PB | Werkbezoek uit China succesvol

Verschillende kansen werden besproken zoals het gebruik van Curaçao als economische zone en onze financiële sector

WILLEMSTAD – Een delegatie uit het Volksrepubliek China, onder leiding van de Directeur Generaal van Consulaire Zaken (van het Ministerie van Buitenlandse Zaken) de heer Cui Amin, heeft een bezoek gebracht aan Curaçao.

De ontmoeting is succesvol verlopen, waarbij de nadruk is gelegd op de betrekkingen tussen de twee landen. Verschillende kansen werden besproken zoals het gebruik van Curaçao als economische zone en onze financiële sector.

Gezamenlijke belangen zoals toerisme en financiële dienstverlening kwamen aan de orde. Directeur Generaal Cui gaf ook aan dat beide landen met de “people to people cooperation”, veel nauwer met elkaar kunnen samenwerken.

Gezamenlijke belangen zoals toerisme en financiële dienstverlening kwamen aan orde

Curaçao kijkt uit om de banden met het Volksrepubliek China verder te versterken en om zodoende meer kansen te creëren voor beide landen om te ontwikkelen.

Bron: Persbericht Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

8 Reacties op “PB | Werkbezoek uit China succesvol

 1. Die vrouw is dik geworden.

 2. Pa sop voor die chinezen.

 3. Abraham Mossel

  Begin volgend jaar in 2020 als de ISLA totaal verrot en gesloten is, krijgt het met leeg gelopen zaken volk te horen dat de schroothoop ISLA is verkocht aan China voor een appel en een ei. Veel beloven en niks geven is de gedachte van actievoerder, en in vreugde leven zou Gerrit de Raaf zeggen!.

 4. Het houdt gewoon niet op met deze hufters, het enige wat hieruit later blijkt is dat ze met z’n allen een zogenaamd beleefdheid bezoek aan China moeten brengen.

 5. Ik kan zien dat Rhuggenaath die speelt als Minpres van dat eiland, de marionet van de PAR incompetenten zoals Zita en AviancaWalle, wel heeft geleerd om veel te eten.
  Lekker dikke toet houdt deze incompetente marionet erop na!

 6. Schotte’s sloerie Stella van Rijn weer aan tafel?

 7. Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 8. Dan zit er binnenkort wel weer een reisje richting Volksrepubliek China in. Wellicht kan MFK Truus van Rijn de kar even trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *