28 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties

ParadiseFM | Walroud wil CHE positiever benaderen

Walroud zegt dat de CHE een grote impact heeft op onze samenleving, maar ook zorgt voor economische ontwikkeling in verschillende sectoren | Persbureau Curacao

Partijleider van de PAR, Stephen Walroud, vindt dat er positiever naar de Caribische Hervormings Entiteit (CHE) moet worden gekeken.

Dat laat hij weten in een persbericht. Walroud zegt dat de CHE een grote impact heeft op onze samenleving, maar ook zorgt voor economische ontwikkeling in verschillende sectoren.

Hij zegt dat het een manier is om Curaçao weer op de kaart te zetten als belangrijk Caribisch eiland.

De PAR-leider denkt dat dit zeker iets is wat Curaçao kan helpen om door deze moeilijke Coronaperiode heen te komen en verder te herstellen.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

9 reacties

 1. DR, de mr oplichter c cooper had 35 stemmen voor zijn nieuw op richten partij. Kijk waar we nu zijn, na geen tv meer te kijken naar die rot kop, maar wel grote kop in amigoe, maakt deze crimineel zich dik om een andere crimineel , uit de petoet te halen g s . Komt het eiland zeker ten goede.

 2. Voortschrijdend inzicht?

  Van 99 stemmen, naar ja knikkende parlementariër en nu naar partijleider?

  Goed gedaan Stephen.

  Moeten meer van ons leren doen, carrière maken.

  Komt het land zeker ten goede.

 3. Om een geldstroom te houden is de CHE noodzakelijk. Waarschijnlijk heeft de Par 3 maanden nodig gehad om haar goedgezinde ambtenaren op cruciale plaatsen te zetten.
  Het graaien moet natuurlijk wel doorgaan.

 4. Ja ook eentje die liever ging snoepreizen van het “budget” omdat er “budget” was!

  Nee Walroud, je bent net zo een flapdrol als de rest als je er zit om te snoepreizen, terwijl het wegdek een gatenkaas is, de scholen een halve eeuw onderhoudsachterstand hebben.

  Bejaarden geen gepaste zorg krijgen en het met meubulair uit de middeleeuwen moet doen.

  En je ging snoepreizen met 6 anderen naar een verkeersbeurs? Terwijl we hier niet eens de moeite nemen om de gaten tijdig oo te vullen.

  Ik heb je nooit openlijk je excuses horen aanbieden voor deze staatskasverspillende snoepreis. Je bent net zo een staatskas klaploper als elke andere politicus.

 5. Joep, bij de ARC werkt het grote licht Neetje van der Veen.

  Was dikbetaald commissaris bij Girobank toen Stephen Capella er de boel leegroofde en Neysa Insane-ia de andere kant opkeek.

  Tekende zelfs voor de 400,000 dollar bonus die Capone Capella kreeg terwijl hij de bank naar een faillissement geleid had.

  Dat we Neetje van der Veen nu de overheid laten controleren (Neysa Amnesia werd zelfs beloond met een directiepost bij Aqualectra!) is precies de reden dat we CHE nodig hebben.

 6. Dus de PAR heeft maar liefst 3 maanden nodig gehad om uit te vinden wat Nederland in ongeveer 4 dagen wist te bedenken.

  God helpe ons de brug over met dit soort malloten.
  Las net in de krant dat de ARC nu ook onderzoek gaat doen naar de jaren 2015 – 2019 vwb aanbestedingen door de overheid. Over de periode 2010 – 2015 was slechts 1 % rechtmatig !!, voor een totaal van 200 miljoen.
  We weten al, ook via de rekenkamer, dat in 2018 maar liefst 352 miljoen onrechtmatig is uitgegeven, dus we praten zoiezo al over bijna 600 miljoen dat onrechtmatig is besteed in amper 10 jaar tijd.

  En dan willen onze ‘helden’ nog beweren dat ze geen toezicht nodig hebben ?

  Ik hoop alleen dat de CHE gaat bestaan uit door de wol geverfde personen, want je kunt er gif op innemen dat men hier alles in het werk zal stellen om het geld, dat Nederland ter beschikking stelt, achterover te drukken. En het zou me niets verbazen dat ze de afgelopen 3 maanden nodig hadden om plannen te maken HOE ze dat geld achterover kunnen drukken. Wie denkt dat deze fraudeurs zich zomaar ergens bij neerleggen die zit er ver naast.

  Overigens wel apart dat de PAR ineens beweert dat ze ‘het nu beter begrijpen’, terwijl een groot deel van de bevolking het vanaf dag 1 al goed begreep

 7. Intelligente woorden van Walroud.

  Hopelijk kan CHE ook voorkomen dat dansleraren naar peperdure hi tech verkeersbeurzen op 10 uur vliegen reizen.

 8. De PAR-leider denkt dat dit zeker iets is wat Curaçao kan helpen om door deze moeilijke Coronaperiode heen te komen en verder te herstellen.

  Zou het echt walroud? Ben je zeker van je zaak? Niet nog wat meer tijd nodig?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...