ParadiseFM | Verdachte mishandeling stagiaire: “Gevangenis is zwaar”

De mirador op Grote Knip waar de stagiaire berooft, aangerand, naakt, mishandeld en gekneveld van de rotsen werd geworpen en voor dood werd achtergelaten

Het duo dat verdacht werd van de mishandeling van een 17-jarige Nederlandse stagiaire afgelopen augustus moest, apart van elkaar, gisteren voor de rechter verschijnen in een pro-forma zitting.

De twee worden beschuldigd van het in gevaar brengen van het leven van het meisje nadat ze haar mishandelden en van een 10 tot 15 meter hoge rots gooiden bij Kleine Knip.

De man zei tijdens de zitting het zwaar te hebben in de gevangenis. Hij zegt dat er veel problemen zijn in celblok 1 en dat zijn leven hierdoor in gevaar komt. De integrale behandeling van de zaak zal plaatsvinden op 16 oktober.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “ParadiseFM | Verdachte mishandeling stagiaire: “Gevangenis is zwaar”

 1. Met Nederlandse rechters weet je het nooit, in Nederland heeft een verkrachter en moordenaar 4 maanden strafkorting gekregen omdat de politie hem te hard heeft behandeld.

  Of drugsdealers na de veroordeling niet laten zitten. Of mensen die 3 mensen doodrijden 2 maanden straf per dode geven

 2. ericlapas

  Met Nederlandse rechters weet je het nooit, in Nederland heeft een verkrachter en moordenaar 4 maanden strafkorting gekregen omdat de politie hem te hard heeft behandeld.

 3. Mishandeling??? Poging tot Moord!
  Dit zijn gewoon moordenaars die het pech hadden dat hun slachtoffer het overleefde!

 4. De man zei tijdens de zitting het zwaar te hebben in de gevangenis.
  Dat is ook de bedoeling lullo!!

 5. Deze twee zijn beesten. Ze horen in een hok in de dierentuin.

 6. Zijn leven gevaar loopt, onvoorstelbare domme opmerking van die l.. Wat denk je dat het meisje heeft gedacht toen jullie haar gebonden van de rots hebben geduwd, de mafketel. Levenslang die 2 en anders bij grote klip gebonden van de rots af.

 7. Ook dat nog

  Maar beste Joep, je stapt op de gevoelens van onze D66 meisjes…
  Hoe kun je dat doen. Onze meisjes van de rechterlijke macht zullen niet blij zijn met je antwoord. Tijd voor een foei-gesprekje met OM en onze rechtertjes??

 8. Joep Meloen

  Tja, daar had hij maar eerder aan moeten denken. Hoe zwaar denkt hij dat de stagiaire het, waarschijnlijk hele leven, zal hebben. Zo’n trauma raak je niet snel meer kwijt.
  Geloof niet dat we medelijden met hem moeten hebben. Wanneer hij de kans zou krijgen zou hij het zo weer doen, alleen deze keer zou hij er voor zorgen dat het slachtoffer wel degelijk dood zou zijn.

  Opsluiten en sleutel weggooien. Als hij de gevangenis niet overleeft scheelt dat weer in de kosten, dus verder niet druk over maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *