ParadiseFM | Verdachte in zaak ‘ontvoerde stagiaire’ ontkent toch

De mirador op Grote Knip waar de stagiaire berooft, aangerand, naakt, mishandeld en gekneveld van de rotsen werd geworpen en voor dood werd achtergelaten

De 30-jarige S. Plantijn stond gisteren terecht in de rechtbank in verband met de ontvoering van een stagiaire in augustus vorig jaar.

Samen met zijn partner gaf Plantijn de stagiaire een lift waarna de twee haar dwongen om geld te pinnen. Uiteindelijk gooide het stel het meisje van een rots in het water bij Banda’bou.

In tegenstelling tot wat Plantijn eerder aan de politie vertelde, ontkent hij nu de ontvoering van het 17-jarige meisje. Aan de politie had Plantijn nog wel toegegeven dat hij haar had ontvoerd, betast en uiteindelijk in het water had gegooid.

De zaak wordt 16 oktober behandeld.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Verdachte in zaak ‘ontvoerde stagiaire’ ontkent toch

 1. Curacao revisited

  Chata en ctb en miles mercera: een zaak zoals deze maakt alle reclames teniet. Jullie moeten geweld tegen toeristen echt gaan veroordelen ipv infantiele social media posts

 2. Plantijn, die van mij aan zijn ballen aan de Julianabrug mag worden opgehangen, lijkt het perfecte Statenlid voor de MFK.

  Naar verluid heeft Jacinta Constantia hem al enthousiast benaderd. Binnenkort kan hij met haar, Gerrit Schotte en George Ramboloodin al fractieoverleg voeren in Bon Futuro.

 3. Zal wel op advies zijn van zijn advocaat

 4. Joep Meloen

  Het IQ van een garnaal !
  Hij staat op video (van de pin automaat), maar ontkent toch.

  Nou ja, maakt niet veel uit, gewoon levenslang opsluiten, zijn we ook van dit misbaksel af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *