29 C
Willemstad
• vrijdag 7 mei 2021 15:32

Extra | Journaal 7 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Ingezonden | Covid en eigen computer

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

ParadiseFM | Mogelijk eerder versoepelingen

De overheid gaat mogelijk eerder dan 17 mei een aantal versoepelingen doorvoeren in de coronamaatregelen. Dat zei premier Rhuggenaath vanmorgen op Paradise FM. De overheid voert al gesprekken...

Democracy now! | Thursday, May 6, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Nu.cw | Vrijwel alle namen in nieuwe kabinet-Pisas bekend

Beoogd premier Gilmar ‘Pik’ Pisas heeft zijn nieuwe kabinet bijna compleet. De MFK en de PNP hebben inmiddels voor de meeste portefeuilles een kandidaat aangedragen. Het Antilliaans Dagblad...

Nu.cw | Flow/UTS belooft beterschap met nieuwe aanpak problemen

Goed nieuws vanuit Flow/UTS. Het bedrijf heeft toegezegd flink te gaan investeren in betere en stabiele telecom- en internetverbindingen. Technici zullen over het hele eiland problemen zo...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaRadio Paradise FMParadiseFM | Zes tv’s gestolen op school

ParadiseFM | Zes tv’s gestolen op school

De school had net zes toestellen aangeschaft die gebruikt kunnen worden in de les.

Bijna direct na het begin van het nieuwe schooljaar hebben onbekenden ingebroken bij Kolegio Iris Bruyning in de wijk Bonam.

Bij de inbraak in de school zijn alle nieuwe Smart Tv’s gestolen. De school had net zes nieuwe toestellen aangeschaft die gebruikt kunnen worden in de les.

De school was juist heel erg blij dat ze deze innovatie hebben kunnen doen, zo meldt de EXTRA. Nu zijn de tv’s gestolen, zonder dat de kinderen ze ooit hebben kunnen gebruiken.

Bron: ParadiseFM

4 reacties

 1. “Bij de inbraak in de school zijn alle nieuwe Smart Tv’s gestolen.” Op zich is het wel triest maar wat doet een school met Smart Tv’s, lijkt me niet dat ze tijdens de lessen naar tv kijken.

  Op zich is op dat tijdstip ook niet veel te zien, het ochtendprogramma? Het is de keuze uit 3 zenders, de saaie Mavis Albertina met haar gesprekken waar niemand naar kijkt, de pedante Nicole Maduro op Telecuracao en het toneel stuk op Tv Direct?

  TV Direct toevallig vieren ze vandaag hun 4 jaar bestaan, weet eerlijk gezegd niet wat de zender voor staat. Ze leggen daar te veel aandacht op pracht en praal in plaats van op inhoud.

  Persoonlijk vind ik die Jachmien Pinedo niks maar de zender biedt wel werkgelenheid aan een groep mensen dus die verdienen een kritische analyse.

  Aan de andere kant heb ik nooit zo een bedrijf met zo een hoog personeelsverloop gezien, het lijkt alsof het toch moeilijk is om met Jachmien Pinedo te werken of het moet Gonzalo Cuales zijn die jong talent in de weg staat.

  Veel van de top journalisten als Mourelio Norbrega, Jason lau kim en Richeron Balentien hebben de zender verlaten en nu zijn alleen wat vrouwen over die waarschijnlijk nergens anders aan de bak kunnen.

  Helaas heeft TV Direct niets nieuws kunnen brengen, de meeste activiteiten programma’s mogen niet kritisch zijn want de gast heer vreet uit de hand van een politieke partij. Ze beheersen de basis van de journalistiek gewoon niet, Gonzalo Cuales zit met een carnavalsbril het nieuws te presenteren en de dames zitten daar vaak met die opzichtige hair extensions die de aandacht van de kijker trekt.

  De kunst van vragen stellen beheersen ze ook niet, les 1 vraag nooit aan een politicus, ” hebben jullie daar aan gedacht?” Natuurlijk is het antwoord altijd, “Ja”.

  Op de Radio is het nog slechter daar hebben we een zekere Gilbert Sparen die zijn eigen vragen beantwoordt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties