28 C
Willemstad
• donderdag 6 mei 2021 11:59

ParadiseFM | Mogelijk eerder versoepelingen

De overheid gaat mogelijk eerder dan 17 mei een aantal versoepelingen doorvoeren in de coronamaatregelen. Dat zei premier Rhuggenaath vanmorgen op Paradise FM. De overheid voert al gesprekken...

PBC | Grapperhaus wil onderzoek naar oververtegenwoordiging migraten in strafrechtketen

Persbureau Curacao Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid in Nederland gaat onderzoek uitvoeren naar de oververtegenwoordiging van mensen met een migratieachtergrond. Die verschilt in de verschillende fases...

PBC | Curaçao krijgt informatiecentrum Europese Unie

Persbureau Curacao Curaçao krijgt een informatiecentrum over de Europese Unie. Een initiatief van de Kamer van Koophandel en de Stichting Caribische belasting en Europawinkel. De Europese Commissie in...

PBC | Inspectie controleert 21 winkels en restaurants

Persbureau Curacao De Inspectie heeft een groot aantal restaurants een waarschuwing gegeven omdat zij zich niet aan de coronaregels houden. 21 zeken kregen een bezoekje. In de meeste gevallen...

PBC | Politie rolt autobende op

Persbureau Curacao De politie heeft gisteren een autobende opgerold. Dat gebeurde na een inval in een huis aan de Patagoniaweg. Daar werden allerlei auto-onderdelen en gestripte auto’s gevonden...

DolfijnFM | Politie controleert met aspirant agenten

De politie van Curaçao controleert deze dagen met een groot aantal aspirant politieagenten op de weg. Dinsdag en woensdag werden 140 auto’s gecontroleerd. 48 chauffeurs kregen een...
- Advertisement -spot_img
HomeVerkiezingen Curacao 2021Nu.cw | Geen grote financierder achter Vishon: leden brengen het geld op

Nu.cw | Geen grote financierder achter Vishon: leden brengen het geld op

Miles Mercera Vishon

De nieuwe partij Vishon heeft geen grote financierders, maar leden en sponsors moeten de financiering opbrengen, vertelt Miles Mercera in gesprek met NU.cw. Mercera maakte afgelopen zondag bekend dat hij de leider is van de nieuwe politieke partij Vishon.

De nieuweling in de politiek heeft met verschillende andere politieke partijen gesproken, maar heeft er uiteindelijk voor gekozen zijn eigen partij op te richten. Hij kan (of wil) niet aangeven bij welke bestaande partij Vishon in de buurt zit qua politiek spectrum.

In gesprek met NU.cw vertelt Mercera waarom hij de partij heeft opgericht:

Klik hier voor de video

Bron: Nu.cw

14 reacties

 1. Kumun met Luigi Faneyte lijkt me ook een interessant alternatief. Iemand met opleiding, kennis van de overheid en een goed verhaal op de verschillende Papiamentstalige media.

 2. @Brian S,
  Dan stel jij je toch kandidaat? Jij bent oprecht, integer, duidelijk een “somebody”, en je zou in zijn “kringen” niet misstaan als je begrijpt wat ik bedoel.

 3. Ik zie er niets in noch in de ‘voorman’ noch in de opportunisten die achter hem aanhobbelen.
  Het blijft moeilijk hier zoals eerder gezegd had ik mijn hoop op HiMA maar zij hebben besloten toch niet mee te doen. Ik ondersteun deze groep mensen sinds hun 1e budget initiatief verleden jaar.? Hier kunnen we echt spreken over integriteit.
  Ze profileren zich goed met hun budget restaurants en waterproject en doen veel voor mensen vooral in het gebied Oost.
  Jammer, maar niet klaar is niet klaar.
  Hun website is ook fantastisch, voor wie interested is
  hende-i-medio-ambiente.org

 4. Ach, wat is een partijprogramma waard?

  KdnT kwam met een programma met verdubbeling van de onderstand, verlaging pensioenleeftijd naar 60 jaar, verhoging pensioen naar 1,000 en niet meer afsluiten van Aqualectra en geen ontslagen meer (zo kom je dus nooit meer van de Menki Rojers af).

  Duidelijk gericht op de oerdomme en/of aartsluie mondiman die het nog gelooft ook.

 5. Er was ooit ook een politicus en ex partner van een advocatenkantoor, die ventileerde dat hij zo integer was.
  Hij lichtte de staatskas voor maar lierst 60K, iets met studieschuld, gefaciliteerd zijn partijgenoot die nu in het “mirashelu” instituut zit..

 6. Stel dat onze queen Miles de verkiezingen wint met 8 zetels. Wie gaan dan voor zijn partij in de Staten en worden minister? Een groepje nobodys?

  Dat had je ook in Nederland ook met partijen als PVV, Pim Fortuin en nu FvD. Een leider met een leuk verhaaltje voor het volk maar de rest lopen er minkukels en meelopers mee die dan belangrijke posities krijgen.

