ParadiseFM | Vernielingen in de dierentuin

Ook vallen ze de dieren lastig. Zo is er met stenen naar de verschillende dieren gegooid. Daarbij is een paard gewond geraakt.

Enkele dagen achter elkaar hebben onbekenden vernielingen aangericht in de Curaçaose dierentuin. Het gaat om drie personen die over het hek van Curaçao Zoo klimmen en daarbij van alles kapot proberen te maken.

Ook vallen ze de dieren lastig. Zo is er met stenen naar de verschillende dieren gegooid. Daarbij is een paard gewond geraakt.

Volgens de dierentuin zijn de personen op camerabeelden te zien. Niet duidelijk is of ze een intentie hebben om daadwerkelijk dieren te stelen. Wel is er aangifte gedaan bij de politie.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Vernielingen in de dierentuin

 1. Curaçao, Het eiland van de kettinghonden en dierenverwaarlozing.

 2. Vanaf 2010 is seks met dieren in films verboden en dat heeft geholpen want vroeger werd door perverselingen ingebroken bij boerderijen om seks met kippen en geiten te hebben.

 3. Abraham Mossel

  Ja wat moet ik hier over zeggen, nu ik zeg maar niet wat ik voor deze dieren mishandelaren in petto heb als ik weet wie ze zijn, niet veel goeds in ieder geval.

 4. Tico Martina

  Met scherp schieten op dat soort waardeloze zuurstof verbruikers. Of nog beter, laat een olifant op hun nek knielen voor een half uur. Ik haat dierenbeulen en zou graag hun van deze aarde wegvagen.

 5. Inderdaad. Compleet uitschot.

 6. Wat een trieste figuren.
  Uitschot van de maatschappij.
  Stop ze in een kooi en gooi er stenen naar lijkt adequate straf.

 7. Er is een actueel gezegde in het kader van dierenbescherming:

  ‘BESCHERM DE DIEREN TEGEN DE BEESTEN’

  Mensen zijn vaak de echte BEESTEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *