ParadiseFM | Staten behandelen begroting

Rojer stelt dat Curaçao op dit moment gebukt gaat onder een ernstige crisis. Het eiland kan volgens hem niet pretenderen dat alles normaal is.| Extra

De Staten komen sinds gisteren bijeen om een Centrale Commissie-vergadering de ontwerpbegroting 2021 in behandeling te nemen.

Voor de behandeling zijn vier dagen uitgetrokken. Statenlid voor de partij Kòrsou di Nos Tur, Meindert ‘Menki’ Rojer, vroeg zich gisteren af of het onder de huidige omstandigheden wel zin heeft om de begroting te behandelen. Rojer stelt dat Curaçao op dit moment gebukt gaat onder een ernstige crisis. Het eiland kan volgens hem niet pretenderen dat alles normaal is.

De Amigoe meldt dat volgens Rojer de regering geen geld meer heeft en op dit moment niet weet hoe zij na december van dit jaar betalingen kan verrichten. Onder die omstandigheden kan de regering niet doen alsof er geen problemen zijn en de begroting gewoon behandeld kan worden.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Staten behandelen begroting

  1. Kunnen ze dat wel. Zeker gezien het intelligente nivo van het gros van deze clowns’

  2. Deze rojer is ‘n vent van niks. Onkundig onbeschoft, ‘n nitwit dus. En dan janken dat hij bij het hoogste orgaan behoort en proberen S vRijn eruit te werken. Je behoort niet eens tot de onbeschoftste partij thuis. Anna Pauletta liet zich trouwens niet intimideren door porko dos santos, alles behalve. Toevallig gezien. Normaal gesproken kijk ik niet naar dit schorem, medebewoners kijken er wel naar maar ga dan weg. Zie de kop van die vent, che.

  3. Besteed als Staten nu eerst eens 3.5 dag aan begrotingen en uitkomsten van de afgelopen jaren en dan een halve dag aan een begroting voor 2021. Zelfs met 20 glazen bollen lukt het niet om 4 dagen zinvol over 2021 te praten.
    Doe je werk en ga controleren of is dit te confronterend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *