ParadiseFM | Twee haaien gevangen bij Mambo Beach

Beide haaien zijn zeker twee meter lang.

Vissers hebben zo’n vijftig meter van de zee-afscheiding bij Mambo Beach twee grote haaien gevangen. Dat meldt de Extra vandaag.

Beide haaien zijn zeker twee meter lang. De vissers hebben de haaien meegenomen, wat er daarna mee is gebeurd is niet bekend.

Eerder dit jaar liet woordvoerder van de kustwacht Shalick Clement weten dat het op Curaçao is toegestaan om de meeste haaien te vissen.

Wel is er sinds 2017 een verbod op het vangen van de hammerhead shark, de hamerhaai.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Twee haaien gevangen bij Mambo Beach

 1. Wat er daarna is gebeurd is niet bekend. Die werden opgegeten, en mensen zo ziet echt eten eruit.

 2. Een visser die 1 keer een haai vangt en er soep van gaat maken. Dat is het probleem niet.
  Echte probleem zijn die fabrieksvisschepen die hele zeeen leegvissen. Vaak komen ze ook andere landen en gaan ze in een andere zee vissen

 3. Okay… 2 Haaien worden gevangen en men staat op de achterpoten. Wat was de laatste vis die jullie hebben gegeten? Sinds jaaaaren is er geen Kabeljauw gevangen boven 1 Meter. Niemand die voor Kabeljauw opkomt. Wat about Tonijn?? Dat is een groter probleem dan haaien en toch blijf je je broodje Tunasalade eten….
  Boycot die Chinesen met het afsnijden van vinnen en de rest van de Haai terug in het water gooien om daar te creperen.
  Deze Haaien worden geslacht, gefileerd en dan KariKari van gemaakt. Net als je Koe geslacht wordt voor je Biefstuk…. dus niet zo’n katholieke reacties a.u.b.
  Ik onthou me van het eten van Haai. Te veel zware metalen opgehoopt in het beest. Komt door vervuiling van heel veel batterijen van onze electronica…..

 4. En die lui op de foto lijken op die gast Faneyte van partido Komun. Die Faneyte is dan weer een look-a-like van Jamaloodin. Hij lijkt sprekend op hem, bad bad omen.

 5. En die idioten van extra die het vermoorden van deze mooie beesten op hun site promoten. En chinese praktijken zoals het afsnijden en eten van de vinnen aanraadt. In welk jaar leven deze idioten.

 6. Schofterig dit.
  Dit eist om een wetswijziging. Wat diet het domme zootje in het parlement eigenlijk!

 7. Que porqueria.
  Kijk die haaien daar op straat. Waar honden poepen. Waar auto’s langsrijden.
  En dat moet men straks eten. Ik dacht dat dat soort hygiëne echt iets voor de Chinezen was. Maar wij kunnen ook wat van.

 8. Fred Schiedam

  Schandalig dat het op haaien jagen door Curacao nog is toegestaan. Zoals het WWF aangeeft behoren grosso-modo haaien tot de bedreigde diersoorten. “De haai” is voor haar omgeving een onmisbare schakel in de levensketen, om de oceanen en zeëen gezond te houden.
  Dus: graag met gezwinde spoed navenante besluiten nemen, geachte regering!

 9. Dierenbeulen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *