ParadiseFM | Tweede Kamerleden tegen geheim bezoek aan Venezuela

De 2 Nederlandse parlementariërs noemen de situatie heel pijnlijk | Suzanne Koelenga

Tweede Kamerleden voor het CDA, Martijn van Helvert en Pieter Omtzigt, hebben vragen gesteld over een bezoek van een delegatie van de Europese Unie aan Venezuela.

Ze willen van de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok weten met wie de delegatie heeft gesproken en wat de uitkomsten van de gesprekken waren.

De delegatie zou hebben gesproken met president Nicolás Maduro over het uitstel van verkiezingen. De twee Nederlandse parlementariërs noemen de situatie heel pijnlijk.

Volgens hen gebruikt president Maduro het bezoek als legitimatie van zijn beleid. De EU heeft eerder bepaald dat ze Juan Guaidó erkent als interim president van Venezuela, en niet Maduro. De Nederlandse politici willen daarom nu van Blok weten wat hij gaat doen om ‘dergelijke, schadelijke situaties in de toekomst te voorkomen’.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Tweede Kamerleden tegen geheim bezoek aan Venezuela

 1. https://curacao.nu/pdvsa-wil-raffinaderij-op-curacao-weer-exploiteren/

  Eerst procederen wij als land Curacao tegen de PDVSA vanwege een schuld van 50 miljoen dollar wegens ontslagvergoedingen en vervolgens staat de PDVSA weer op de stoep in Curacao omdat ze belangstelling hebben voor de Isla…(zie link hierboven)

  Daarnaast stellen kamerleden vragen aan BZ waarom een delegatie uit Ned naar Venezuela gaat en wat deze actie teweegbrengt bij Maduro.

  Het ruikt naar een dubbele moraal binnen de politiek.

  Beeld: een dief (PDVSA) steelt in een huis, de eigenaar (RDK) gaat failliet en zet de boedel te koop en vervolgens komt de dief de boedel opkopen…
  Dat is nog eens lef hebben…

  Welke rol hebben beide regeringen hierin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *