ParadiseFM | Ziekenhuis Aruba raakt voller

Zo liggen er nu 25 mensen in het Horacio Oduber Hospital die zijn besmet met het corona-virus, elf liggen er op de intensive care.

Op Aruba was gisteren een daling te zien in het aantal actieve besmettingen, maar het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis neemt toe.

Zo liggen er nu 25 mensen in het Horacio Oduber Hospital die zijn besmet met het corona-virus, elf liggen er op de intensive care. Dat blijft uit cijfers die de Arubaanse overheid gisteren heeft bekend gemaakt. Er zijn donderdag 68 nieuwe gevallen van corona opgespoord, waarvan twee onder niet-ingezetenen.

Tevens bleken 110 personen virusvrij na quarantaine of isolatie. Daarmee is het aantal actieve besmettingen gedaald naar 581, waarvan 33 onder niet-ingezeten.

Aangezien er niemand aan corona is overleden staat de teller van het aantal overledenen sinds maart, op 52 personen. Directie Volksgezondheid meldt dat er 603 tests zijn uitgevoerd.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Ziekenhuis Aruba raakt voller

  1. “Aantal actieve besmettingen gedaald naar 581, waarvan 33 onder niet-ingezeten”. Dit lijkt bedoeld om vreemdelinghaat aan te wakkeren, ik denk dat het aan de reet van de bevolking zal roesten wie of niet ingezetene is.

    Net zoals Curaçao, een waardeloze berichtgeving, veel effectiever is om te weten weke leeftijdsgroepen in het ziekenhuis en op intensive care liggen of overlijden.

    Als blijkt dat ook jongeren in het ziekenhuis terechtkomen zullen ze straks tweemaal nadenken voordat ze hutje musje in een café in Pietermaai gaan feesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *