PBC | Commissie om controles te controleren

Ondernemers zeggen niet tegen controles te zijn, maar vinden de manier waarop die gebeuren niet okay | Persbureau Curacao

Minister Steven Martina van Economische Zaken gaat duidelijkheid brengen in de controles die de inspectie uitvoert naar onder andere houdbaarheidsdata.

Ondernemers zeggen niet tegen controles te zijn, maar vinden de manier waarop die gebeuren niet okay. En vragen zich hoe dat in de wet is geregeld. Die is overigens aan revisie toe. De huidige regels stammen nog uit de jaren 60. De commissie zal binnen twee tot drie maanden verslag uitbrengen.

Bron: Persbureau Curacao

8 Reacties op “PBC | Commissie om controles te controleren

 1. Sorry. Achtje te veel.
  388885/299997

 2. 3888885/299997

 3. Drechi pa bosnan Tur

  JIJ hebt MIJ niets uit te laten rekenen. Wie denk jij wel dat je bent Keta. Sodemieter op vrouw. Ik reken niets uit!
  Sue me!!!!

 4. Drechi pabo je hebt je jouw naam van Lastiwz vervangen voor Drechi Pe, dat doen de echte sadisten en pathologische leugenaar.

  Je schreef “Kan ik helpen dat Peter en Lastiwz met kop en schouders mentaal boven jullie club in het algemeen, en jou in het bijzonder uitsteken” hahahaaaaaaaaaaa

  Ze weten niet eens wat een wiskundige functie f(x) is hahaaaaaaaaaaa, je bent online reken uit 7/9 : 3/5=.
  Het zij 2 breuken dus komt niet met flauwekul

 5. Drechi pa bosnan Tur

  Kijk Keta,
  Je kan mij niet aanrekenen dat jij jezelf hier op dit forum voor je plezier spreekwoordelijk laat afranselen. Kom nou Enriqueta.
  Dat maakt van jou een masochist, en mij geen sadist. Kom nou!
  Kan ik helpen dat Peter en Lastiwz met kop en schouders mentaal boven jullie club in het algemeen, en jou in het bijzonder uitsteken? Kom nou Keta.
  Geef anderen maar de schuld van alles. Los je ontzettend veel mee op! Kom nou Keta.

 6. Blijkbaar zijn de aller domste (n) op deze forum de aller slimsten. Volgens mij lopen ze allemaal met valse diploma’s rond, hahahahahaaaaaaaaa.

  Drechi pe is een Profiler maar volgens mij bedoeld hij dat hij voldoet aan het profiel van een sadist. LaStiwz staat boven de wet, hahahaaaaaaaaaa. Peter P komt zo schrijven dat hij de president van Curacao is, hahahaaaaaaaa

 7. 2 a 3 maanden.
  Bel mij . Ik heb zo’n wetje in 10 minuten in elkaar geflanst.

 8. ericlapas

  Dit zat al een tijdje aan te komen. Politici moeten straks bij dezelfde bedrijven aankloppen voor financiering. Bijt niet te hard in de hand die je voedt heet dat volgens mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *