ParadiseFM | Run op medicijnen

Daarom worden er de komende tijd bij de botika’s alleen medicijnen uitgegeven voor een periode van maximaal een maand.

Er is een run op medicijnen, dat zei epidemioloog Izzy Gerstenbluth in de persconferentie vandaag.

Daarom worden er de komende tijd bij de botika’s alleen medicijnen uitgegeven voor een periode van maximaal een maand. Voorschriften voor langere tijd worden niet gegeven om zo genoeg medicijnen voor iedereen genoeg te houden.

Ook benadrukt Gerstenbluth dat medicijnen niet voor andere doelen moeten gebruikt dan waarvoor ze zijn voorgeschreven, alleen mensen die echt ziek zijn moeten ze kunnen gebruiken.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Run op medicijnen

 1. @Clapad
  Ik heb ook een topbaan zeg je:
  En dat terwijl je hier post dat je 45 u draait en een minimumloon opstrijkt.
  Je spoort niet man.
  Use your meds!!

 2. Beste @Fox, are you pulling my leg? Ik heb het hier over Nicole fucking Maduro van Morru bondia. Het is een programma dat om te beginnen door een Bank gesponsord wordt dus van kritiesche vragen kan geen sprake zijn.

  Het land is in rep en roer mensen raken hun baan kwijt of weten niet of ze eind van de maand nog salaris krijgen en zitten vaak aan de buis gekluisterd om te zien of wat nieuws is. Nicole Maduro en haar mede presentator beginnen dansend het programma, als journalist moet je wel een beetje weten in welke tijd wij leven.

  Wat ik zei het gaat altijd om Nicole Maduro, ze gaat naar Florida op vakantie, haar kind wordt met engels opgevoed, haar man heeft een topbaan, ga zo maar door. Ik heb ook een top baan maar daar hoor je mij niet over.

 3. Haha @Fox
  Mooi gezegd, ?

 4. @ericlapas
  Niks mis mee met Nicole Maduro. Een van de weinige, opgeleide en kritsche journaliste van Curaçao. De rest van het zichzelf noemde journalisten (reporteros oftewel ” ik stel vooral geen vragen) heeft nog nooit een school voor journalistiek van binnen gezien.

  Maar ja wie vind jij nu wel deugen, behalve jezelf. Je zeikt iedereen af, dus nothing new.

 5. Ik moet zeggen dat ik net als een groot deel van de bevolking hier om 11:30 met koffie voor de buis zit om een verslag van epidemioloog Izzy Gerstenbluth te horen. Helaas wordt ons geduld behoorlijk op de proef gesteld door de gebruikelijke preek van Ruggenaath.

  Moet zeggen, ik had ook hoge verwachtingen toen ik hoorde dat dr. Gerstenbluth te gast was in Moru Bondia helaas ging de hele uitzending over één persoon, Nicole Maduro wat is dat mens vol van zichzelf zeg.

  Vraag me af waarom deze dr. Gerstenbluth de moeite heeft genomen om daar te gaan zitten, de ene irrelevante vraag na de andere. Laten we hopen dat als dit allemaal voorbij is, dat we dr. Gerstenbluth niet in de ene na de andere spelletjesshow op tv te zien krijgen.

 6. Als Botica”s voor meerdere maanden geven is dat al vreemd. Je krijgt altijd een recept voor maar 1 maand.
  Botica”s weten alleen niet of je al bij de ene bent geweest en misschien een 2e recept bij de ander gaat halen. Tijd voor synchronisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *