ParadiseFM | Voedselbank verzorgde 60.000 pakketten

De stichting is onlangs gestopt met de activiteiten en heeft alle adressen overgedragen aan de Child First Foundation van Jason Vic

De Voedselbank Curaçao heeft in de periode tussen 1 april en 15 oktober 60.000 voedselpakketten ingepakt.

Ook heeft de organisatie in een half jaar tijd 2,4 miljoen gulden ontvangen aan steun van onder andere BZK en donaties. De Voedselbank wil alle 700 vrijwilligers bedanken voor hun grote inzet.

14.000 gezinnen zijn geholpen en 100 verschillende organisaties hebben voedselpakketten ontvangen. De stichting is onlangs gestopt met de activiteiten en heeft alle adressen overgedragen aan de Child First Foundation van Jason Vic.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Voedselbank verzorgde 60.000 pakketten

 1. Voedselbank is een bank die denkt aan het volk
  Centrale bank is een bank die denkt aan de monstersalarissen van haar directeuren en de ene bank naar de andere verzekeringsmij. laten klappen.

 2. Dan durven zelfs nog deze statenleden van de MAN met de vrijwilligers van de Voedselbank op de foto te gaan….”want we moeten het ‘samen’ doen. Schaamteloos volk dit.

 3. Kijk naar die vetzakken van kdnt mfk ps die geen dubbeltje wilden inleveren en ongeveer uit de kleren scheuren van vettigheid. Mi pueblo, mi hende, ga maar uitdelen luiwammesen, doen jullie tenminste nog iets.

 4. Voedselbank functioneert een stuk beter dan de Girobank.

  Of niet, criminele Grote Giro Graaiers Garcia, Capella en Isenia?

  Door wiens toedoen 200 werknemers van Girobank naar de Voedselbank kunnen.

  Wat vind de moeder van de kleine vuile rat Stephen Capella daarvan?

  Come in, Pana-ma!

 5. En wie gaat het nu doen?
  Want het lijkt me dat die voedselpakketten nog steeds nodig zijn.

 6. Dit allemaal in een land waar de directeuren van SVB en Centrale Bank een salaris van 1 miljoen krijgt en in een periode dat de ministers hun eigen salaris nog met 2000 gulden heeft verhoogd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *