Curacao.nu | Rhuggenaath: ruimte in onderhandeling Hervormingsentiteit

Persbureau Curacao

Knops heeft gezegd niet aan de uitgangpunten te gaan sleutelen, een consensus rijkswet om alles te regelen is onvermijdelijk | Persbureau CUracao

Willemstad – Nederland biedt toch ruimte om aanpassingen te doen aan de Caribische Hervormingsentiteit. Dat zegt Eugene Rhuggenaath tegen het Antilliaans Dagblad.

Hoe die ruimte wordt ingevuld zegt de premier niet. De Hervormingsentiteit moet het Nederlandse coronageld gaan beheren en uitgeven.

Knops heeft gezegd niet aan de uitgangpunten te gaan sleutelen, een consensus rijkswet om alles te regelen is onvermijdelijk.

Coalitiepartij MAN heeft bij voorbaat al gezegd die wet niet te steunen.

Bron: Curacao.nu

6 Reacties op “Curacao.nu | Rhuggenaath: ruimte in onderhandeling Hervormingsentiteit

 1. De MAN is een van de smerigste partijen. Anti nederland Haatzaaien met hersens en beleid.
  De partij van de zwarte/ gekleurde academicus en/of elite.

  Uoteindelijk heeft de MAN de grootste nepotistn en zelfverrijkers opgeleverd.

  Via de strategie van het kweken en demoniseren van een gemeenschappelijke vijand (Nederland)
  Hebben ze goed geroofd met zijn allen

 2. Binnenkort komen de problemen in volle omvang aan de oppervlakte. Dan is er geen geld meer bij de overheid om werknemers die door de economische en politieke malaise geen werk meer hebben maar nu nog voor de vorm via overheidssteun in dienst worden gehouden bij werkgevers alsnog op straat te staan. Werkeloos. Geen geld voor uitkeringen meer. En dan zijn de rapen gaar! Dan ziet iedereen hoe het eiland er voor staat. Met dank aan de ( adjectief naar eigen believen in te vullen->) politiek in het verleden en heden. Misschien zal Knops dan zelfs extra eisen bovenop de thans bekende gaan stellen.

 3. Abraham Mossel

  De regerings loop jongens kunnen via Ruggie met Knops gaan praten ( onderhandelen wat ze willen, maar die geeft geen centimeter speling meer, en nu helemaal meer na die schofterige ontvangsten en gesprekken met figuren van de vakbonden, politieke partijen en journalisten die uit de sloot zijn getrokken, wat een stakkers zijn dit zeg, ze weten nog niet eens waar de staart van een Ezel zit. Gaat echt de verkeerde kant op met dit tuig wat zelf al wel tot hun nek gevuld is en scheid aan het arme volk heeft. Word oorlog op dit eiland geloof Abraham Mossel maar, en ik kan het weten heb heel veel mee gemaakt in mijn leven, ook dit soort rotzooi en puin straks word het puin ruimen.

 4. De partij MAN is niets anders dan een zooitje gluipers dat zijn eigen bevolking opfokt onder het mom van Die macambas etc. Ondertussen slopen ze het land en bevoorrechten hun eigen stam. Ooit was het een partij waarmee het land voorruit kon maar nu teren ze op vergane glorie ten koste van Curacao.

 5. Lastige positie heer Rhuggenaath. Als eerste in begin juni de Hervormingsentiteit de grond in boren, welk uitgangspunt door iedereen enthousiast is omarmt, en binnenkort met een doekje voor het bloeden van Knops met verve gaan verdedigen.
  Hoe krijgt u de geest weer in de fles ??.
  Succes gewenst. Het land en zijn bevolking is het waard.

 6. Logisch dat de MAN partij de wet niet zal steunen. Veel te bang dat de beerput open gaat en de stank van de partij openbaar wordt. Stelletje hypocrieten en huichelaars. Onder het mom van ons volk, is het alleen ik is ikke en de rest kan stikke. De eigen bevolking zorgt er zelf wel voor dat het eiland in de huidige grote wereld geen bestaan recht heeft. Een andere reden dat men de wet niet wil steunen is gelegen in het feit dat er na 7 jaar geen steun meer komt als het geld weer binnen de kortste tijd is opgesoupeerd. De portemonnee van de graaiers moet en zal gevuld blijven met “gejat geld”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *