28 C
Willemstad
• donderdag 6 mei 2021 11:24

PBC | Curaçao krijgt informatiecentrum Europese Unie

Persbureau Curacao Curaçao krijgt een informatiecentrum over de Europese Unie. Een initiatief van de Kamer van Koophandel en de Stichting Caribische belasting en Europawinkel. De Europese Commissie in...

PBC | Inspectie controleert 21 winkels en restaurants

Persbureau Curacao De Inspectie heeft een groot aantal restaurants een waarschuwing gegeven omdat zij zich niet aan de coronaregels houden. 21 zeken kregen een bezoekje. In de meeste gevallen...

PBC | Politie rolt autobende op

Persbureau Curacao De politie heeft gisteren een autobende opgerold. Dat gebeurde na een inval in een huis aan de Patagoniaweg. Daar werden allerlei auto-onderdelen en gestripte auto’s gevonden...

DolfijnFM | Politie controleert met aspirant agenten

De politie van Curaçao controleert deze dagen met een groot aantal aspirant politieagenten op de weg. Dinsdag en woensdag werden 140 auto’s gecontroleerd. 48 chauffeurs kregen een...

DolfijnFM | Twee patiënten overleden aan Covid

Twee patiënten zijn gisteren in een verzorgingstehuis overleden aan de gevolgen het coronavirus. Het totaal aantal mensen dat is overleden aan Covid-19 komt daarmee op 113. Slechts...

DolfijnFM | Morgen gaat de benzine en diesel omhoog op Bonaire

Morgen gaat de benzine en diesel omhoog op Bonaire. Dat is voor het eerst sinds april vorig jaar. Een liter benzine gaat 9 cent omhoog en kost...
- Advertisement -spot_img
HomeLandenArubaParadiseFM | Walroud wil CHE positiever benaderen

ParadiseFM | Walroud wil CHE positiever benaderen

Walroud zegt dat de CHE een grote impact heeft op onze samenleving, maar ook zorgt voor economische ontwikkeling in verschillende sectoren | Persbureau Curacao

Partijleider van de PAR, Stephen Walroud, vindt dat er positiever naar de Caribische Hervormings Entiteit (CHE) moet worden gekeken.

Dat laat hij weten in een persbericht. Walroud zegt dat de CHE een grote impact heeft op onze samenleving, maar ook zorgt voor economische ontwikkeling in verschillende sectoren.

Hij zegt dat het een manier is om Curaçao weer op de kaart te zetten als belangrijk Caribisch eiland.

De PAR-leider denkt dat dit zeker iets is wat Curaçao kan helpen om door deze moeilijke Coronaperiode heen te komen en verder te herstellen.

Bron: ParadiseFM

9 reacties

 1. DR, de mr oplichter c cooper had 35 stemmen voor zijn nieuw op richten partij. Kijk waar we nu zijn, na geen tv meer te kijken naar die rot kop, maar wel grote kop in amigoe, maakt deze crimineel zich dik om een andere crimineel , uit de petoet te halen g s . Komt het eiland zeker ten goede.

 2. Voortschrijdend inzicht?

  Van 99 stemmen, naar ja knikkende parlementariër en nu naar partijleider?

  Goed gedaan Stephen.

  Moeten meer van ons leren doen, carrière maken.

  Komt het land zeker ten goede.

 3. Om een geldstroom te houden is de CHE noodzakelijk. Waarschijnlijk heeft de Par 3 maanden nodig gehad om haar goedgezinde ambtenaren op cruciale plaatsen te zetten.
  Het graaien moet natuurlijk wel doorgaan.

 4. Ja ook eentje die liever ging snoepreizen van het “budget” omdat er “budget” was!

  Nee Walroud, je bent net zo een flapdrol als de rest als je er zit om te snoepreizen, terwijl het wegdek een gatenkaas is, de scholen een halve eeuw onderhoudsachterstand hebben.

  Bejaarden geen gepaste zorg krijgen en het met meubulair uit de middeleeuwen moet doen.

  En je ging snoepreizen met 6 anderen naar een verkeersbeurs? Terwijl we hier niet eens de moeite nemen om de gaten tijdig oo te vullen.

  Ik heb je nooit openlijk je excuses horen aanbieden voor deze staatskasverspillende snoepreis. Je bent net zo een staatskas klaploper als elke andere politicus.

 5. Joep, bij de ARC werkt het grote licht Neetje van der Veen.

  Was dikbetaald commissaris bij Girobank toen Stephen Capella er de boel leegroofde en Neysa Insane-ia de andere kant opkeek.

  Tekende zelfs voor de 400,000 dollar bonus die Capone Capella kreeg terwijl hij de bank naar een faillissement geleid had.

  Dat we Neetje van der Veen nu de overheid laten controleren (Neysa Amnesia werd zelfs beloond met een directiepost bij Aqualectra!) is precies de reden dat we CHE nodig hebben.

 6. Dus de PAR heeft maar liefst 3 maanden nodig gehad om uit te vinden wat Nederland in ongeveer 4 dagen wist te bedenken.

  God helpe ons de brug over met dit soort malloten.
  Las net in de krant dat de ARC nu ook onderzoek gaat doen naar de jaren 2015 – 2019 vwb aanbestedingen door de overheid. Over de periode 2010 – 2015 was slechts 1 % rechtmatig !!, voor een totaal van 200 miljoen.
  We weten al, ook via de rekenkamer, dat in 2018 maar liefst 352 miljoen onrechtmatig is uitgegeven, dus we praten zoiezo al over bijna 600 miljoen dat onrechtmatig is besteed in amper 10 jaar tijd.

  En dan willen onze ‘helden’ nog beweren dat ze geen toezicht nodig hebben ?

  Ik hoop alleen dat de CHE gaat bestaan uit door de wol geverfde personen, want je kunt er gif op innemen dat men hier alles in het werk zal stellen om het geld, dat Nederland ter beschikking stelt, achterover te drukken. En het zou me niets verbazen dat ze de afgelopen 3 maanden nodig hadden om plannen te maken HOE ze dat geld achterover kunnen drukken. Wie denkt dat deze fraudeurs zich zomaar ergens bij neerleggen die zit er ver naast.

  Overigens wel apart dat de PAR ineens beweert dat ze ‘het nu beter begrijpen’, terwijl een groot deel van de bevolking het vanaf dag 1 al goed begreep

 7. Intelligente woorden van Walroud.

  Hopelijk kan CHE ook voorkomen dat dansleraren naar peperdure hi tech verkeersbeurzen op 10 uur vliegen reizen.

 8. De PAR-leider denkt dat dit zeker iets is wat Curaçao kan helpen om door deze moeilijke Coronaperiode heen te komen en verder te herstellen.

  Zou het echt walroud? Ben je zeker van je zaak? Niet nog wat meer tijd nodig?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties