ParadiseFM | Zaak tegen de overheid

De overheid liet aan het begin van de coronacrisis weten dat alle bedrijven zouden worden geholpen, ook werd gevraagd niemand te ontslaan.

Een groep ondernemers op Curaçao is van plan een zaak tegen de overheid te beginnen wegens ‘willekeur’ en ‘misleiding’.

Dat meldt de EXTRA vandaag. De overheid liet aan het begin van de coronacrisis weten dat alle bedrijven zouden worden geholpen, ook werd gevraagd niemand te ontslaan.

Maar later bleek dat de aangekondigde financiële steun niet voor alle ondernemingen geldt. Dat zou duiden op misleiding.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Zaak tegen de overheid

 1. Joep Meloen

  Zeer veel bedrijven komen niet in aanmerking, maar begrijp dat de politie wel in aanmerking komt voor bonussen. 50 NAF per uur, neem aan dat er nu geen ziekteverzuim is, dus alle 800 werken plotseling. Dat komt dan neer op een kleine 320.000 per dag oftewel 2.2 miljoen per week. Met een lock down van pak hem beet 6 weken praten we over 13.2 miljoen. Hoeveel mensen op dit eiland zouden daarvan te eten kunnen hebben gehad ?

 2. Ja, die gore m rojer wil wel wat extra’s, te beroerd om 10% in te leveren, belastinggeld wel te verstaan, deze rat verdient nada. Koraal specht en de laagste rang daar.

 3. Ik begrijp dat dit drugsdealers zijn en Menki Rojer. Menki Rojer wilde graag extra inkomen.

 4. Curacao revisited

  “ook werd gevraagd niemand te ontslaan.”
  De sluizen, martina’s, tilly pickeries, Lastens, curiels, martissen van deze wereld haalden opgelucht adem na dit bericht

 5. Just Saying

  Is mij ook niet duidelijk waarom een deel van de werknemers nu gewoon 100% van hun salaris uitbetaald krijgt en een ander deel mogelijk helemaal niets. Waarom is niet gekozen voor een uitbetaling van een gedeelte van het salaris zodat in ieder geval een grotere groep werknemers geholpen kan worden? Het gaat er toch primair om dat mensen in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien? Het CFT had daar in hun advies ook reeds een opmerking over gemaakt.

 6. Toppunt zou zijn als ranzige Ramsay Soemanta een steunaanvraag indient.

  Sinds Schotte opgesloten zit, is hij zijn grootste opdrachtgever al kwijt (betaald van ons belastinggeld).

  Ik moet steeds weer kotsen als ik de jaarlijkse mierzoete foto’s zie die ranzige Ramsay maakt van de criminele Gerrit en Cicely en hun voor gang en rad opgroeiende kinderen onder de kerstboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *