27 C
Willemstad
• maandag 26 juli 2021 09:13

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | “Voor corona waren we economisch echt op de goede weg”


MAN-lijsttrekker Steven Martina constateert ondanks corona de afgelopen jaren een aantal economische stappen in de goede richting.

Hij vertelt erover bij Maarten Schakel in aanloop naar de Statenverkiezingen.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. Martina Giraffe nek heeft alle appels en peren bomen van het eiland al zelf leeg gevreten zodat het klotjes volk wat nog op hem gaat stemmen voor een zakje drop en een piep klein flesje rum geen appel of een peer meer te vreten heeft laat staan wat groente en een aardappel ?.

 2. CORC onderhandelingen gebeuren vooral achter rookgordijnen. Dat voorspelt weinig goeds. 150 miljoen is besteed om 500 man en de niet producerende raffinaderij aan de praat te houden voor CORC. Volgens Steven Martina een “normaal bedrag aangezien het om complexe onderhandelingen gaat en investeringen van 2 miljard”. Wie deze redenering begrijpt mag het zeggen. En dat die 150 miljoen “uit de reserves van RdK komen” is veelzeggend: geld dat bedoeld is voor onderhoud en investeringen… Dat deze reserves niet in jaarrekeningen vermeld worden verdient nader onderzoek.
  Milieunormen zijn er na 25 jaar inderdaad wettelijk wel maar…. worden pas over 5 jaar gehandhaafd op verzoek overheid en RdK. Dat hoort u Martina niet zeggen… “U kunt naar de rechter” zegt hij. Het Hof buigt zich hier nog over maar heeft vonnis inmiddels 5 keer uitgesteld. Maar dat je naar de rechter moet om je gezondheid te beschermen is in deze uitspraak eigenlijk de boodschap. De overheid beschermt je immers liever niet tegen de uitstoot van Isla en CRU.

  Wie duikt hier eens verder achter de schermen om de werkelijke bedoelingen van het lokale consortium CORC en de overheid naar buiten te brengen?

 3. Steven Martina’s narratief is bestemd voor het kraaltjes en spiegeltjes volk.

  Die geloven graag in zijn sprookjes van duizend en een koeien.

  Het liefst hebben politici eals Martina S. Een hele groot dom electoraat dat hem in het zadel helpt.

  En een kleine middenklasse, groot genoeg om voor alle financiele fratsen op te draaien.

  In Afrika waar 95% van de leiders 20 jaar of langer zit doen ze ook aan dit soort stammenpolitiek, de grootste stam.levert de leider ( afrikaanse democratie) als je als stammember op de verkeerde kiest wordt je met “blòki 6” gestenigd en met brandende autobanden om je heen reis je naar de volgende wereld.

  Hier probeert men dat zelfde spelketje te spelen. Types als Martina S. Rennox Londen shopping Mall Calmes vertrouwen er op dat kleurgenoten op hen stemmen.

 4. Voor de corona waren we economisch echt op de goede weg .
  Ook deze uitspraak vind ik vreemd , heel vreemd .
  Wonen alleen maar randdebielen op curacao .
  Of alleen maar laaggeletterden .
  Ik maak me zorg om dit soort mensen , er moet iets gebeuren .
  Maar ja nos mes por .

 5. Voor Corona ging het ook slecht.. en zou geen idee hebben waar Martina het over heeft.

  Isla stond toen ook al op sluiten en sindsdien is er weinig aan gedaan. Hato is nog steeds categorie 2.

 6. Martina heeft gelijk: voor Corona waren er allerlei goede plannen zoals 1000 koeien, space travel, en de Ajax sponsordeal. Na Corona heeft alleen texperience tot een economische impuls geleid

 7. Het valt op dat nu de verkiezingen nadert dat Steven Martina geen stropdas draagt. Blijkbaar wilt deze zelfingenomen, opgeblazen, pedante, verwaande kwast de indruk wekken van, ik ben één van jullie.

