PBC | Curaçao volgende week van de Easy Riders

De motorclub heeft bikers uit alle windstreken uitgenodigd naar ons eiland te komen voor de jaarlijkse vlaggendag op 2 juli | Persbureau Curacao

Vanaf donderdag aanstaande tot na het weekend is Curaçao van de Easy Riders. De motorclub heeft bikers uit alle windstreken uitgenodigd naar ons eiland te komen voor de jaarlijkse vlaggendag op 2 juli.

Kijk dus niet raar op als je een motor ziet met kenteken uit Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Venezuela, Puerto Rico, Suriname, Santo Domingo en zelfs Nederland en de VS.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Curaçao volgende week van de Easy Riders

 1. Fred Schiedam

  Een (on)behoorlijke uitstalling van alcoholica op tafel voor deze weggebruikers. Wie is de BOB?
  De politie mag heel wat blaaspijpjes inslaan voor alle te houden alcoholcontroles!

 2. @Wim en @Ericlapas:
  Hear hear.

 3. ericlapas

  Als ik zie dat deze motorrijders drinken en rijden vraag ik me af hoe ze aan het geld zijn gekomen om deze dure hobby uit te oefenen. Blijkbaar zijn er hier toch genoeg banen voor imbecielen.

 4. Alsof we nog niet genoeg tweewielige proleten op de weg hebben, nee, haal die uit de hele Caribbean er ook nog maar bij.

  De meest asociale weggebruikers zijn 1) motorrijders 2) (mini)buschauffeurs 3)
  taxichaufeurs 4) Carlos Monk %) Rob Blaauw.

  Erger me iedere keer weer als ik zo’n kruisje met bloemen langs de weg zie waar een motorrijder, met een motor met een vermogen omgekeerd evenredig aan het IQ van de bestuurder, zich met een absurde snelheid naar het hiernamaals gereden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *