30 C
Willemstad
• maandag 20 september 2021 18:21

Laatste reacties

- Advertentie -

PB | Versoepeling van enkele maatregelen vanaf maandag, 4 mei 2020

Om de economie weer op gang te helpen | Gobiernu.cw

Om de economie weer op gang te helpen | Gobiernu.cw

Om de economie weer op gang te helpen | Gobiernu.cw

- Advertentie -

Om de economie weer op gang te helpen | Gobiernu.cw

Om de economie weer op gang te helpen | Gobiernu.cw

Bron: Persbericht

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

 1. Als Onze overheid de boel organiseert, zoals register accountants hier jaarrekeningen auditen, dan zijn de rapen gaar.

 2. Doelmatig Beleid maken is al een moeilijke opgave voor deze regering, zeker met bepaalde amateurs in de Ministerraad.
  Effectief en doeltreffend Beleid uitvoeren, is weer een heel andere verhaal.

 3. Op basis van de maatregelen en de houding van dit kabinet kunnen we vaststellen dat dit kabinet moedwillig de economie de nek heeft omgedraaid.

  Het kabinet heeft de crisis nooit serieus genomen, wij konden allemaal om 11:30 een toneelstuk aanschouwen van wat egotrippers die ondoordachte ideeën naar voren bracht.

  Een epidemioloog die aan een bevolking die amper kan lezen en schrijven moeilijke grafieken liet zien, een ex verpleegster die na elke 5 woorden de bevolking moet herinneren dat zij minister van economische zaken is, een mevrouw Carrolus die in deze tijd nog stiekem 27 miljoen voor consultants van Nederland probeert los te krijgen, een rampencoördinator gekleed in een tafelkleed die dom staat te lullen, een minister president die vooral de elite en grootverdieners te vriend wilt houden, enz. enz.

  De aangekondigde versoepeling is net zo achterlijk als de lockdown, het is niet bekend of een lokale verspreiding is, niet bekend of passagiers in bussen, mondkapjes moeten dragen, of abc bussen met open ramen moeten rijden, of mensen hun temperatuur op straat worden gemeten, er zijn mensen die nog steeds afgesloten zijn van water en elektra, er is hier en daar nog sprake van huizen met overbewoning, zaterdag wordt in allerijl aangekondigd dat voorschoolse opvang maandag opengaat terwijl ze geen tijd hebben om maatregelen te nemen, en ga zo maar door.

  Eén ding is zeker de verstandige mensen zullen zodra ze een kans zien Curaçao verlaten want deze achterlijke bestuurders maken meer stuk dan hun lief is.

 4. Welke versoepelingen? Dit zijn wéér slechts domme bureaucratische maatregelen die slechts voor werkverschaffing zorgen bij de overheid.
  Werkverschaffing ja en wie gaat dat betalen?

  Alsof ze niet al genoeg hebben kunnen factureren en gedaan om de economie de nek om te draaien

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 20 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | BnnVara blijft bij stelling over salaris bankdirecteur Curaçao

Met filmpje BnnVara houdt vast aan de stelling dat de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) 460.000 euro per jaar verdient, ook al...

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...
- Advertentie -