PB | Gobièrnu di Kòrsou Ivan (Steven) Martina beëdigd als Minister van Economische Ontwikkeling

Op de foto: De heer Martina op de dag van zijn beëdiging.

WILLEMSTAD – Op vrijdag 22 mei 2020 is de heer Ivan (Steven) Martina beëdigd als Minister van Economische Ontwikkeling binnen het kabinet Rhuggenaath.

De heer Martina heeft de belofte afgelegd ten overstaan van de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

Bron: Persbericht Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

11 Reacties op “PB | Gobièrnu di Kòrsou Ivan (Steven) Martina beëdigd als Minister van Economische Ontwikkeling

 1. John Bash

  Wat zijn de beste stuurlui die aan wal staan? Mensen die zelf niets ondernemen hebben vaak de grootste mond over wat een ander probeert tot stand te brengen.

 2. Curacao revisited

  @trui: op curacao geldt het spreekwoord
  “De beste stuurlui worden aan wal gezet”
  Bob traa weggepest, idem Jan huur man en de cmc directeur.

 3. The best steerlazy stand on the wall, again.

 4. Curacao revisited

  @joep meloen: inderdaad dit is het niveau op Curacao maar niet alleen binnen de overheid. Ennia staat onder curatele vanwege wanbeleid maar denk jij dat ook maar iemand van de ennia directie er over heeft nagedacht om een deel van zijn salaris of bonus in te leveren? Nee: het is de schuld van voorgangers, ansary, Tromp en wellicht nog ook Bob traa. Voorbeeld functie en zelfreflectie zijn onze “toppers” vreemd

 5. Knoek-koe

  Wat een poppenkast, zeker als je bedenk dat het de zoveelste minister is die er niets van gaat brouwen, maar er vooral en dik ministerpensioen uitsleept.

 6. Joep Meloen

  @ Ericlapas,

  Steven Martina heeft juist heel erg veel te doen, maar hij moet wel visie hebben en ik heb geen enkele minister (of adviseur) daar nog op kunnen betrappen. Het feit dat McWilliam bedacht dat ze het volk maar eens moest gaan vragen naar ideëen was veelzeggend.

  Vandaag hoorde ik dat een politicus van mening was dat Nederland verplicht was geld te geven aan Curacao, simpelweg omdat…………………Booking.com ook geld kreeg.
  Dat is het niveau van onze politici en het zet direct de toon hoe zij de hulp van Nederland op dit moment zien. Ik twijfel ten zeerste dat ook maar 1 van onze politici doorheeft hoe dicht wij aan de rand van de afgrond staan. Men heeft kennelijk het idee dat ze nog altijd kunnen doen en laten wat ze willen, Nederland komt ze wel te hulp.
  Het is onvoorstelbaar dat ze nog op deze manier denken, dus het zal een wat onvriendelijke manier van wakker worden zijn op het moment dat ze eindelijk beseffen dat de realiteit hen heeft ingehaald.

 7. Abraham Mossel

  Die Steven Martina heeft niet een plaat ijzer voor zijn kop maar een stuk beton van minimaal een meter dik, over een half jaar word hij erin gegoten na zijn gerechtelijke uitspraak.

 8. ericlapas

  Deze man moet behoorlijk aandacht ziek zijn, er valt voorlopig niets te doen op economische zaken, toerisme ligt op haar gat, er komen geen nieuwe investeerders erbij. De man heeft gewoon behoefte om in de spotlight te zijn.

 9. Curacao revisited

  Betekent de belofte dat je opkomt voor het welzijn van de bevolking van Curacao wat vrij vertaald familieleden, vriendjes en bysides betekent?

 10. Knoek-koe

  Rechts kijken!
  Ze zijn verhuisd

 11. Redactie, de lijst van reacties links is verdwenen.

  Vervelend als je zoals ik alleen die van La Stiwz, Trui en Joep Meloen wilt lezen.

  En die van Roberto naar je belastinginspecteur, tandarts en schoonmoeder wilt doorsturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *