28 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

PBC | Asjes doet mee met verkiezingen 2016

Ivar Asjes
Asjes doet mee met verkiezingen 2016: “Speransa..pa un mihó Kòrsou”

WILLEMSTAD – Voormalig Statenvoorzitter en premier, Ivar Asjes, gaat met een eigen partij meedoen aan de verkiezingen van volgend jaar.

De politieke beweging die de partij moet lanceren, heet: Speransa..pa un mihó Kòrsou, Hoop voor een beter Curaçao. Naar eigen zeggen heeft Asjes Curaçao veel te bieden.

Vooral op het gebied van geloofwaardigheid, consistentie en competentie. Het gebrek daaraan bij anderen zorgt volgens de gewezen premier voor wantrouwen bij de kiezer.

Asjes zegt ook klaar te zijn voor vervroegde verkiezingen, mocht dat nodig zijn.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

13 reacties

 1. Leuk opzetje van de loterijboeren. Extra politieke partij is altijd handig bij coalitievorming. Zelf met slechts één zeteltje. Dat de man volledig ongeschikt is voor welke baan dan ook, is dus een enorme prė voor de money-puppeteers.

 2. En toch zijn er nog altijd meer dan genoeg niet opgeleidde inwoners van dit eiland die alles weer voor zoete koek gaan slikken.
  Asjes en Schotte weten dat, de nietsnutten helpen hen weer aan een klinkende overwinning.

 3. @ Willem
  Willem, ben je je bewust dat “Willem” net zo anoniem is ?
  Groeten Jan ( je ziet ik gebruik mijn eigen naam dan weet iedereen wie ik ben ).

 4. Laten we eerlijk wezen, Asjes heeft het als MP niet slecht gedaan en een heel stuk beter dan de vorige MAVO3 premier.

  Helaas heeft Asjes flinke krassen opgelopen met de affaire CTB (creditcardmisbruik), de affaire Selikor (politieke benoeming tot directeur), zijn koelkastbaantje als sectordirecteur, het op schandalige wijze de hand boven het hoofd houden van Fraudelyne Wiels en destijds zijn weigering om een Statenvergadering bijeen te roepen toen het kabinet Schotte gevallen was. En dan heb ik het nog niet eens over de benoeming van zijn vrouw, Taco Tara, bij de Centrale Bank in een niet bestaande functie en zonder openbare sollicitatieprocedure.

  In een beschaafde samenleving zijn dit teveel krassen om nog geloofwaardig te zijn als politcus, ondanks dat hij geen slechte MP was de afgelopen jaren.

 5. Hahahahaha JASJES en een nieuwe partij. Goh Jasjes laat me nu niet helemaal in een stuiplach gaan, zijn je centjes op van de chantage (?) van de Hertogin Fraudelein de la Wiels. Waar en hoe denk je nu weer te gaan graaien? Heel misschien mag je de drollen boy van het Curacao-huis worden, dan doe je nog wat nuttigs. Tot op heden heb je niets gedaan om het volk van de stank en gif stoffen af te helpen. O ja zou het niet zo zijn dat de PDVSA je enkele miljoenen gaat geven om je graai partijtje te steunen. Of ziet dat M…maatje je wel zitten, jou en de vrouwelijke graaikant van je. Tja die ziet de bui ook al hangen als straks de verkiezingen gaan komen, weg baantjes, weg centjes en weg luieren op kosten van de burger. En ja Jasjes Skotty ( broeders in crime) komt je nu echt niet helpen. Er is er maar 1 die op je zal stemmen en dat is Bon Futuro. Ze wachten daar al op je.

 6. Hij zorgt niet voor een beter Curaçao, hij hoopt alleen maar op een beter Curacao. Ambitie niveau is dus niet al te hoog. Die hoop op een beter Curaçao hadden we al tientallen jaren.

 7. Geloofwaardigheid, hoor wie het zegt ( Jasjes), een grotere narcist, op Gerrit de Raaf na, is hij wel, ze staan beide als no, 1 en 2 op de lijst van wie zijn de bekendste beroepsleugenaars op Curacrim.

 8. Nog meer versplintering en nog minder resultaten. Het stikt hier van de nietszeggende en er niet toedoende partijen, niets komt er van de grond, men is meer bezig met de andere partijen als vriend of vijand te behandelen dan dat er van samenwerken ooit sprake is geweest, en daar gaan we dan nu dus kennelijk weer iets aan toevoegen onder leiding van een bewezen antidemocraat die min pres is geweest en aan niemand vertelt waarom hij er mee gestopt is. De democratische transparantie ten top dus? Ach hij kan risico`s nemen, er wacht altijd weer een goede overheidsbaan op hem.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...