 7. Het wordt tijd dat wij eerlijk tegen ons zelf zijn en dat wij onszelf in de spiegel durft te kijken.

  Wij hebben in dit land nooit een politicus gehad die het verschil gemaakt heeft en sterker nog er is nooit een zwarte politicus in de wereld die zijn of haar land beter gemaakt heeft.

  In Afrika zien we zwarte politici de éne nog corrupter dan de andere en dit terwijl hun eigen volk van honger lijden.

  Het is niet voor niets dat we de gedachte aan Tula leven moeten houden want wij hebben alle slechte eigenschappen van hem en zijn rasgenoten geëerfd.

 8. Geen partijprogramma? Begint al lekker visieloos dan!
  En is een taken van chaotisme, bad governance.
  Je begint met het optuigen en definieren van je van een strategie, doel, korte en lange termijn visie, met uitgewerkte speerpunten.

  Maar zo als met veel partijleiders en hun partijen is het allemaal niet zo best geregeld met de good governance..en dat is een teken aan de wand.

  Als je partij organisatie alneen bestuurlijke puinhoop is, hoe wil je dan een heel land gaan reorganiseren nota bene!!!

  Ik wil onder geen enkele lokale partij meer geregeerd worden….zonder een stringent nederlands of internationaal controle orgaan…

 9. Integer?
  Gezien het feit dat het OM weigert te onderzoeken en mensen die stoute handjes hebben vaak wordt gevraagt om stil een andere baan te zoeken en een falend toezicht overal durf ik niemand integer hier te noemen.

 10. @ Trui en Wim,

  Waarop baseren jullie het idee dat hij integer is ?
  Alleen op het feit dat hij nog niet is betrapt op corrupte zaken ?

  Laten we even eerlijk zijn, tot op heden zijn het allemaal mooie praatjes, maar ik heb nog geen enkel plan gehoord. Ik heb nog niet gehoord hoe ze ook maar 1 van hun mooie woorden tot uitvoer willen gaan brengen.
  En wanneer je een nieuwe partij lanceert lijkt het me toch wel het minst dat je dat pas doet wanneer je een compleet partijprogramma beschikbaar hebt. Ik kan ook wel mooie woorden in de lucht gooien, maar wanneer ik niet weet hoe ik dat waar wil gaan maken……………..hoe moet ik dan in hemelsnaam kiezers gaan overtuigen ????

  En juist dat ontbreken van een partijprogramma, van een nieuwe partij, dat leidt mij tot de conclusie dat dit gewoon een stel opportunisten zijn, die hun kans schoon zien om ook eens mee te gaan graaien in de pot van de belastinggelden.
  Integriteit is niet een vinjet dat je koopt bij de benzinepomp, integriteit is iets dat in jou leeft en dat je uitstraalt en waar je naar handelt. Tot op heden heb ik nog niets gezien en omdat er een aantal consultants van zeer dubieuze firma’s bij betrokken zijn ga ik mijn handen niet voor hen in het vuur steken. Mijn stem zullen ze zeker niet gaan krijgen en één van de redenen is dat Miles Mercera in de afgelopen jaren niets, maar dan ook helemaal niets heeft laten zien bij Chata. Het enige dat we van hem hebben mogen zien waren nietszeggende posts op sociale media en dat is dus wat we nu ook zien. Voorlopig zie ik dus alleen ‘meer van hetzelfde’ en daar gaan we het niet mee redden.

 11. En dan hebben we p pisas die pret-banen uitdeelde, niet één, maar honderden en komt daar gewoon mee weg. Daarbij in pakweg 3 maanden 200 miljoen doorheen gedraaid , en dat voor ‘n loopjongen, je moet maar durven, en er nog doodleuk mee wegkomen.ja vooral mfk kiezen.

 12. Wim heeft gelijk, Miles Mercera trapt in dit interview louter open deuren in, maar hij is wel integer. En ik kan geen enkele integere politicus in ons parlement vol dansleraren , dj’s, casinoverslaafden en prullaria verkopers ontdekken.

  Ja, een kinderhand is op Curacao snel gevuld.

  Maar wat wil je, stem je MAN dan zie je dat Gijsbertha’s eerste daad het aanstellen van zijn dochter in de hoogste salarisschaal is.

  Stem je PAR dan zie Ruggenaath die ons integriteit beloofde maar wel mafiameid Stella van Rijn benoemen als voorzitster van de commissie… INTEGRITEIT!

 13. Ik heb mijn twijfels over de capaciteiten van deze man, maar hij lijkt me wel integer.

  En helaas zijn integere partijen in deze bananenrepubliek nauwelijks te vinden (PIN van de graaiers Sushi Suzy en Aalgladvin Daal is helemaal door de mand gevallen, MAN en PAR hebben ook flinke smetten opgelopen) dus mijn zegen heeft Mercera.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties