27 C
Willemstad
• dinsdag 9 augustus 2022

Laatste reacties

PB | Inspectie: Advent ziekenhuis doet onjuiste mededelingen

‘Bewering over ‘liegen en misleiden’ aantoonbaar onjuist’

Het Advent Ziekenhuis heeft vandaag in een advertentie onjuiste mededelingen gedaan over een interview dat door de Inspecteur-generaal op woensdag jl. is gegeven. Daarbij zijn grote woorden gebruikt als ‘liegen’ en ‘misleiden’. Dat is aantoonbaar onjuist.

De kern van de advertentie is de bewering dat de Inspecteur-generaal zou hebben misleid en gelogen in een interview met Rick Hart (Radio Hoyer) op woensdag 25 juli jl. In dit interview heeft de Inspecteur-generaal gesteld op dat moment niet op de hoogte te zijn van de inhoud van tegen hem bij de Minister en de Ombudsman ingediende klachten.

Volgens de directie van het Advent Ziekenhuis is dat onjuist. De werkelijkheid is echter, en dat kan worden bewezen met ondertekende en gedateerde ontvangstbewijzen, dat de hele set klachten door de Inspecteur-generaal niet eerder dan op 26 juli na 14.00 uur in ontvangst is genomen. Pas daarna heeft hij kennisgenomen van de inhoud.

De Inspectie voor de Volksgezondheid heeft verder kennisgenomen van de rest van de advertentie. Het daarin geschetste beeld staat haaks op de werkelijkheid, en de Inspectie herkent zich daarin dus niet. De Inspectie Volksgezondheid zal gewoon doorgaan met de lopende werkzaamheden.

Bron: MINISTERIE GEZONDHEID, MILIEU EN NATUUR, afdeling Inspectie voor de Volksgezondheid

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Pannekoek haalt er zelfs de als welbekende narcist psychopaat en pathologische beroeps leugenaar Gerrit de Raaf erbij, om hem via de krant AD een stuk te schrijven met 10 vragen, allemaal vragen om Huurman de grond in te trappen, en voor hem net doen voorkomen achter het klotjes volk te staan, het gaat hem alleen om stemmetjes van de mondy bewoners

 2. @LaStiwz,
  Hopelijk heeft jou tirade wat verlichting gebracht voor het gevoel “genaaid” te zijn. Moest zeer pijnlijk (droog) zijn geweest. In ieder geval niets van doen met Huurman of mij. Maar goed, jij past goed in deze gezelschap van gefrustreerden hier op de KCC-forum.

  Dat Huurman zich moet bedienen met het manipuleren van de publieke opinie, is misschien een teken van integratie, maar voor de rest een zwaktebod. Overigens is het Advent Ziekenhuis Curaçao niet de enige medische instelling van deze organisatie. De organisatie exploiteerd ook ziekenhuizen in o.a. de VS. M.a.w. een ‘blauwdruk’ bestaat. Het wordt tijd dat verouderde wetgeving hier wordt aangepast zodat iedereen zijn werk naar behoren (verwachting) kan doen.

 3. @hoedanook: Huurman constateert en meldt. Dat wordt niet opgepikt en daarna meldt Huurman het aan de pers.
  *** voor mensen zo ignorant als jij bent, maar helaas, dan moet er wel door de “aangevallen” instanties op gereageerd worden.

  Dat dit dan voor deze instanties verkeerd uitpakt ligt, helaas, aan de instanties zelf en niet aan Huurman.

  Als Advent of Sehos alles correct zouden doen, en er zou een controle van Huurman komen, dan zou de enige vraag van Advent of Sehos moeten zijn: “wat dan, dikke lolo Huurman, wat doe ik fout?” ( dat lolo mag je alleen maar gebruiken als je alles perfect in orde hebt).

  Helaas doet noch Sehos, noch Advent alles correct. Ze mogen wel vragen maar niet lolo zeggen.
  Wel zeggen “hoogstdelachtbare, welgestrenge hooggeleerde eminentie, paus, koning, president, god”. Dit omdat ze weten e.e.a. willens en wetens fout doen.

  Ik vind het uitermate terecht dat een stelletje krotenkokers bij Advent en Sehos (en OOK de rest van het (semi-) ambtelijk apparaat, van het door YdK nitwits geleide onbenullen eens een flinke trap tussen de ballen krijgt en daarna standrechtelijk wordt vernederd. Help godverdomme dit eiland vooruit zonder jezelf te verrijken. Luister eens na een Huurman die er geen enkel belang bij heeft dat het Advent of het Sehos goed functioneert, behalve dat hij kan zeggen: “dat was mijn taak. Het was mijn taak om te zorgen dat alles conform de regels gebeurt”.

  @Hoedanook: “stap eens uit je achterlijke “slaven-” rol. Denk eens niet in kleur maar in “goed of slecht voor mijn eiland”. Ik heb dat al jaren geleden gedaan. En ja, ik ben m.n. genaaid door mijn gekleurde brothers en daar veracht ik ze voor.

  Één les: je bent minder omdat je je minder voelt.

 4. In plaats dat het geheel in goede banen geleid wordt, is het alleen maar slechter aan het worden. Ook is het niet voor het eerst dat de heer Huurman in opspraak raakt. De meest recente artikelen op KCC geven aan dat Huurman allerlei methoden gebruikt om druk uit te oefenen. De indruk wordt gewekt dat Huurman zich geheel richt op het in het ongelijk stellen van Advent en zich niet richt op waarheidsvinding. Door steeds de media op te zoeken is Huurman bezig met het hersenspoelen van de publieke opinie. Echter, hij zal zich daarin dus niet her-kennen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...