ParadiseFM | Nieuwe onderwijsminister staat klaar

Eind januari stapte Marilyn Alcalá-Wallé op als minister. Sinds die tijd heeft minister-president Eugene Rhuggenaath de post waargenomen.

Alles lijkt er op dat binnenkort een nieuwe minister van Onderwijs zal worden benoemd. Dat meldt de EXTRA vandaag. Het gaat om een lid van de partij PAR die afkomstig uit uit de financiële wereld, zo weet de krant.

Eind januari stapte Marilyn Alcalá-Wallé op als minister. Sinds die tijd heeft minister-president Eugene Rhuggenaath de post waargenomen. Ruim vier maanden voor de komende verkiezingen gaat de partij toch een nieuwe kandidaat benoemen.

Zoals bekend is ook de post van minister van Gezondheid, Natuur en Milieu nog open na het vertrek van Suzy Camelia-Römer op 24 juli van dit jaar. Die zal volgens de krant ook op korte termijn worden vervuld.

Minister van VVRP Zita Jesus-Leito neemt die functie nu waar. Camelia-Römer is van de partij PIN. Op dit moment zijn er nog maar twee coalitiepartijen over. Het wordt dus de vraag of PAR of MAN een nieuwe minister gaat leveren.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Nieuwe onderwijsminister staat klaar

 1. Drechi pa bosnan Tur

  De zoveelste Chris Christiaan? Leren we het dan NOOIT????????

 2. Krijgen we weer een passant op Onderwijs. Duidelijk dat dit geen enkel prioriteit heeft voor de regering.

  Desbetreffende persoon staat binnen Citco ook bekend als een nietsnut en vrouwenjager maar hij is goede vriendjes met de directie en met Kennedy

 3. De opvolger van AlKLM Walle is een boekhouder van Citco, met 0,0 ervaring in of affiniteit met onderwijs.

  Ruggenaath zoekt ze wel uit, na buurvrouw en mafiameid Stella van Rijn als voorzitster van de commissie Integriteit.

  Hoe zou de eigenaar van Miles dit noemen?

 4. @ Djaka

  Niet vreemd. Citco ontslaat momenteel personeel.

  Wanneer Croes minister wordt voor die luttele maanden, is een uitkering voor een bepaalde periode gegarandeerd. Dit departement wordt nu bemensd door iemand die geen affiniteit heeft met Onderwijs heeft en uit de financiële sector komt….

  Menki Roijer, zijn broer was destijds voor twee weken benoemd tot Gevolmachtigde minister in Den Haag en kwam toen ook daarvoor in aanmerking…..

  Just pastechi

 5. Voor die resterende paar maanden , trouwens daarvoor merkte we ook heel weinig ervan .
  Vreemd , heel vreemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *