32 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | ‘Toerisme Curaçao blijft groeien’

HomeMediaParadiseFM | ‘Toerisme Curaçao blijft groeien’
Dit jaar steeg het aantal stay-over toeristen met 9 procent en het aantal cruisetoeristen met 3 procent

Het toerisme op Curaçao blijft ook volgend jaar doorgroeien. Dat zegt de directeur van CTB Paul Pennicook.

Dit jaar steeg het aantal stay-over toeristen met 9 procent en het aantal cruisetoeristen met 3 procent. Deze trend denkt het CTB door te kunnen zetten door zich actief te richten op markten waar Curaçao nog redelijk onbekend is.

Ook promoten zij meer in Colombia en Brazilië om zo het gat van Venezolanen op te vangen. Wat betreft concurrentie is Pennicook ook positief:

“Curacao heeft veel te bieden op het gebied van cultuur en historie vergeleken met andere Caribische bestemmingen.”

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. Statistieken worden over het algemeen in de verkeerde context gebruikt. Meer groei is slechts kwantiteit en zegt niets over de kwaliteit, continuïteit, deviezen of werkgelegenheid. Op Curaçao zijn we experts om deze nietszeggende info te verkopen.

  2. Als je deze poppenkast verhalen elke keer weer moet aanhoren van een of andere zaken vuller van het CTB moet ik echt naar de WC om snel mijn maag leeg te k.tsen.

  3. “Het toerisme op Curaçao blijft ook volgend jaar doorgroeien. Dat deed die ook al voordat Paul Pennicook voor 30.000NAF is aangesteld.”

    De vraag is natuurlijk wat is de bijdrage van Paul Pennicook? Zoals altijd heeft Steven Martina weer met onze centjes sinterklaas gespeeld om zijn vriendje te matsen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties