ParadiseFM | ‘Voorlopig geen advies voor code oranje op Curaçao’

Sinds Curaçao door het Nederlandse kabinet werd uitgezonderd van het negatieve reisadvies, blijft in de Nederlandse media de vraag terugkeren of dit verstandig is.

Een woordvoerder van het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid heeft gisteren op de Nederlandse televisie gemeld dat er nog geen advies komt om voor Curaçao naar code oranje te gaan.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Sinds Curaçao door het Nederlandse kabinet werd uitgezonderd van het negatieve reisadvies naar het buitenland, blijft in de Nederlandse media de vraag terugkeren of dit verstandig is. Zeker nu het aantal besmettingen oploopt.

De Telegraaf schreef maandag al dat de animo om naar Curaçao op vakantie te gaan aan het afnemen is. Niettemin stellen zowel TUI als Corendon in de krant dat er geen annuleringen zijn binnen gekomen van mensen die toch niet de reis naar Curaçao willen maken.

Minister-president Eugene Rhuggenaath laat desgevraagd weten dat Nederlandse toeristen nog steeds welkom zijn op het eiland.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | ‘Voorlopig geen advies voor code oranje op Curaçao’

  1. Vandaag 79 besmettingen erbij en helaas weer een dode te betreuren. Dit is echt te gek voor woorden! Nota bene us de dag nog niet om.

    https://www.curacaochronicle.com/post/main/record-of-79-new-infections-third-corona-dead/

  2. Het wachten is kennelijk op de derde golf. Politici die beslissen over code x of y, beslissen uiteindelijk over veel meer dan dat.

    Bij risicoanalyse worden risico’s ook gekwantificeerd en aan de hand van vooraf vastgestelde criteria beoordeeld.

    Het is bij velen de vraag wat belangrijker gevonden wordt: de economie of de volksgezondheid. Maar helaas komt de macht uit de portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *