ParadiseFM | Herstelplan toerisme

Hepple: Ook moet Curaçao werken aan een toeristisch plan | Antilliaans Dagblad

Het einde van de coronacrisis is nog lang niet in zicht, maar de Curaçaose toeristische sector moet zo snel mogelijk nieuw leven worden ingeblazen om een heropleving van de economie waar te maken.

Ook moet Curaçao werken aan een toeristisch plan. Dat zei Jim Hepple gisteren tijdens de digitale conferetie van Chata over het herstelplan voor toerisme. Het Antilliaans Dagblad schrijft er over.

Bron> ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Herstelplan toerisme

 1. Abraham Mossel

  Kijk Jim Hepple in de jaren 73/ 79/80 in NL en D ging het ook super slecht in de bouw, en zoals je weet is de bouw de economie, het heeft enkele jaren geduurd maar niet echt veel dat het over was, maar dat kwam niet door een virus die we niet kende en dat is nu wel het geval, mensen worden erg ziek en magere Hein komt bij veel mensen op bezoek. U en de politiek kunnen recht en krom praten wat je maar wild. ik ben geen profeet maar kan je wel op een dubbeltje zeggen dat deze corona- virus niet zomaar over is, deze kan wel 3 jaar door dringen bij de toerist, geloof maar je moet eerlijk zijn en geen spelden op de mouw spelden, het duurt minimaal 3 a 5 jaar voordat de toerist weer vertrouwen heeft in een eiland waar de regering het niet zo nauw neemt, ood 10-10-10 staat bij de toerist nog vers in het geheugen. En wat gebeurd er als er straks over 9 maanden geen vreten meer op de plank is, en dat de overvallen en inbraken de pan uit reizen, en toch maar vol houden dat het zo goed gaat. Van de MFK en Amparos op naaiers hoor je nu ook niet veel meer.

 2. Goh. Nou 2 plannen

  Plan. 1
  Open hato.
  Is paniek angst level te hoog spring naar plan 2.

  Plan 2
  Overtuig die shit scared oudjes die blijkbaar achter de schermen de touwtjes in handen hebben.
  Dat er komt geen vaccin
  En nee het is niet zo erg allemaal.
  Maar wel dat al je bezittingen niks meer waard zijn binnen kort.

  Spring naar plan 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *