31 C
Willemstad
• donderdag 29 februari 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Zaak tegen Martina geseponeerd

HomeMediaParadiseFM | Zaak tegen Martina geseponeerd

Met sepotbrief Openbaar Ministerie

Ex minister Steven Martina (MAN) bekende schuld aan belangenverstrengeling | Extra

De zaak tegen voormalig minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina is geseponeerd. Dat meldt het Openbaar Ministerie. Het onderzoek is afgerond en hieruit blijkt dat niet iedereen die betrokken was bij het screeningsproces zorgvuldig heeft gehandeld.

Het OM stelt bovendien dat Martina deel heeft genomen aan de besluitvorming over de WA-verzekering terwijl hij ook aandelen bezat in een verzekeringsmaatschappij. Hij had dus niet mogen deelnemen aan dit debat.

Toch komt het OM tot de conclusie dat het debat over de invulling van integriteitsnormen moet worden gevoerd in de Staten, in de Raad van Ministers en door politieke ambtsdragers. Hier wil het OM ruimte voor geven en daarom is de zaak tegen de voormalig minister voorwaardelijk geseponeerd.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

2019 05 23 – Openbara Ministerie Steven Martina Belangenverstrengeling Fatum Roger Bos Sepot by Black Lion on Scribd

9 reacties

 1. Het wordt vervolgd. Als je enige integriteit in je donder hebt zou je niet eens terug willen komen.
  Maar misschien zie ik dat verkeerd-:)

 2. @ericlapas: eens. Wij vinden de heer Martina ook erg over het paard getild als minister omdat er de afgelopen 2 jaar helemaal niets gelukt is, van koeien tot insel air. Wij zijn erg benieuwd naar JOUW reactie.

 3. Roy rogers, die zakkenwasser kan alleen maar schelden, en krijgt nog eens dik betaald daarvoor. Wil hem niet tegenkomen.

 4. Wijs advies aan de MAN, dhr Steven Martina niet meer voordragen als minister omdat hij nimmer door de screening (lees OM deel) door heen zal komen.

  Je hebt al een keer gefaald, en nu wil je langs het OM die vast heeft gesteld dat er strafbare feiten zijn gepleegd, wederom een poging wagen?

  Jammer voor degenen die in jou hebben geloofd en het nog kleinere groepje dat nog steeds geloofd.

  Dag Stevie, laat je niet meer voor schut zetten.

 5. Zonet de verstoorde gedachtengoed genaamd Menki Rooier op radio Mas horen schelden en tieren dat ze niets hebben bereikt bij de O.M.
  Frappant, indien andersom, dan werd de O.M. de hemel in geprezen.
  Bij de hele fam. Rooier ontbreken er een paar schroeven in hun kopie kopie.

 6. Zo is dat Jan, nu voor monk naar OM, 100.000 gldn naar zijn nietsnut byside. De zatlap, dronken rijder, wilde natuurlijk geen verhoging wa-verzekering, zou hem teveel geld gaan kosten.

 7. Mooi, gewoon terugkerem dus als minister.

  We hebben ons vermaakt met de Neysa Isenia soap, maar hebben geen behoefte aan de Anuschka Cova soap die veel erger zal worden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties