ParadiseFM | Veel reacties op coronavacatures

Het gaat om 3 tijdelijke banen om het ministerie bij te staan tijdens de pandemie

Minister Zita Jesus-Leito heeft gisteren laten weten dat meer dan 800 personen hebben gereageerd op een vacature advertentie van het ministerie van Gezondheid.

Het gaat om drie tijdelijke banen om het ministerie bij te staan tijdens de coronavirus pandemie. De nieuwe krachten worden op dit moment ingewerkt, zegt de minister. Daarmee wordt wat verlichting gebracht op het ministerie. Vanwege de vele coronatesten van de afgelopen tijd, en het gebrek aan personeel, is er een achterstand ontstaan.

Epidemioloog Izzy Gerstenbluth zei gisteren tijdens de persconferentie van de overheid dat de hulp van huisartsen is ingeschakeld om mensen die positief zijn getest op het coronavirus daarvan op de hoogte te stellen. Op die manier kunnen alle mensen zo snel mogelijk worden ingelicht, aldus Gerstenbluth.

Bron; ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Veel reacties op coronavacatures

  1. Geen van de Ministers heeft een dochter of zoon die een baantje nodig heeft?

  2. De laatste keer dat ik zoveel oerlelijke gezichten op een foto zag stond Amerigo Thode erbij.

  3. Kijkend naar wat de gezichten op deze foto uitstralen denk ik dat er een paar verschillende ziekten hun werk aan het doen zijn.

  4. Just Saying

    Het is natuurlijk zowieso al bijzonder dat een vacature wordt geplaatst. Normaal gesproken worden deze posities onderhands door friends & family vervuld.

  5. Kijkend naar de foto….kunnen deze mensen een eilandje draaiende houden…..mijn inschatting is nee. Het is niet vreemd dat deze mensen gaan voor eigen portemonnee. Waren in Nederland administratief medewerker geweest van een gemeente-ambtenaar…..nu kunnen ze dure kleding kopen en naar de kapper….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *