26 C
Willemstad
• vrijdag 7 mei 2021 21:57

ParadiseFM | Izzy Gerstenbluth geeft voorlichting aan horecapersoneel

Epidemioloog Izzy Gerstenbluth heeft gisteren het horecapersoneel van Jan Thiel voorgelicht over de Covid-19 vaccinatie. Dat zei Baldewijn Grul van restaurant Zest op Paradise FM. In zijn...

Democracy now! | Friday, May 7, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 7 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Moderna-vaccin blijkt effectief bij tieners

Het coronavaccin van Moderna - dat ook op Curaçao wordt gebruikt - beschermt 96 procent van de 12- tot 17-jarigen tegen Covid-19, zo blijkt uit een studie...

Nu.cw | Toerismesector Curaçao: gebrek aan versoepelingen onbegrijpelijk

De toerismesector is zwaar teleurgesteld over de versoepelingen van de coronamaatregelen zoals die deze week bekend zijn gemaakt. De voorzitter van Curacao Hospitality & Tourism Association (CHATA),...

PBC | Curaçao en Nederland akkoord over tweede uitvoeringsagenda

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Curaçao en Nederland zijn akkoord met de tweede uitvoeringsagenda om het eiland uit de coronacrisis te halen. De afspraken zijn onderdeel van het landenpakket...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaParadiseFM | Verdachte mishandeling stagiaire: “Gevangenis is zwaar”

ParadiseFM | Verdachte mishandeling stagiaire: “Gevangenis is zwaar”

De mirador op Grote Knip waar de stagiaire berooft, aangerand, naakt, mishandeld en gekneveld van de rotsen werd geworpen en voor dood werd achtergelaten

Het duo dat verdacht werd van de mishandeling van een 17-jarige Nederlandse stagiaire afgelopen augustus moest, apart van elkaar, gisteren voor de rechter verschijnen in een pro-forma zitting.

De twee worden beschuldigd van het in gevaar brengen van het leven van het meisje nadat ze haar mishandelden en van een 10 tot 15 meter hoge rots gooiden bij Kleine Knip.

De man zei tijdens de zitting het zwaar te hebben in de gevangenis. Hij zegt dat er veel problemen zijn in celblok 1 en dat zijn leven hierdoor in gevaar komt. De integrale behandeling van de zaak zal plaatsvinden op 16 oktober.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Met Nederlandse rechters weet je het nooit, in Nederland heeft een verkrachter en moordenaar 4 maanden strafkorting gekregen omdat de politie hem te hard heeft behandeld.

  Of drugsdealers na de veroordeling niet laten zitten. Of mensen die 3 mensen doodrijden 2 maanden straf per dode geven

 2. Met Nederlandse rechters weet je het nooit, in Nederland heeft een verkrachter en moordenaar 4 maanden strafkorting gekregen omdat de politie hem te hard heeft behandeld.

 3. Zijn leven gevaar loopt, onvoorstelbare domme opmerking van die l.. Wat denk je dat het meisje heeft gedacht toen jullie haar gebonden van de rots hebben geduwd, de mafketel. Levenslang die 2 en anders bij grote klip gebonden van de rots af.

 4. Maar beste Joep, je stapt op de gevoelens van onze D66 meisjes…
  Hoe kun je dat doen. Onze meisjes van de rechterlijke macht zullen niet blij zijn met je antwoord. Tijd voor een foei-gesprekje met OM en onze rechtertjes??

 5. Tja, daar had hij maar eerder aan moeten denken. Hoe zwaar denkt hij dat de stagiaire het, waarschijnlijk hele leven, zal hebben. Zo’n trauma raak je niet snel meer kwijt.
  Geloof niet dat we medelijden met hem moeten hebben. Wanneer hij de kans zou krijgen zou hij het zo weer doen, alleen deze keer zou hij er voor zorgen dat het slachtoffer wel degelijk dood zou zijn.

  Opsluiten en sleutel weggooien. Als hij de gevangenis niet overleeft scheelt dat weer in de kosten, dus verder niet druk over maken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties