ParadiseFM | Spanning binnen coalitie

Ministerraad Rhuggenaath | Perswbureau Curacao

De EXTRA meldt vandaag dat er sprake is van oplopende spanning binnen de coalitie. Dit komt door de druk die er is om te bezuinigen.

De verschillende partijen binnen de coalitie, PAR, MAN en PIN, hebben hierover nog geen akkoord kunnen bereiken, aldus de krant.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Spanning binnen coalitie

 1. “Er komt een hulppakket van 374 miljoen Naf aan leningen over een periode tot eind juni, maar dan wel tegen harde voorwaarden.”

  Gobierno Korsow & Sons B.V is hiermeer akkoord gegaan. Het moet dienen als steun during the economic crisis to keep the island and population afloat.

  To reach this goal :

  -Salarissen van ministers met 25% verlagen
  -Salarissen van ambtenaren en medewerkers van overheidsbedrijven verlagen
  -Transparantie bieden van de financiële sector en overheidsbedrijven

  Dit zou reden moeten zijn tot viering. Om het eiland en economie voor de komende maand levend te houden. Waarna er een nieuw steunpakket, in fases wordt geboden, dat uiteindelijk kan oplopen to 2 miljard Naf.

  Gobierno Korsow & Sons B.V : “oplopende spanning binnen de coalitie. Dit komt door de druk die er is om te bezuinigen.”

  Ze gaan het gebruiken om hun verantwoordelijkheden niet na te komen waarmee ze akkoord zijn gegaan. Laat de coalitie uit elkaar spatten met de smoes : “vandaar dat we niet kunnen inleveren en de voorwaarden niet kunnen naleven.”

  How stupid can they be ?

  -Plan om de toeristische sector op te krikken door toeristen in quarantaine te plaatsen.
  -Coalitie laten vallen ter eigen belang om geen afspraken na te komen.

  Their utter stupidity, their lack of vision, their total disregard for their responsibilities comes at the cost of Korsow, Dushi Korsow, bunita baranka de laman ku tabata u dushi pais.

 2. Ook dat nog

  Dus echt alleen maar voor jezelf, terwijl je bevolking crepeert.

 3. Nee ze hebben spanning omdat de ontvangers van de beloningen ook nog dealtjes hadden met “echte” overheidsfunctionarissen. Als die directeuren in financiële problemen komen zouden ze wel eens kunnen gaan praten. Dus hoe gaan ze die mensen nu “tevreden” en stil houden?
  En inderdaad spanning over het welzijn van de bevolking zit er niet in. Nederland mag nog veel vertraging en frustratie verwachten.

 4. Ok ze hebben het dus over de belachelijke hoge salarissen van niet functionerende overheids NV directeuren..

 5. Curacao revisited

  spanningen omdat er steeds meer minder geld beschikbaar is voor familieleden, vriendjes en bysides. Totaal geen spanning omdat een groot deel van de curacaose bevolking momenteel aan het creperen is.

 6. Fred Schiedam

  Smalle schouders en zwakke ruggetjes, maar wel een grote m….d

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *