ParadiseFM | Zes tv’s gestolen op school

De school had net zes toestellen aangeschaft die gebruikt kunnen worden in de les.

Bijna direct na het begin van het nieuwe schooljaar hebben onbekenden ingebroken bij Kolegio Iris Bruyning in de wijk Bonam.

Bij de inbraak in de school zijn alle nieuwe Smart Tv’s gestolen. De school had net zes nieuwe toestellen aangeschaft die gebruikt kunnen worden in de les.

De school was juist heel erg blij dat ze deze innovatie hebben kunnen doen, zo meldt de EXTRA. Nu zijn de tv’s gestolen, zonder dat de kinderen ze ooit hebben kunnen gebruiken.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Zes tv’s gestolen op school

 1. Covid-19 zorgt voor de comeback van

  Mexico zendt deze week alle schoollessen uit op televisie. Volgens de Mexicaanse regering blijft het vanwege de pandemie te gevaarlijk om kinderen naar school te sturen. Covid-19 heeft in het land al meer dan 60.000 mensenlevens geëist.

  https://businessam.be/covid-19-zorgt-voor-de-comeback-van-schooltelevisie

 2. Erg triest dit .

  @erica.
  Ja ze krijgen les via de tv, tijden zijn veranderd.

 3. Fred Schiedam

  Lijkt mij zo, op het eerste gezicht, een inside-job

 4. “Bij de inbraak in de school zijn alle nieuwe Smart Tv’s gestolen.” Op zich is het wel triest maar wat doet een school met Smart Tv’s, lijkt me niet dat ze tijdens de lessen naar tv kijken.

  Op zich is op dat tijdstip ook niet veel te zien, het ochtendprogramma? Het is de keuze uit 3 zenders, de saaie Mavis Albertina met haar gesprekken waar niemand naar kijkt, de pedante Nicole Maduro op Telecuracao en het toneel stuk op Tv Direct?

  TV Direct toevallig vieren ze vandaag hun 4 jaar bestaan, weet eerlijk gezegd niet wat de zender voor staat. Ze leggen daar te veel aandacht op pracht en praal in plaats van op inhoud.

  Persoonlijk vind ik die Jachmien Pinedo niks maar de zender biedt wel werkgelenheid aan een groep mensen dus die verdienen een kritische analyse.

  Aan de andere kant heb ik nooit zo een bedrijf met zo een hoog personeelsverloop gezien, het lijkt alsof het toch moeilijk is om met Jachmien Pinedo te werken of het moet Gonzalo Cuales zijn die jong talent in de weg staat.

  Veel van de top journalisten als Mourelio Norbrega, Jason lau kim en Richeron Balentien hebben de zender verlaten en nu zijn alleen wat vrouwen over die waarschijnlijk nergens anders aan de bak kunnen.

  Helaas heeft TV Direct niets nieuws kunnen brengen, de meeste activiteiten programma’s mogen niet kritisch zijn want de gast heer vreet uit de hand van een politieke partij. Ze beheersen de basis van de journalistiek gewoon niet, Gonzalo Cuales zit met een carnavalsbril het nieuws te presenteren en de dames zitten daar vaak met die opzichtige hair extensions die de aandacht van de kijker trekt.

  De kunst van vragen stellen beheersen ze ook niet, les 1 vraag nooit aan een politicus, ” hebben jullie daar aan gedacht?” Natuurlijk is het antwoord altijd, “Ja”.

  Op de Radio is het nog slechter daar hebben we een zekere Gilbert Sparen die zijn eigen vragen beantwoordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *