30 C
Willemstad
• woensdag 6 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Zaak tegen Martina geseponeerd

Met sepotbrief Openbaar Ministerie

Ex minister Steven Martina (MAN) bekende schuld aan belangenverstrengeling | Extra

De zaak tegen voormalig minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina is geseponeerd. Dat meldt het Openbaar Ministerie. Het onderzoek is afgerond en hieruit blijkt dat niet iedereen die betrokken was bij het screeningsproces zorgvuldig heeft gehandeld.

- Advertentie -

Het OM stelt bovendien dat Martina deel heeft genomen aan de besluitvorming over de WA-verzekering terwijl hij ook aandelen bezat in een verzekeringsmaatschappij. Hij had dus niet mogen deelnemen aan dit debat.

Toch komt het OM tot de conclusie dat het debat over de invulling van integriteitsnormen moet worden gevoerd in de Staten, in de Raad van Ministers en door politieke ambtsdragers. Hier wil het OM ruimte voor geven en daarom is de zaak tegen de voormalig minister voorwaardelijk geseponeerd.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

2019 05 23 – Openbara Ministerie Steven Martina Belangenverstrengeling Fatum Roger Bos Sepot by Black Lion on Scribd

- Advertentie -

Artikel delen

9 reacties

 1. Het wordt vervolgd. Als je enige integriteit in je donder hebt zou je niet eens terug willen komen.
  Maar misschien zie ik dat verkeerd-:)

 2. @ericlapas: eens. Wij vinden de heer Martina ook erg over het paard getild als minister omdat er de afgelopen 2 jaar helemaal niets gelukt is, van koeien tot insel air. Wij zijn erg benieuwd naar JOUW reactie.

 3. Roy rogers, die zakkenwasser kan alleen maar schelden, en krijgt nog eens dik betaald daarvoor. Wil hem niet tegenkomen.

 4. Wijs advies aan de MAN, dhr Steven Martina niet meer voordragen als minister omdat hij nimmer door de screening (lees OM deel) door heen zal komen.

  Je hebt al een keer gefaald, en nu wil je langs het OM die vast heeft gesteld dat er strafbare feiten zijn gepleegd, wederom een poging wagen?

  Jammer voor degenen die in jou hebben geloofd en het nog kleinere groepje dat nog steeds geloofd.

  Dag Stevie, laat je niet meer voor schut zetten.

 5. Zonet de verstoorde gedachtengoed genaamd Menki Rooier op radio Mas horen schelden en tieren dat ze niets hebben bereikt bij de O.M.
  Frappant, indien andersom, dan werd de O.M. de hemel in geprezen.
  Bij de hele fam. Rooier ontbreken er een paar schroeven in hun kopie kopie.

 6. Zo is dat Jan, nu voor monk naar OM, 100.000 gldn naar zijn nietsnut byside. De zatlap, dronken rijder, wilde natuurlijk geen verhoging wa-verzekering, zou hem teveel geld gaan kosten.

 7. Mooi, gewoon terugkerem dus als minister.

  We hebben ons vermaakt met de Neysa Isenia soap, maar hebben geen behoefte aan de Anuschka Cova soap die veel erger zal worden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, July 5, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

ParadiseFM | Experts leggen wet over topinkomens in Staten uit

Morgen zijn verschillende directeuren van overheidsentiteiten in de Staten. Ze komen uitleg geven over de wet die topinkomens binnen overheidsbedrijven aan banden legt. Deze technische briefing is...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...
- Advertentie -
- Advertentie -