29 C
Willemstad
• vrijdag 3 februari 2023

NTR | Spoedcursus tumba-muziek: Dit zijn de 4 lessen voor prinses Amalia

Eva Breukink Koning Willem-Alexander, koningin Máxima i prinses Amalia zijn op Curaçao. Vrijdagavond wordt er een speciale tumba-avond voor hen georganiseerd op het Brionplein.  Het bezoek van de koninklijke...

DH | Royals in Willemstad

They were received by Governor Lucille George-Wout, Prime Minister Gilmar Pisas and President of Parliament Charetti America-Francisca, But there was also close contact with bystanders such as while...

Democracy now! | Thursday, February 2, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

DH | Ossie Laville’s family wants autopsy to see cause of death

PHILIPSBURG--The family of the late Ossie Hosea Laville, who died suddenly in police custody one day after he was arrested, wants an autopsy performed on his body...

Democracy now! | Wednesday, February 1, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

DH | PM: Some of what’s being done for Royal visit are things govt. would do anyway

PHILIPSBURG--The sprucing up that is being done around the country in preparation for the Royal visit are “regular things” that “we would do as a government anyway.” ...

Democracy now! | Tuesday, January 31, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

ParadiseFM | Schotte toch in campagne MFK

Er rijdt onder andere een passagiersbusje rond met een opvallende MFK-campagneposter met een foto van Schotte | Persbureau Curacao

Voormalig MFK-leider Gerrit Schotte is toch betrokken bij de campagne van zijn oude partij, die inmiddels wordt aangevoerd door lijsttrekker Gilmar ‘Pik’ Pisas.

Er rijdt onder andere een passagiersbusje rond met een opvallende MFK-campagneposter met een foto van Schotte. Dat meldt het Antilliaans Dagblad vandaag.

De MFK heeft formeel afscheid genomen van de veroordeelde en lange tijd gedetineerde partijleider, maar dit betekent niet dat alle banden zijn verbroken.

Ook was Schotte aanwezig in het partijhuis toen de MFK-kandidatenlijst voor 19 maart bekend werd gemaakt.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

13 reacties

 1. Vanavond bij Koraal Specht aka Bon Futuro **live**

  “Gerdie’s boyshow”, “Tia Schotte on high heels again” and de nieuw vanuit de States overgewaaide uiterst populaire real-live game “rape a convict”.

  Toegangsbewijzen zijn gratis af te halen bij sede MFK. Óók het door u zo gewaarde flesje rum wordt u aangeboden door uw geliefde partij om de ietwat vieze nasmaak van Gerda’s vulgaire optreden weg te kunnen spoelen…

 2. Die p pisas had het over de partij opschonen uhum, cooper, constantia , doran, hijzelf. Maar g schotte kan het niet laten, zijn handen jeuken, ondanks!!!!!!

 3. In aanvulling op het uitstekende scenario van Joep: de mensen die achterblijven zullen er achter komen dat ze bij de neus genomen zijn en in opstand komen, met alle gevolgen van dien.

  Pisas c.s. heeft dit ook bedacht en zal zijn toon van voor de verkiezingen na de verkiezingen matigen. Natuurlijk voor de bühne zal hij zich strijdbaar uiten, maar binnenskamers zal hij zijn knopen tellen.

  Daarnaast als hij zou willen gaan regeren, zal hij ook water bij de wijn moeten doen. MFK zal geen absolute meerderheid behalen, ook niet met steun van enkele splinterpartijen.

  CDA zal ondanks een verschuiving in de Nederlandse regering deel blijven uitmaken van de coalitie en Knops blijft staatssecretaris en dat is een fijne gedachte.

 4. En er zijn nog zoveel domme schapen / of meesnoeperts die achter deze bunch amateurs aanhollen.

  Vanessa Gijsberta, Marilou Capriles, Steven Croes en Chanel Thijssen zijn het helemaal met je eens!

 5. En er zijn nog zoveel domme schapen / of meesnoeperts die achter deze bunch amateurs aanhollen.

  Domheid der kiezer is de voornaamste drempel tot civilisatie , en Curaçao is daar een voorbeeld van.

 6. @ Drechi,

  Helaas, ik beef niet en zal dat ook niet doen. Waarom niet ? Omdat ik gewoon logisch kan nadenken en het scenario zo voor je kan uittekenen wat er gaat gebeuren wanneer de MFK gaat winnen.
  Ten eerste zal er dan in no-time weer een immens aantal vrienden en kennissen weer aan een overbetaalde baan bij de overheid worden geholpen………………doch deze keer is daar geen geld voor. Dat geld moet uit Nederland komen en Nederland zal dit niet accepteren.
  Gevolg ?
  Een direct conflict met Nederland, wat nog zal worden uitgediept door de uitlatingen van Pisas c.s. dat Nederland zijn mond dicht moet houden en gewoon geld moet overboeken.
  Knops zal nog even proberen om de boel te sussen, maar omdat in Nederland er ook een andere regering komt zal hij het veld moeten ruimen. Hoe dan ook, wie er ook op de post van Knops komt te zitten zal niet accepteren dat hier het potverteren in hoog tempo door zal gaan, terwijl Nederland daarvoor op moet draaien.
  De gemaakte afspraken over het groeiakkoord en COHO zullen niet worden nagekomen door Pisas c.s. en daarmee valt de hele financiering vanuit Nederland weg. Direct gevolg daarvan is weer dat vele duizenden alhier in de financiele problemen gaan komen, doch Pisas zal dan de koloniale kaart gaan trekken en daarmee de boel nog verder op scherp zetten.
  En het eind van het liedje ?
  Curacao zakt steeds dieper weg in de crisis, ruzie met zo ongeveer iedereen en de armoede overheerst, plus de criminaliteit zal de pan uitrijzen.
  Voor mij maakt het niet uit. Ben ik de ellende zat dan sluit ik de boel, pak mijn spullen en verhuis naar een ander land. Maar velen alhier hebben die luxe niet en zijn dus overgeleverd aan idioten zoals Pisas, die totaal niet snapt waarmee hij bezig is. De gewone bevolking zal het kind van de rekening zijn en dat vindt Drechi kennelijk geen enkel probleem.

 7. Met zulke onbetrouwbare roofzuchtige nietsnutters in deze tijd aan het roer
  op Curacao,zal het eiland steevast richting Haiti opgaan.

 8. Het zal een ieder met een beetje normaal verstand in zijn achter bult hooft toch op de losers MFK partij gaan kiezen , de prijs is een lolie en een kwart flesje rum. Hale Luja Looft Den Heer , en een ieder word eerdaags gedoopt worden door leerling pastor Gerrit de Raaf die door de Heer is vergeven dat hij een mens zonder rijbewijs heeft dood gereden en aan de familie zich nooit heeft verschuldicht , en curacrim voor miljarden giften van Dos Santos heeft gekregen om aan de macht te komen. er is maar een op lossing voor de Raaf . Net zoals ik met mijn broers heb gedaan met de verkrachter van mijn zusje op 9 jarige leeftijd verkracht door een Raaf gebeurt in Hilversum . Gewoon de weg uit wijzen??.

 9. “MFK heeft formeel afscheid genomen van G.G.”

  De zoveelste afleidingsmanoeuvre van deze partij. Zoals was te verwachten wordt ‘Pik Pias’ aangestuurd door de ‘schijnheilige’ Schotte. P.P. hoopt in stilte dat hij er in de toekomst ook flink veel pecunia aan zal overhouden, maar ik denk dat hij wel eens bedrogen uit zou kunnen komen. Net als het volk.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

NTR | Spoedcursus tumba-muziek: Dit zijn de 4 lessen voor prinses Amalia

Eva Breukink Koning Willem-Alexander, koningin Máxima i prinses Amalia zijn op Curaçao. Vrijdagavond wordt...

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -