ParadiseFM | 204 miljoen gulden onderweg naar Curaçao

Hierbij geldt dat het bedrag voor de uitvoering van de loonsubsidieregeling (ANG 63 miljoen) pas ter beschikking wordt gesteld als Curaçao een adequate invulling heeft gegeven aan een eigen bijdrage van werknemers binnen deze regeling.

Curaçao ontvangt voor de periode 15 mei tot 30 juni een renteloze lening van in totaal ANG 204 miljoen. Dat schijft Staatssecretaris Knops vandaag aan de Tweede Kamer.

Hierbij geldt dat het bedrag voor de uitvoering van de loonsubsidieregeling (ANG 63 miljoen) pas ter beschikking wordt gesteld als Curaçao een adequate invulling heeft gegeven aan een eigen bijdrage van werknemers binnen deze regeling. De overige ANG 141 miljoen wordt dan ter beschikking gesteld.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “ParadiseFM | 204 miljoen gulden onderweg naar Curaçao

 1. Knoek-koe

  Er valt altijd wat “icing” van de grote bolo te schrapen.

  Transparantie is geboden, want het zou zeer onsmakelijk zijn als alwéér een corrupte hebberd als een Suzy, of een Gijsbertha, of een zoveelste Martina, of zus of dochter of een zoveelste toko den toko bestuurder zijn of haar tenglas in de icing van de nederlandse taart zou steken, a kuesta van het hongerende volk.

 2. Freedomwriter

  Het grote geld komt eraan….de alom bekende aasgieren consultants, zijn weer zeker bezig met hun plannen om hun diensten weer aan te bieden tegen hun astronomische tarieven. Hopelijk komt Nederland snel binnen, zodar het volk gered kan worden.

 3. John Bash

  Mijn vader zegde dat sinterklaas niet bestaat zodat sinterklaas ook geen kadotjes kon uitdelen. En zeker geen computers. Worden toch doorverkocht.

 4. Daar kan met gemak 500:000 af om elk ondetstandsgezin van een laptop te voorzien.
  Verder zou het deze flut regering sieren als men de gemeenschap op de hoogte zou stellen waar het noodfonds voor bestemd is, of zal het wederom 35 c bevolking en 65 c overheid worden zoals de 1e tranche?
  De gem Amsterdam heeft ook elk bijstandsgezin een comp plus internet tbg.
  Er is hier voor een erg groot deel van de schoolkinderen een achterstand ontstaan, juist bij kids die al in achterstands situaties leven zijn nu nog verder in de hoek gedrukt. Het is bijna crimineel te noemen dit.

 5. Abraham Mossel

  Mensen geloof mij nu maar, dit jaar komt de Sint niet in december met de boot naar de crim, hij zal na de derde ontvangen geldboot direct zinken in het waai gat en het zal weer 5 jaar duren voor dat hij weer boven water is gehaald, mitsdien Gerrit de Raaf via de MFK weer aan de macht komt, dan duurt het 15 jaar of helemaal niet meer?.

 6. Knoek-koe

  Sinterklaas komt tegen woordig al in mei!
  Met een grote zak, lekkers
  Maar de regeerders eten het vaak al op voor dat de kinderen erbij kunnen.
  Ze graaien alle pepernoten en cadeautjes er alvast uit,

  Dat lekkers geven ze graag aan hun naaste geliefden, vooral hun dochters, zoals blijkt uit het gedrag van minimaal 2 ministers uit dit kabinet.

  Geen van beide opgeleid voor het ministerie waar ze sturing aangeven, maar goed, ze hebben hun bloed en vriendenlijn mee.

  En daar gaan we dan elke keer mee in zee.

 7. De Rechtsstaat

  Ieder weldenkend YDK moet nu echt ophouden met sinterklaas te vieren.

 8. Curacao revisited

  Iedere YDK zou zich goed in zijn oren moeten knopen dat Sinterklaas niet uit Madrid komt maar uit Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *