PBC | Journalist verantwoordelijk voor negatieve sfeer rond Wiels

GevMin Marvelyne Wiels en Journalist René Zwart bij FRED Rotterdam

GevMin Marvelyne Wiels en Journalist René Zwart bij FRED Rotterdam

WILLEMSTAD – AD-journalist Rene Zwart is de oorzaak van de negatieve berichtgeving over Marvelyne Wiels. Dat zei Ivar Asjes gisteren tijdens het statendebat over zijn gevolmachtigde minister naar aanleiding van een rapport van de Ombudsman. Zwart zou persoonlijke motieven hebben. 

Een motie van wantrouwen tegen Wiels haalde het gister niet. Regeringspartij PAIS was het meest kritisch, maar durfde het niet aan om met de motie mee te stemmen. Wiels ligt al sinds haar aantreden in 2013 onder vuur.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Journalist verantwoordelijk voor negatieve sfeer rond Wiels

 1. Asjes bai fliet en neem Taco Tara mee.

  Met je behandeling van Fraudelyne, waarin je een perfecte imitatie was van de nationale lafaard Rosaria, ben je volledig door de mand gevallen.

  Ik heb er spijt van dat ik je zo lang gesteund hebt.

 2. asjes awor abo ku fraudelientje tin di hala get

 3. Abraham Mossel

  Ik hoop dat het AD nu en na haar vertrek een heksen jacht op fraudelyne gaat maken, 24 x 7 een mannetje erop. Ze moet zo ziek worden dat ze niet eens meer naar de WC wil omdat ze bang is dat ze ook daar word gefotografeerd. straf moet ze hebben dat viswijf.

 4. wat een kul argument…
  het is niet mijn schuld, maar de journalist heeft het gedaan.
  ik hoop zo dat die brief ooit eens door goede journalisten onderzocht gaat worden.
  ik bedoel de biref van wijlen Wiels aan zijn lieftallige zusje, waarin hij Asjes als MP aanbeveelt.
  die brief is namelijk de grote leugen, waardoor het viswijf asjes bij de ballen heeft.
  maar ja, heeft Asjes wel ballen?

 5. Ben ook geen fan van de heer Zwart. Maar wat Asjes doet is spelen op de man in plaats van op de bal.

  Het is een vlucht vooruit, om te focussen op de heer Zwart. Mw. Wiels is het onderwerp, en in tweede instantie Asjes zelf.

  Zijn tactiek is duidelijk. Zwart woont in Nederland, dus de Nederlanders hebben het gedaan. Wat hebben ze gedaan? Dat maakt niets uit. Ze hebben hét gedaan.

  Mw. Wiels is de onschuld zelve, niet waar?

 6. Natuurlijk is het iemand anders zijn schuld, dat is het altijd hier. We hebben weer eens een demonstratie gezien van geen verantwoordelijkheid durven nemen en dus de schuld weer buiten onszelf neer te leggen, wat lange tenen geschuifel om iedereen te overtuigen en we zijn weer klaar. En daarom schieten we hier dus nooit op. Ik ben niet echt een fan van R. Zwart, maar vertel mij maar eens hoe hij hier eens geen gelijk zou kunnen hebben. Aangezet door het opperhoofd himself heeft deze dus maar weer ingeleid dat we weer een poosje naar een makamba`s moeten gaan lopen wijzen. Wat een waardeloze zwakke vertoning dan maar weer en het is om je dood te schamen.

 7. Asjes doet Wiels schromelijk tekort. Zij is het die alle credits verdient want als zij niet haar cv bij elkaar had gefantaseerd, family & friends had binnengehaald, het personeel had geintimideerd, haar plaatsvervanger had vernederd, een rechtszaak tegen haar eigen regering was begonnen en niet tegen de Ombudsman had gelogen etc etc etc etc hadden de kranten niets negatiefs over haar kunnen schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *