27 C
Willemstad
• maandag 14 juni 2021 08:28

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Versoepelingen Horeca

Zorg wel dat je vóór 00:00 thuis bent: dan gaat de avondklok in (tot 06:00 in de ochtend). | Bea Moedt

Minister Giselle McWilliam maakte vandaag bekend dat er per morgen enkele versoepelingen intreden.

De horeca mag tot 22:00 uur open blijven. Je mag ook weer ín het restaurant eten. Zorg wel dat je vóór 00:00 thuis bent: dan gaat de avondklok in (tot 06:00 in de ochtend).

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -
- Advertentie -

Artikel delen

9 reacties

 1. Als ik zo eens alle reacties lees dan prijs ik me gelukkig op een eiland te wonen met zoveel “experts” en dan begin ik me nog meer zorgen te maken.

 2. 5 mensen in een restaurant mag niet
  Maar met 100 personen in de rij staan voor de auto keuring kan wel
  Of tijdens de lockdown een uur in de rij om de supermarked binnen te komen

 3. Zo te zien is Ambulant ook weer uit zijn weekje lock down en meteen weer een partij tekst over hoe slecht de lock down wel niet was.
  Voor het geval je het niet doorhebt ambulant …………….de lock down is al geweest.

 4. Corona op curaçao is niks. En was nooit iets.
  Hoop herrie om niks. Dat handewassen prima wel.
  De rest van de maatregelen is gewoon onzin geweest en buiten alle proporties. Thuis opsluiten is bewezen slecht. Verhoogt de viral load. Mond kapjes zijn er voor anderen niet voor je zelf. In nl kon je gewoon rondlopen en rijden. Zweden niks lock down maakte alle maal niks uit.
  Volledig opsluiten maakte dingen alleen erger. Uit de lockdown gaf geen piek meer.
  En het virus was er al heel veel langer ook.
  De besmettelijkheid is velen malen minder dan influenza en je moet behoorlijk oud zijn met allemaal extra dingen en vitamine d gebrek.
  Lekker buiten in onze schaduw. Vitamine D en uv. Ons risico is hardstikke laag. Intubatie vermoorde meer dan ‘t hielp en trombose werd veel te laat ontdekt. Cortisonen…
  Beschreven behandelings methoden van 15 jaar terug werkten veel beter
  Maar.. Allemaal vergeten Net zoals er toen geen vaccin kon worden zal dat waarschijnlijk nu ook niet lukken. En voor welke variant.
  Sterker nog influenza vaccinaties is hoogst waarschijnlijk iets wat sars dodelijker maakt.
  Herhaalde influenza vaccinaties voor iedereen kan wel eens een hele foute beslissing geweest zijn. En zeker voor jongeren en personen buiten risico groepen

  Ze weten ‘t best. Maar ze kunnen niet meer terug ze moeten.. the show moet gaande houden maar met het weghalen van de inkomsten voor iedereen vergaten ze dat zij ook iedereen zijn.

  Er gaan nu meer mensen dood aan de maatregelen dan aan wat je wilt beschermen.
  Mensen durven niet meer naar de dokter of ‘t ziekenhuis. De golf dementie hart en vaatziekten kanker en long aandoeningen en uitgestelde operaties. Is massaal opgegaan in de corona statistiek.. En influenza wat ook kinderen vermoord.. Kijkt niemand naar.

  En wij hebben geen miljarden potjes nee wij hebben een bewezen corrupte regering met meerdere veroordelingen. Die ons ook nog eens in gijzeling houden.

  Die leningen terug betalen dat doen zij niet. Nee dat moet ‘t volk doen. De benzine prijs werd verhoogd om het isla drama te betalen.
  En wie wil er nu nog een oude roestbak raffinadery met de huidige olie prijzen die door de corona paniek voorlopig niet zal stygen ook.
  Nee zij betalen geen rekeningen.
  Wij moeten hun rekeningen betalen.
  Hun rekeningen waar zij ons elke keer mee opzadelen.
  Financieel zijn ze niet te vetrouwen.
  En dan nog ze kunnen niks.

  We hebben een zieken huis van een miljard.
  Dat opslot moest. Geen bescherming middelen voor operaties of voldoende mensen die beademings apparatuur kunnen bedienen.
  Nee die moeten we uit ‘t buitenland halen
  En zelfs dat konden ze niet goed doen de eerste keer.

  Hun maakt ‘t niks uit ‘t miljoenen pensioen is al binnen.
  Maar wie gaat de rekeningen betalen…..

 5. @allen.
  wie betaalt onze izzy
  welke aandelen heeft hij????? (goed zoeken vrienden)
  wiens brood men eet……………..diens woord men spreekt
  Suerte..

 6. JS zegt: ‘@ericlaplas: Dr Izzy heeft zelf gezegd dat er geen besmettingsgevaar meer is. Waarom dan nog social distance in stand houden?’

  Naar verluid hebben een paar virusologen heel vervelende schoonmoeders.

 7. Er is geen besmettingsgevaar meer, dus ok.

  Want een restaurant met mensen in een afgesloten ruimte is een garantie voor virusverspreiding, ook met 10 meter social distancing.

  5 mensen in een restaurant is gevaarlijker dan 50 op het terras.

 8. @ericlaplas: Dr Izzy heeft zelf gezegd dat er geen besmettingsgevaar meer is. Waarom dan nog social distance in stand houden?

 9. In veel landen hebben ze over een intelligente lockdown en een intelligente opening maar hier gaat alles behalve intelligent.

  Moeten tafels 2 meter van elkaar? Moet personeel mondkapjes op? Moeten bezoekers eerst een vragenlijst invullen? Moeten toiletten voorzien zijn van vloeibaar zeep en wegwerp handdoeken? Worden toiletten gedesinfecteerd?

  Zomaar wat vragen, het blijft ongelooflijk dat alles rigoreus is dichtgegooid en nu zomaar zonder voorzorgsmaatregelen weer opengaat.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Kabinet Pisas treedt aan

Het kabinet van aankomend premier Gilmar Pisas legt vanmiddag om 12 uur de eed af bij gouverneur Lucille George-Wout. Voorafgaand aan de ceremonie zullen de nieuwe ministers eerst...

DH | Emmanuel: Intended changes to PJIA confirm govt’s. ‘deception’

PHILIPSBURG--Independent Member of Parliament (MP) Christophe Emmanuel said on Sunday that information he obtained indicates that Prime Minister Silveria Jacobs and her government are attempting to change...

DH | Governments corporate governance improvement plan for PJIA offered more voice to CGC

PHILIPSBURG--The Council of Ministers approved a plan to improve corporate governance at Princess Juliana International Airport (PJIA) which strengthened the role of the Corporate Governance Council (CGC)...

AntilliaansDagblad | Vierde moordverdachte aangehouden op Aruba

Oranjestad - De politie heeft een vierde verdachte aangehouden in verband met de moord op Lisander Leonardo Ignacio, in januari. Verdachte B.D.W. (23 jaar) is zondag door...

AntilliaansDagblad | ‘Situatie Curaçao hoopgevend’

Willemstad - ,,Het is hoopgevend dat de verschrikkelijke noodsituatie op Curaçao met vereende krachten het hoofd is geboden. Alle mensen op Curaçao die daarbij betrokken waren -...

AntilliaansDagblad | Nieuw beleid intrede Staten

Willemstad - Konseho Supremo Elektoral, ofwel het Hoofdstembureau en sinds dit jaar de Electorale Raad, is na overleg met leden van de nieuwe coalitie in de Staten...
- Advertentie -