ParadiseFM | Zita Jesus-Leito betreurt verwarring

Volgens de minister zijn haar uitlatingen over de opgeknapte parkeerplaats bij het strand verward met die over de bouw van de nieuwe helling.

Minister Zita Jesus-Leito betreurt het dat er verwarring in de samenleving is ontstaan over verschillende projecten op Grote Knip. Ze heeft haar verontschuldigingen aangeboden aan de bevolking voor de rol die zij in deze verwarring heeft gespeeld.

De bouw van een rolstoelhelling op Grote Knip leidde de afgelopen dagen op Curaçao tot veel verontwaardiging. Er vindt momenteel een onderzoek plaats naar de helling. Twee ambtenaren zijn geschorst, waaronder politicus Melvin ‘Mac’ Cijntje. De bouw is stilgelegd.

De bouw is stil gelegd omdat er geen bouwvergunning is afgegeven voor de bouw van de rolstoelhelling, zo stelt Jesus-Leito. De minister wil weten waarom er dan toch is gestart met de bouw.

Volgens de minister zijn haar uitlatingen over de opgeknapte parkeerplaats bij het strand verward met die over de bouw van de nieuwe helling. Ze deed die uitlatingen in de media en in een video van haar eigen ministerie. Ze zegt de onduidelijkheid te betreuren.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Zita Jesus-Leito betreurt verwarring

  1. Ik wil niets meer horen of lezen van deze liegende Minister.
    Ik ben er helemaal klaar mee

  2. Een verstandige zet van PAR zou zijn om een motie van wantrouwen wegens onbekwaamheid tegen hun eigen minister in te dienen. Hetzelfde moet MAN tegen Koeiman doen, anders zie ik deze twee partijen niet in een nieuw kabinet terug komen. De ene na de andere waardeloze minister in dit allemaal in crisistijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *