PBC | DJ Zoontje ambassadeur Curaçao pride

DJ RO1 ambassador Curaçao Pride 2015

DJ RO1 ambassador Curaçao Pride 2015

WILLEMSTAD – De bekende DJ en radioproducer RO1, beter bekend onder de naam DJ Zoontje wordt de ambassadeur bij de Curaçao Pride.

Hoewel de DJ zegt zelf geen homo te zijn, wil hij wel dat Curaçao iedereen accepteert zoals die is: het taboe op homoseksualiteit moet doorbroken worden op het eiland. De Curaçao Pride vind dit jaar plaats in de week van 30 september tot 4 oktober. Informatie vind je op www.curacaopride.com

Bron: Persbureau Curacao

10 Reacties op “PBC | DJ Zoontje ambassadeur Curaçao pride

 1. ook al zou iedereen homo zijn, dan zouden er toch nog kindertjes geboren worden, want viezeriken hou je altijd.

 2. Amen !! 🙂

 3. Intens trieste reaktie(s) weer. Ik zal er dan ook geen woord aan wijden.
  Pabien, zoontje!!

 4. Ben je ervan op de hoogte dat de evolutieleer de homoseksueel leven niet bevestigd maar juist verrassend tegenspreekt? De evolutie leert ons dat de cellen telkenmale evolueren naar een beter bestaan. Zo heeft de evolutie gezorgd voor twee verschillende geslachten om voortplanting van hetzelfde soort te kunnen verwezenlijken. Homoseksuelen kunnen niet voor de voortplanting zorgen. Dit zou inhouden dat de evolutie tot stilstand zou komen en uitsterven. Dit is in de biljoenen jaren niet gebeurt. Immers elk homostel kan zichzelf niet voortplanten. Echter heeft de evolutie plaatsgevonden. Dit moet dan inhouden dat tijdens dit biljoenen jaren proces nimmer homoseksualiteit heeft kunnen plaatsvinden en dat homoseksueel zijn iets is van de laatste decennia. Immers, zou homoseksualiteit net zo gedreven zijn als nu, dan zou de wereld maar voor de helft bevolkt zijn en zou de evolutie aan z’n einde komen.
  Dit is gezien vanuit jullie stelling de evolutie.

 5. hij bedoeld zonder de bijbel kan jijzelf geen beslissingen nemen.

 6. Deed je dat maar ZELF bepalen.

 7. Acceptatie oke; je hoeft het er natuurlijk niet meen eens te zijn …
  Voor het overige; Heb uw naaste lief….want dat ben ik 🙂

 8. Met alle respect. Nee, ik zal de mens altijd respecteren en accepteren als mens, maar niet in de zonde waarin het leeft.
  Zo zal ik Asjes en Wiels respecteren in hun functie en als mens, maar zal nimmer de leugenachtige leven die zij leven accepteren. Alhoewel deze twee het graag zouden willen dat ik en of de bevolking Curaçao, hun leugenachtige leven accepteer.

 9. Je hoeft homosexualiteit niet te accepteren; wel, dat je “iedereen accepteert zoals die is”…. hij of zij, homo of hetero, christelijk of moslim, blank, zwart of geel….
  Wat een ander ook zegt of vindt: iteindelijk wordt je toch, die je zelf bent 🙂

 10. Dat ik homoseksualiteit accepteer of niet, dat bepaal ik zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *