25.4 C
Willemstad
• zondag 29 januari 2023

Telegraaf | Amalia op Bonaire: luisteren, poseren en zwaaien als een prinses

Wouter de Winther Het is nog even wennen voor prinses Amalia, maar de eerste dag van haar bezoek aan het Caribisch deel van het koninkrijk verloopt volgens plan....

PBC | Raynor Lauffer is Rey di Tumba 2023

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De nieuwe Tumbakoning van Curaçao is Raey Lauffer. Zijn Tumba ‘Kaminda tin huma, tin kandela’, waar rook is, is vuur bracht het publiek in...

PBC | Kabinet Pisas schrapt belastingaanslagen van 2017 en eerder

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Belastingaanslagen ouder dan vijf jaar gaan de prullenbak in. Dat heeft het kabinet van Curaçao besloten. Minister Silvania van Financiën heeft het decreet daartoe...
- Advertentie -

PBC | Uitbreiding van de Caribische kustwacht: meer bescherming voor de eilanden

Persbureau Curacao DEN HAAG – De Kustwacht zal groeien en zich ontwikkelen tot een 24/7 opererende instantie. Dit staat in het Jaarplan 2023 Kustwacht Caribisch gebied dat minister...

PBC | Intensive care CMC ligt vol, ziekenhuis roept bewoners op voorzichtig te doen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De intensive care van het Curaçao Medical Center ligt vol, net als de Neonatal Intensive Care, waar geen baby’s meer kunnen worden opgenomen. Ook...

NTR | Hoe koningshuisgezind is Bonaire? ‘Onvrede over situatie kan nadelig zijn voor koningshuis’

Marit Severijnse Het koningspaar en kroonprinses Amalia zijn vrijdag gestart met hun bezoek aan de zes Caribische eilanden. Hoe koningshuisgezind is Bonaire eigenlijk? Zes vragen aan cultuur-expert en...

NTR | ‘Laat de koninklijke familie maar de realiteit van Bonaire zien, niet alleen de mooie dingen!’

Nathaly Evertsz & Marit Severijnse Vandaag bezoekt de koninklijke familie Rincon, het oudste dorp van Bonaire. Veel positiefs hebben inwoners niet aan de koning te vertellen, blijkt bij...
- Advertentie -

ParadiseFM | Vrouwelijke toeristen overvallen bij Grote Knip

De laatste tijd zijn er verschillende toeristen op Banda’Bou overvallen.

Twee vrouwelijke toersten zijn gisteren overvallen bij Grote Knip. De vrouwen hadden hun huurauto geparkeerd dicht bij het strand en waren uitgestapt om het uitzicht te bewonderen.

Bij terugkeer naar hun auto dwong een nog onbekende man de vrouwen hun spullen af te geven en ook de autosleutels. Daarbij betastte hij ook één van de toeristen. De politie is op zoek naar de man die er met de auto vandoor is gegaan. De laatste tijd zijn er verschillende toeristen op Banda’Bou overvallen.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

11 reacties

 1. Volgens @Bas, “Tourisme genereert werkgelegenheid”. Wel Bas, there is a flip side to that coin. De toeristen komen niet zwemmend hier naar toe en het afval water van die hotels komt in zee terecht. Het beste wat we nu kunnen doen is 3D video opnames maken zodat de volgende generaties nog een idee krijgen hoe een koraal uitzag.

 2. @Ruben

  Of het nou een all-inclusive is of niet, elke tourist is welkom. Tourisme genereert werkgelegenheid, er worden lokaal inkopen gedaan, er wordt belasting betaald. Als de mensen in plaats van een all-inclusive in Turkije, een all inclusive op Curacao nemen, who cares? Hoe meer mensen hoe beter.
  Wees blij dat mensen in deze tijden nog de ballen hebben om zo fors te investeren. Heb je enig idee hoeveel werkgelegenheid er al is voor de wederopbouw van het hotel?

 3. Volgens @ Djaka, “Eric nos dushi hendenan”. Dat weten we niet, de politie heeft geen signalement vrij gegeven en ook niet of de dames in het Nederlands, Engels, Spaans of Papiamento zijn aangesproken.

 4. Hebben Corendon en die andere toko op Santa Martha in ieder geval goed ingezien dat ze een all inclusive hotel moeten optuigen.
  Gewoon de mensen binnen houden, ala Corendon hotels in Antalya! Nu alleen nog de Russische toeristen nog.
  Heeft Curacao wel nagedacht wat voor een concept Corendon uitbaat als hotel???? Volgens mij niet.

 5. Eric nos dushi hendenan
  Nos bon yunan di korsou .
  Politie ja is lastig .
  Trouwens niemand verder op knip .
  Vind ik vreemd , heel vreemd .

 6. Vorige begroting 8 miljoen aan (beveiliging)camera’s geakkordeerd. Waar blijven de camera’s? Of geld weer verdwenen a la voetbalveld Barber?

 7. En waar is de EXTRA politie? Het is precies gegaan zoals ik al voorspeld had de vorige keer, de politie is er misschien een week en dan is het weer over.

 8. De dames zullen wel de schrik van hun leven hebben gehad, ik werk bij een bedrijf dat kantoren in alle delen van de wereld heeft.

  Eén van mijn collega’s komt uit Moldavië, ik herhaal Moldavië, ik heb hem gezegd, je moet een keer naar Curacao komen, de mensen zijn vriendelijk en bijna iedereen spreekt Engels. De eerste wat hij vraagt is, maar is het wel veilig? Ik heb gehoord over overvallen en gangs, enz.

  Het is niet te geloven Curacao heeft zelfs in Moldavië een slechte naam. Als wij Curacao in het buitenland promoten en toeristen vragen om hiernaar toe te komen, hebben wij de morele verplichting om voor hun veiligheid te zorgen.

  In dit geval begrijp ik niet waarom de politie niet gelijk het signalement en type auto doorgeeft. Het enige wat overvallers afschrikt is een snelle pak kans.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -