vroegtijdig uit het kabinet. Ze gaat in december aan de slag...

CC | Alarming financial situation at the University of Curaçao: Annual budget shortfall of 7 million guilders

WILLEMSTAD - The University of Curaçao (UoC) grapples with significant financial challenges on an annual basis, as revealed by Rector Magnificus Francis de Lanoy. The budget shortfall...

Democracy now! | Wednesday, November 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Vraag naar seniorenwoningen neemt verder toe op Bonaire

Marit Severijnse Eerder publiceerde Caribisch Netwerk over ouderen op Bonaire die niet meer alleen thuis kunnen wonen. Het aantal aanvragen voor aanleunwoningen en specialistische zorg blijkt een jaar later...
- Advertisement -spot_img

PBC | Kaya St. Jacob bij Sunvalley op de schop

HomeLandenCuraçaoPBC | Kaya St. Jacob bij Sunvalley op de schop

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Kaya St. Jacob, dat loopt van Sunvalley tot aan Kaya Merida gaat op de schop. Dat meldt het Ministerie van Verkeer en Vervoer. De onderhoudswerkzaamheden zijn bedoeld om de slechte staat van de weg aan te pakken en te verbeteren.

Het onderhoudsproject omvat zowel het verwijderen van oud asfalt en het aanbrengen van nieuw asfalt op deze belangrijke verkeersroute. De ingreep maakt deel uit van het grotere ‘Life Extension’-project dat het ministerie van Verkeer en Vervoer eerder aankondigde.

Ortela Schoonmaakbedrijf en General Contractor zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden, die naar verwachting drie weken zullen duren.

Tijdens de werkzaamheden kunnen bewoners en bedrijven langs Kaya St. Jacob hun woningen en vestigingen normaal bereiken. Voor andere weggebruikers die deze route om andere redenen nemen, worden alternatieve routes aangegeven om het verkeer soepel te laten verlopen.

Het Ministerie van Verkeer en Vervoer roept alle automobilisten op om extra voorzichtig te zijn en de verkeersborden en instructies te volgen.

Deze onderhoudswerkzaamheden moeten bijdragen aan de verbetering van de verkeersomstandigheden en de algehele veiligheid op Kaya St. Jacob, waardoor een vlottere doorstroming van het verkeer wordt gegarandeerd.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties