28 C
Willemstad
• donderdag 23 september 2021 04:51

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | 204 miljoen gulden onderweg naar Curaçao

Hierbij geldt dat het bedrag voor de uitvoering van de loonsubsidieregeling (ANG 63 miljoen) pas ter beschikking wordt gesteld als Curaçao een adequate invulling heeft gegeven aan een eigen bijdrage van werknemers binnen deze regeling.

Curaçao ontvangt voor de periode 15 mei tot 30 juni een renteloze lening van in totaal ANG 204 miljoen. Dat schijft Staatssecretaris Knops vandaag aan de Tweede Kamer.

Hierbij geldt dat het bedrag voor de uitvoering van de loonsubsidieregeling (ANG 63 miljoen) pas ter beschikking wordt gesteld als Curaçao een adequate invulling heeft gegeven aan een eigen bijdrage van werknemers binnen deze regeling. De overige ANG 141 miljoen wordt dan ter beschikking gesteld.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

8 reacties

 1. Er valt altijd wat “icing” van de grote bolo te schrapen.

  Transparantie is geboden, want het zou zeer onsmakelijk zijn als alwéér een corrupte hebberd als een Suzy, of een Gijsbertha, of een zoveelste Martina, of zus of dochter of een zoveelste toko den toko bestuurder zijn of haar tenglas in de icing van de nederlandse taart zou steken, a kuesta van het hongerende volk.

 2. Het grote geld komt eraan….de alom bekende aasgieren consultants, zijn weer zeker bezig met hun plannen om hun diensten weer aan te bieden tegen hun astronomische tarieven. Hopelijk komt Nederland snel binnen, zodar het volk gered kan worden.

 3. Mijn vader zegde dat sinterklaas niet bestaat zodat sinterklaas ook geen kadotjes kon uitdelen. En zeker geen computers. Worden toch doorverkocht.

 4. Daar kan met gemak 500:000 af om elk ondetstandsgezin van een laptop te voorzien.
  Verder zou het deze flut regering sieren als men de gemeenschap op de hoogte zou stellen waar het noodfonds voor bestemd is, of zal het wederom 35 c bevolking en 65 c overheid worden zoals de 1e tranche?
  De gem Amsterdam heeft ook elk bijstandsgezin een comp plus internet tbg.
  Er is hier voor een erg groot deel van de schoolkinderen een achterstand ontstaan, juist bij kids die al in achterstands situaties leven zijn nu nog verder in de hoek gedrukt. Het is bijna crimineel te noemen dit.

 5. Mensen geloof mij nu maar, dit jaar komt de Sint niet in december met de boot naar de crim, hij zal na de derde ontvangen geldboot direct zinken in het waai gat en het zal weer 5 jaar duren voor dat hij weer boven water is gehaald, mitsdien Gerrit de Raaf via de MFK weer aan de macht komt, dan duurt het 15 jaar of helemaal niet meer?.

 6. Sinterklaas komt tegen woordig al in mei!
  Met een grote zak, lekkers
  Maar de regeerders eten het vaak al op voor dat de kinderen erbij kunnen.
  Ze graaien alle pepernoten en cadeautjes er alvast uit,

  Dat lekkers geven ze graag aan hun naaste geliefden, vooral hun dochters, zoals blijkt uit het gedrag van minimaal 2 ministers uit dit kabinet.

  Geen van beide opgeleid voor het ministerie waar ze sturing aangeven, maar goed, ze hebben hun bloed en vriendenlijn mee.

  En daar gaan we dan elke keer mee in zee.

 7. Iedere YDK zou zich goed in zijn oren moeten knopen dat Sinterklaas niet uit Madrid komt maar uit Nederland

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, September 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 22 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Kustwacht schiet illegale man op zee neer

De Kustwacht Caribisch gebied heeft gisteravond schoten gelost bij de aanhouding van een illegale boot in de wateren van Curaçao. Daarbij is een man gewond geraakt. De Kustwacht...

Nu.cw | Nederlandse regering reserveert 314 miljoen gulden voor Coho

In Den Haag werd gisteren de Rijksbegroting gepresenteerd. De gevolgen van het coronavirus zijn goed zichtbaar, ook op de Caribische landen in het Koninkrijk. De Nederlandse regering...

Nu.cw | Curacao Pride: ‘Hijs alsjeblieft de regenboogvlag tijdens de Pride-week’

De organisatie van de Curaçao Pride roept ondernemers, stichtingen en particulieren op om tijdens de Pride-week de regenboogvlag te hijsen of via social media hun steun voor...

Nu.cw | Nieuwe zittingsdatum voor de zaak-Girasol

Er zijn vier verdachten in de zaak-Girasol, waarbij het gaat om verdenking van het vervalsen van documenten, misbruik van subsidiegelden en witwassen bij de stichting Wit Gele...
- Advertentie -