  Dit zagen we toendertijd ook bij Schotte en Ivar Asjes, lopen smeken om stemmen bij de arme sloebers en na de verkiezingen kwamen de 3-delige pakken uit de kast en wilden ze alleen met wereldleiders gezien worden.

 8. MAN si ta traha ha ha ha!

  Zag onlangs een zichzelf prijzend videeotje van Mc William, een lijst met resultaten die ze heeft bewerkstelligd tijdens haar Ministerschap. Je gelooft bijna dat ze de COVID ondernemersbijdrage uit haar eigen zak heeft betaald.En als je Zita moet geloven heeft ze het vaccin zelf uitgevonden, kortom dank zij haar wordt iedereen ingeent.

  De arrogantie van de minister kent geen grenzen. Gelukkig hadden de meeste reageerders een smakelijk lachend emotican geplaatst onder haar post.

  Zolang 60% voor kraaltjes en spiegeltjes valt kunnen de politici de grootse non sense uitkramen.

  Ook dochter Thijssen kwam aan het woord.
  Niets dan lof over haar moeder natuurlijk. Beste betaalde stageplek van Curacao

 9. Voor corona waren we op weg naar een economische krimp van minimaal 15% en die schatting is zeer optimistisch.
  Toen kwam corona en kon al het economische falen “weggeschreven” worden. Aangezien het electoraat toch onwetend is, daar is voor gezorgd, kan je nu zelfs ongestraft roepen dat het beleid vruchten droeg.
  En ja niemand die vragen stelt..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | ‘Bijna akkoord over Coho’

Willemstad/Philipsburg - Volgens de Sint Maartense premier Silveria Jacobs is na het onlangs gehouden vierlandenoverleg zo goed als een akkoord bereikt over de tot voor kort omstreden consensusrijkswet Caribisch Orgaan voor Hervorming en Ontwikkeling (Coho).
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | ‘Bijna akkoord over Coho’

Willemstad/Philipsburg - Volgens de Sint Maartense premier Silveria Jacobs is na het onlangs gehouden vierlandenoverleg zo goed als een akkoord bereikt over de tot voor kort omstreden consensusrijkswet Caribisch Orgaan voor Hervorming en Ontwikkeling (Coho).

PBC | Wanhopige brief: drie Venezolaanse migranten die al tien maanden in de cel zitten, vragen premier Curaçao om vrijlating

Persbureau Curacao Drie Venezolanen die op Curaçao worden vastgehouden, doen een wanhopige oproep aan premie Gilmar Pisas om vrij gelaten te worden. De drie zitten al tien maanden vast...

PBC | Aantal actieve cases Curaçao daalt licht op zondag

Persbureau Curacao Er zijn vandaag 36 nieuwe besmettingen bijgekomen. Mensen met een positieve test althans. Aanmerkelijk minder dan de afgelopen dagen toen gemiddeld meer dan 70 mensen positief...

PBC | Mogelijk weer nieuwe beperkende coronamaatregelen op Curaçao

Persbureau Curacao De regering Pisas overweegt de coronamaatregelen opnieuw aan te scherpen. Gebaseerd op informatie van de GGD en RIVM is het aantal gestegen positieve testen mogelijk reden...

PBC | Shariengela Cijntje is Miss Universe Curaçao 2021

Persbureau Curacao Miss Universe Curaçao 2021 is Shariengela Cijntje. De 27-jarige schoonheidskoningin won gisteravond de 58e editie in de Ballroomzaal van het Curaçao Marriott Beach Resort. Shariengela volgt Chantal...

PBC | CHATA: hotelbezetting Curaçao steeds beter, maar vraag moet gestimuleerd

Persbureau Curacao Ruim de helft van alle hotelkamers op Curaçao was bezet in de maand juni. Dat meldt CHATA. 54,6 procent om precies te zijn. Volgens de vertegenwoordiger...
- Advertentie -