ParadiseFM | Twee nieuwe coronabesmettingen

Maandagavond kwam er nog 1 nieuw besmettingsgeval bij. | Hollandse Hoogte / ANP

Curacao is sinds gisteravond weer twee coronacases rijker. De teller staat nu op 35, twee meer dan de dag ervoor.

Een van de nieuwe besmettingsgevallen is gelinkt aan een huidige patient. Bij de ander is de besmettingsbron nog niet vastgesteld.

Maandagavond kwam er nog 1 nieuw besmettingsgeval bij.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Twee nieuwe coronabesmettingen

  1. Ja en…..
    Controla virus en Scam demic woekert voort onder het klootjesvolk. Hoe lang laten we ons nog gegijzeld houden door idioten.
    Lemmingen!!!

  2. Goed te lezen dat het aantal positieven zo laag is. En nu volhouden a.u.b. Nog mooier is dat er 0 patienten in het CMC liggen. Overigens is het zo dat positieven niet altijd Covid hebben. De test is nu eenmaal niet perfect. Daarbij komt nog bij dat degenen die het wel hebben doorgaans weinig of lichte klachten hebben. En wie de cijfers en dr. Izzy G. mag geloven, heeft ruim 70% van degenen die zijn overleden (NL, US) onderliggende klachten. Van de jongeren tot 40 jaar zelfs ongeveer 100%, zo begreep ik. Gelukkig hebben wij daar niet mee te maken. De enige die hier is overleden aan, was een tourist die het had opgelopen in de Alpen, carnaval is gaan vieren in Brabant en besmet op het vliegtuig is gestapt. De goede man had overigens ‘ernstige onderliggende klachten’. Maar nogmaals; vooralsnog geen patienten in ons hospitaal. Laten wij ons best blijven doen dit aantal zo laag mogelijk te blijven te houden.

  3. En zo worden de mensen bang gemaakt met onwaarheden. Uit onderzoek van Robert Jensen blijkt dat er in totaal – dus ook de categorie 70+ meegerekend – 314 patiënten zijn overleden zonder onderliggende aandoeningen. “En daar is al deze nonsens voor opgebouwd.”“Waarom is dit geen voorpaginanieuws? Ook over het hoofd gezien Telegraaf, NOS, AVRO,TROS en AD? Net als de legendarische speech van Robert F. Kennedy jr. in Berlijn, waar meer dan een miljoen mensen bij waren?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *