27.2 C
Willemstad
• donderdag 29 juli 2021 05:40

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Curaçaohuis terug naar Badhuisweg

Persbureau Curacao

De Algemene Rekenkamer Curaçao deed onderzoek naar de omstandigheden waarin de besluitvorming over de aan en verkoop van oud en nieuw was besloten. Haar oordeel was vernietigend. | Nico van der Ven

Het Curaçaohuis gaat weer terug naar zijn oude stek op de Badhuisweg in Den Haag. Dat meldt de Amigoe. Het huidige pand aan de Prinsengracht gaat in de verkoop.

De panden van het voormalige Curaçaohuis moeten wel opgeknapt. Bedoeling is om het geld van de verkoop van het pand aan de Prinsengracht daarvoor te gebruiken.

- Advertentie -

De huidige gevolmachtigde minister, Anthony Begina zegt tegen de Amigoe dat de beslissing om weer terug te gaan naar het oude Curaçaohuis een opdracht is van de Staten, die dat in een motie hebben vastgelegd.

De oude panden aan de Badhuisweg zijn nog steeds in bezit van Curaçao. De verkoop heeft nooit plaatsgevonden, omdat de Staten daarvoor geen goedkeuring gaven.

Marvelyne Wiels

De Algemene Rekenkamer Curaçao deed onderzoek naar de omstandigheden waarin de besluitvorming over de aan en verkoop van oud en nieuw was besloten.

Haar oordeel was vernietigend. De toenmalige gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels handelde op eigen houtje en werd gedekt door toenmalig premier Ivar Asjes en de oud-minister van Bestuur en Planning, Etienne van der Horst.

- Advertisement -

De Rekenkamer heeft erop aangedrongen om uit te zoeken of de betrokken bestuurders, waaronder Ivar Asjes en Marvelyne Wiels, aansprakelijk zouden kunnen worden gesteld.


Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

9 reacties

  1. Gisteren was het international vrouwen dag. What a woman we had wat Marveliene Korupshon Wiels. Wat een serpent. Ze scheen een heks van een manipulerende bitch te zijn in het Curaçaohuis.

    Ze kon regeren om dat het hier een typische familie nepotisme partij betrof. Die zieltjes had gewonnen met haat retoriek. Lekker opstoken en mensen opjutten om stenen te gooien naar blanke mensen. Wat een “k” partij en wat een “k” ideologie.

    Ik zou zeggen BLM Werner Wiels, wat heb je met die 19 miljoen gedaan? In je eigen zak of die van de armen

  2. Dit krijg je als je zwakzinnige egoïstische idioten een positie geeft waarbij ze denken god te mogen spelen. Miljoenen heeft dit gekost en wedden dat we er WEER niets aan gaan doen ? De zoveelste afgang van ons domme volk.

  3. Luiter naar het interview met lijsttrekker van Kumun die bij de rekenkamer heeft gewerkt. Je kunt rapporten schrijven over misstanden maar onze parlementariërs die het volk vertegenwoordigen doen er uiteindelijk niets mee. We drinken een glas, doen een plas en alles blijft zoals het was.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DolfijnFM | Stroomstoring Bonaire

Bonaire heeft sinds vanochtend 08.00 uur te kampen met een grote stroomuitval. Elektriciteitsbedrijf WEB bevestigt de storing. Het hele eiland ligt plat. Precies een jaar geleden, op 31...

Democracy now! | Wednesday, July 28, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Curadoet pakt 300 projecten aan

Curadoet zal, na twee keer uitgesteld te zijn geweest, aanstaande zaterdag plaatsvinden. De grootste vrijwilligersactie van het eiland heeft dit jaar 300 projecten beschikbaar gesteld. Voor ruim...

ParadiseFM | Truks in brand bij Rodricon Transport

Verschillende truks van Rodricon Transport zijn vannacht volledig uitgebrand. Iets na drie uur ‘s nachts kreeg de politie een brandmelding binnen en rukten zij samen met de...

PBC | Vrouw die pcr-test vervalste was medewerker RCN

Persbureau Curacao De vrouw die haar PCR-test vervalste om Curaçao toch binnen te kunnen komen is een medewerker van Rijksdienst Caribisch Nederland op Bonaire. De vrouw met de...
- Advertentie -