PBC | Buskabaai verliest zaak tegen Green Force

Volgens de rechter kon Buskabaai niet duidelijk maken waarom het de grond van Greenforce nodig heeft

Het is Buskabaai niet gelukt Green Force weg te krijgen van een stuk grond dat het recycling bedrijf in bruikleen heeft van Buskabaai.

Na een sommatie in februari om te vertrekken startte de overheids-nv belast met het beheer van het asfaltmeer een gerechtelijke procedure. Naast bedreigingen, scheldpartijen, schade, diefstal en onbehoorlijk gedrag, zo blijkt uit het vonnis.

Volgens de rechter kon Buskabaai niet duidelijk maken waarom het de grond van Greenforce nodig heeft.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Buskabaai verliest zaak tegen Green Force

 1. Drechi pa bosnan Tur

  Ooooooo die aanstekelijke lach van Keta. Leuk!
  Een goede lach gaat er altijd wel in, he Keta?

 2. Hahahahahahaaa ze staan te beven op hun benen zonder aardbeving hahahaaaaaaaaaaaaaaaa

 3. Abraham Mossel

  ps. Waar het asfaltmeer 20 jaar over doet ” geld voor de zon verdwenen” Heeft gerrit de Raaf Geld (260 miljoen) laten verdampen, in 1.5 jaar geflikt, dit zaakkie kom ook nog voor op het wilieplijntje.

 4. Abraham Mossel

  Een vraag, heeft Timo nog steeds de bewakings opdracht/contract bij het asfaltmeer wat never nooit van zijn lang zij ze leven leeg komt, drie wagens asfalt per dag als het mee zit, drie directeuren een manger en 1 chefpief die de hele dag ” leterlijk” aan ze pik zit te trekken. vier en twintig uur bewaking, twee vrachtwagen die meer stil staan dan lopen en een drechlijn die constant naar de klote is, er blijft niks heel met die bagger (asfalt) op scheppen en vervoeren! het zou een 5 vijf jaren plan zijn, duurt nu al meer als 20 jaren, het meer is nog geen meter gezakt, schell heeft samen met nederland er miljoenen in gepompt om het schoon te laten maken dat noemen ze nu, het geld verdwijnd voor de zon, Gerrit de Raaf heeft een paar honderd meter verderop bij de BOO het geld op een andere manier zoek gemaakt, hij heeft er de naam aangegeven, HET GELD ( 260 miljoen ??) is ver dampt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *