ParadiseFM | Surfers ondanks maatregelen bij St Joris

Op Curaçao mogen mensen onder bepaalde voorwaarden sinds vandaag weer naar het strand, maar niet om overdag te surfen.

De politie heeft gisteren bij St. Jorisbaai een groep surfers op hun gedrag aangesproken.

Hoewel er overdag een shelter in place geldt, waren zij toch gaan surfen. De surfers zeiden de informatie van de overheid verkeerd te hebben begrepen en gingen naar huis.

Op Curaçao mogen mensen onder bepaalde voorwaarden sinds vandaag weer naar het strand, maar niet om overdag te surfen.

Bron: ParadiseFM

11 Reacties op “ParadiseFM | Surfers ondanks maatregelen bij St Joris

 1. @Bert. Ik lust geen bier en azijn moet ik ook niet. 1 Glaasje witte zoete wijn per dag. Ik vond haar in het begin ook wel redelijk. Maar zij laats zich de laatste tijd meezuigen in het amateuristisch uitvoeren van dit corona beleid. Met het uitvoeren van de laatste versoepelings maatregelen heb ik het idee dat zij totaal geen invloed heeft gehad in de samenstelling van de maatregelen.

 2. ……”Als ik die mevrouw McWilliam hoor, terwijl zij als een schoolmeesteres op strenge toon de versoepeling loopt te verkondigen”…….

  Precies @John Bash, op belerende toon een reglement met een “bos estridente” opratelen.

  Een voorlees Mini-STER!
  Met de nadruk op “Mini”.

  Een Minister moet beleid maken en aansturen, niet voorlezen en als een dictatoortje voir de microfoon commando’s uitdelen.

  Heb haar als parlementsvoorzitster ook wel eens te x zien gaan..pffffffff…hoog schooljuffrouw gehalte…..maar wel oog voor dieren, om maar met wat positiefs af te sluiten…

 3. John Bash, Mc William, ik ben geen fan van haar, doet het als minister in deze crisis uitstekend.

  Op Figeroa is ook weinig aan te merken.

  Drink eens een biertje in plaats van steeds maar weer die fles azijn, John.

 4. De regering bedoeld het goed, maar de uitvoering is nul, nul. Dus helemaal eens met @Knoekoe.
  Zelfs ik begin het zat te worden en heb vandaag gezondigd, terwijl ik volgens kenteken niet mag rijden, door naar de bank te gaan, boodschappen doen, benzine tanken en gas halen.
  Versoepelings maatregelen moeten nuttig zijn en deze zijn zo nutteloos als maar kan. Als ik die mevrouw McWilliam hoor, terwijl zij als een schoolmeesteres op strenge toon de versoepeling loopt te verkondigen, dan zakt mijn broek af. Vraag me af wie haar dit heeft ingefluisterd. Ik verdenk die meneer Lesley “Pipo de Clown” Fer ervan.

 5. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 6. De mens ‘eigen’ zullen we maar zeggen. Doen wat je niet moet doen. Dat zien we dagelijks – helaas – wereldwijd.
  Parken, stranden, bloembollenvelden, studentenvereniging Vindicat etc etc.

 7. Just Saying

  Het behoud van de ‘social distance’ is het belangrijkste. Eens met Knoek-koe en Joep Meloen dat het tijd wordt voor meer bewegingsruimte. En ook tijd om weer aan het werk te gaan. De normale incubatietijd is 5 dagen met een maximum(!) van 14. We zitten nu al 13 dagen zonder nieuwe besmetting. Dan moet er toch meer mogelijk zijn dan zwemmen tussen 6 en 9? Volgende week moeten de salarissen worden uitbetaald en dan blijkt er bij verschillende werkgevers geen geld te zijn. Probeer de mensen dan nog maar eens binnen te houden.

 8. Joep, Joep toch.

  Denk eens na voor je wat schrijft.

  Moet de regel dan worden ‘iedereen thuis blijven behalve mensen met een surfplank’? En hoeveel surfplanken mogen tegelijk het water op?

  En worden de skateboarders niet boos als zij uitgezonderd worden, of de rolschaatsers? De Segway riders en de vliegeroplaters?

  Het is crisis Joep, en net jij die ons dat als geen ander duidelijk heeft gemaakt begrijpt niet dat je in deze tijd met one size fits all maatregelen moet komen.

 9. Joep Meloen

  @ Knoekkoe,

  Ben het met je eens, krijg het idee dat zelfs de regering niet begrijpt waarvoor de maatregelen nu eindelijk zijn bedoeld. Het gaat om het inperken van de verspreiding van corona.
  Wanneer je in je eentje op een surfboard staat dan kun je weinig anderen besmetten oftewel zou geen probleem moeten zijn.
  Daarentegen zie ik nog steeds groepjes mensen (voornamelijk mannen) bij de toko’s bier staan te drinken, dicht op elkaar en niemand die daar iets van zegt. Dat is juist weer wel een situatie om in te grijpen, want dat verhoogt wel het besmettingsgevaar.

 10. Laat die mensen jongend toch lekker surfen!
  Ze houden genoeg afstand!
  Ze vallen niemand lastig!

  Na 4 weken opgesloten begint men er een beetje zat van te worden als kleine kinderen opgesloten te moeten zitten……

  Creatief is deze regering niet echt, als het om versoepeling gaat, en het bieden van ontspannings en recreatie mogelijkheden gaat.
  Kleine eiland bestuurs mentalidat

 11. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *