ParadiseFM | CBCS: deviezenreserves lopen geen gevaar

De Bank heeft gisteren in een persbericht laten weten dat de deviezenreserves geen gevaar lopen en het vertrouwen in de vaste koppeling van de gulden aan de Amerikaanse dollar gehandhaafd blijft | Extra

De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft de landen Curaçao en Sint Maarten geadviseerd een beroep te doen op artikel 36 van het Statuut voor het Koninkrijk om steun van Nederland te krijgen voor de financiering van de overheidsbegroting.

De Bank heeft gisteren in een persbericht laten weten dat de deviezenreserves geen gevaar lopen en het vertrouwen in de vaste koppeling van de gulden aan de Amerikaanse dollar gehandhaafd blijft.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | CBCS: deviezenreserves lopen geen gevaar

 1. observator

  Hoe kan het dat de deviezenreserve geen gevaar loopt als er geen deviezen meer verdient worden. De deviezen die uitgegeven worden bij importen moeten immers verdient worden, Geld maakt geen kleintjes en groeit ook niet aan de bomen, of wel volgens deze functionaris van de CBCS? Of rekent hij stilletjes op de steun van onze Nederlandse suikeroom voor het aanvullen van de deviezen die besteed zijn en worden?

 2. Abraham Mossel

  Het lijkt erop of het bankwezen ( MCB) op zijn reet ligt, wat je ook doet je komt niet in MCB online banking om je rekening na te kijken wat eraf is geroofd?. Er staat 2 x een Billie Turf voor de deur als een politie agent de boel te regelen familie en vrienden gaan voor en jij makamba moet 2 uur in de rij staan om binnen te komen, het is dat ik niet in het gevang wil komen, maar als ze mij dat in NL hadden geflikt ha d Billie Turf een paar flinke joekels voor zijn kanis gehad van het losse handje!!. wat een corrupt ventje dat onderkruipsel.

 3. Curacao revisited

  Net zoals de giro klanten geen gevaar liepen…
  Hoe staat het eigenlijk met al die ennia jaarrekeningen meneer jardim of is daar ook weer “niets aan de hand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *