ParadiseFM | UTS en MCB sluiten filialen door covid

MCB bank | Antilliaans Dagblad

Het MCB-filiaal Rooi Catootje en het UTS-filiaal in Saliña blijven vandaag dicht.

Bij UTS/FLOW is één van de medewerkers positief getest, deze persoon is in isolatie geplaatst en alle medewerkers die in direct contact zijn geweest zitten in quarantaine. Het filiaal wordt nu gereinigd en zal morgen weer open gaan.

Bij MCB-filiaal Rooi Catootje zitten ook verschillende medewerkers in quarantaine. Dit filiaal is daarom ook dicht vandaag, wanneer het weer open gaat is nog niet bekend. De situatie wordt gemonitord.

Er kan wel gebruik worden gemaakt van de pinautomaten en 24/7 stortservice.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | UTS en MCB sluiten filialen door covid

 1. SnoekiePoekie

  Nicolas Colette; Topman van Flow/UTS is positief getest op Covid.

 2. Dus UTS heeft een dag geen service gegeven

 3. @william:
  iedereen heeft er lak aan omdat de gemiddelde leeftijd van overlijden ronde de 80 jaar is: https://www.thesun.co.uk/news/12886370/average-age-covid-death-82-4-years-shield-vulnerable/

  en dat de mortaliteit maar iets boven influenza ligt:
  https://www.cebm.net/covid-19/global-covid-19-case-fatality-rates/

  de nige reden voor maatregelen is de gezondheidszorg niet te veel belasten. In geen enkel land is de gezondheidszorg echt overbelast geweest, wel zwaarbelast. Bij influenza is t wel vaker voorgekomen dat gezondheidszorg zwaar tot overbelast was. maar daar hoor je niemand over panieken:
  https://www.netwerkacutezorgnoordwest.nl/nieuws/het-intensieve-griepseizoen-van-2018-een-pleidooi-voor-influenzavaccinatie-van-zorgverleners/

  al met al, behoorlijk wat paniek om iets wat niet zo erg is… vandaar trekken de meeste mensen er niet zo veel van aan. behalve de media en mensen zoals u. Ik raad u aan, als u zo bang bent, om u goed op te sluiten, dan kunnen de niet bange mensen gewoon hun gang gaan. Succes met het opsluiten van u zelf!

 4. Vandaag een record van 105 positief geteste personen.

  Nog even en we jumpen weer naar de lockdown. Vanmiddag even op Mambo rondgelopen en wat mij opviel het gekluster op de beach. Bij de Chinese snek vóór Auto City was het druk, zegge en schrijve één persoon met mondkapje die aan één oor hing.
  Iedereen heeft overal lak aan men doet maar dus ja we zullen straks met zijn allen de klos zijn voor het asociale gedrag van anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *