28.8 C
Willemstad
• woensdag 22 september 2021 13:16

Laatste reacties

- Advertentie -

PB | Gobièrnu di Kòrsou Ivan (Steven) Martina beëdigd als Minister van Economische Ontwikkeling

Op de foto: De heer Martina op de dag van zijn beëdiging.

WILLEMSTAD – Op vrijdag 22 mei 2020 is de heer Ivan (Steven) Martina beëdigd als Minister van Economische Ontwikkeling binnen het kabinet Rhuggenaath.

De heer Martina heeft de belofte afgelegd ten overstaan van de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

Bron: Persbericht Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Wat zijn de beste stuurlui die aan wal staan? Mensen die zelf niets ondernemen hebben vaak de grootste mond over wat een ander probeert tot stand te brengen.

 2. @trui: op curacao geldt het spreekwoord
  “De beste stuurlui worden aan wal gezet”
  Bob traa weggepest, idem Jan huur man en de cmc directeur.

 3. @joep meloen: inderdaad dit is het niveau op Curacao maar niet alleen binnen de overheid. Ennia staat onder curatele vanwege wanbeleid maar denk jij dat ook maar iemand van de ennia directie er over heeft nagedacht om een deel van zijn salaris of bonus in te leveren? Nee: het is de schuld van voorgangers, ansary, Tromp en wellicht nog ook Bob traa. Voorbeeld functie en zelfreflectie zijn onze “toppers” vreemd

 4. Wat een poppenkast, zeker als je bedenk dat het de zoveelste minister is die er niets van gaat brouwen, maar er vooral en dik ministerpensioen uitsleept.

 5. @ Ericlapas,

  Steven Martina heeft juist heel erg veel te doen, maar hij moet wel visie hebben en ik heb geen enkele minister (of adviseur) daar nog op kunnen betrappen. Het feit dat McWilliam bedacht dat ze het volk maar eens moest gaan vragen naar ideëen was veelzeggend.

  Vandaag hoorde ik dat een politicus van mening was dat Nederland verplicht was geld te geven aan Curacao, simpelweg omdat…………………Booking.com ook geld kreeg.
  Dat is het niveau van onze politici en het zet direct de toon hoe zij de hulp van Nederland op dit moment zien. Ik twijfel ten zeerste dat ook maar 1 van onze politici doorheeft hoe dicht wij aan de rand van de afgrond staan. Men heeft kennelijk het idee dat ze nog altijd kunnen doen en laten wat ze willen, Nederland komt ze wel te hulp.
  Het is onvoorstelbaar dat ze nog op deze manier denken, dus het zal een wat onvriendelijke manier van wakker worden zijn op het moment dat ze eindelijk beseffen dat de realiteit hen heeft ingehaald.

 6. Die Steven Martina heeft niet een plaat ijzer voor zijn kop maar een stuk beton van minimaal een meter dik, over een half jaar word hij erin gegoten na zijn gerechtelijke uitspraak.

 7. Deze man moet behoorlijk aandacht ziek zijn, er valt voorlopig niets te doen op economische zaken, toerisme ligt op haar gat, er komen geen nieuwe investeerders erbij. De man heeft gewoon behoefte om in de spotlight te zijn.

 8. Betekent de belofte dat je opkomt voor het welzijn van de bevolking van Curacao wat vrij vertaald familieleden, vriendjes en bysides betekent?

 9. Redactie, de lijst van reacties links is verdwenen.

  Vervelend als je zoals ik alleen die van La Stiwz, Trui en Joep Meloen wilt lezen.

  En die van Roberto naar je belastinginspecteur, tandarts en schoonmoeder wilt doorsturen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NU | Crimineel contact van Ridouan T. aangehouden op Curaçao voor drugshandel

Een 49-jarige man die wordt gezien als crimineel contact van Ridouan T. is afgelopen weekend aangehouden op Curaçao op verdenking van internationale drugshandel. Dat bevestigt het Landelijk...

Parool | Politie arresteert handlanger van Taghi op Curaçao

Wouter Laumans en Paul Vugts De Antilliaanse politie heeft afgelopen weekend Gregory F. aangehouden op verzoek van Nederland. F. geldt als een crimineel contact van Ridouan Taghi, hij...

NTR | Koning: ‘Klimaatverandering het meest dringend onderwerp’, maar de Cariben worden niet genoemd

John Samson DEN HAAG – Nederland én de eilanden moeten gaan focussen op de dingen waar ze het wél mee eens zijn als ze met elkaar praten over...

Democracy now! | Tuesday, September 21, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...
- Advertentie -