PBC | Eis 30 jaar na snekmoord om respect

Persbureau Curacao

Verdachte Dall moordde omdat slachtoffer geen respect voor hem toonde | Extra

Willemstad – Het Openbaar Ministerie heeft gisteren 30 jaar celstraf geëist voor een moord die plaatsvond in september vorig jaar bij de Pumpulunchi snek in de wijk Wanapa.

Verdachte Sherrel Dall pleegde de moord omdat zijn slachtoffer geen respect voor hem toonde. Tijdens de ruzie die hij had, verliet de 50-jarige Dall de snek met zijn vriendin om thuis een wapen te halen.

Eenmaal terug schoot hij zijn slachtoffer dood. Voorbedachte rade, oordeelt het OM. Dall was net weer vrij na een 10-jarige gevangenisstraf, ook al voor moord. De rechter doet over drie weken uitspraak.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Eis 30 jaar na snekmoord om respect

  1. En dat moeten we dan op onze kosten in leven houden in een gevangenis.

  2. Tijdens de ruzie die hij had, verliet hij de snek met zijn vriendin om thuis een wapen te halen. De keuzes van sommige vrouwen is niet te begrijpen, de man kwam net uit de gevangenis en daar staat iemand klaar om hem te helpen voortplanten.

  3. Joep Meloen

    Vrijwillige euthanasie voor dit soort figuren zou een hoop oplossen. Nu is er weer iemand om het leven gekomen door een tikkende tijdbom, zo’n persoon waarvan je weet dat ze totaal geen besef van de waarde van een leven hebben.

  4. Showroe di Emmastad

    Om rèspèt : blij dat ik niet tussen dit soort primitieve holbewoners hoef te wonen. En dat wil onafhankelijk worden als drijvend kiezelsteentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *