28 C
Willemstad
• dinsdag 26 oktober 2021 04:56

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Ziekenhuis Aruba raakt voller

Zo liggen er nu 25 mensen in het Horacio Oduber Hospital die zijn besmet met het corona-virus, elf liggen er op de intensive care.

Op Aruba was gisteren een daling te zien in het aantal actieve besmettingen, maar het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis neemt toe.

Zo liggen er nu 25 mensen in het Horacio Oduber Hospital die zijn besmet met het corona-virus, elf liggen er op de intensive care. Dat blijft uit cijfers die de Arubaanse overheid gisteren heeft bekend gemaakt. Er zijn donderdag 68 nieuwe gevallen van corona opgespoord, waarvan twee onder niet-ingezetenen.

Tevens bleken 110 personen virusvrij na quarantaine of isolatie. Daarmee is het aantal actieve besmettingen gedaald naar 581, waarvan 33 onder niet-ingezeten.

- Advertentie -

Aangezien er niemand aan corona is overleden staat de teller van het aantal overledenen sinds maart, op 52 personen. Directie Volksgezondheid meldt dat er 603 tests zijn uitgevoerd.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. “Aantal actieve besmettingen gedaald naar 581, waarvan 33 onder niet-ingezeten”. Dit lijkt bedoeld om vreemdelinghaat aan te wakkeren, ik denk dat het aan de reet van de bevolking zal roesten wie of niet ingezetene is.

    Net zoals Curaçao, een waardeloze berichtgeving, veel effectiever is om te weten weke leeftijdsgroepen in het ziekenhuis en op intensive care liggen of overlijden.

    Als blijkt dat ook jongeren in het ziekenhuis terechtkomen zullen ze straks tweemaal nadenken voordat ze hutje musje in een café in Pietermaai gaan feesten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -