ParadiseFM | Rhuggenaath wil contact met Alcalá-Wallé

Marilyn Alcala-Wallé

Premier Eugene Rhuggenaath probeert in contact te komen met Marilyn Alcalá-Wallé voordat hij reageert op de overname van de zetel van Jeser El Ayoubi.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Het is volgens Rhuggenaath niet het doel om hiermee voor vertraging te zorgen. Rhuggenaath hiermee begrip tonen voor haar inzet als ex-bestuurder van Curaçao.

Afgelopen vrijdag heeft Marilyn Alcalá-Wallé aangifte gedaan bij de Landsrecherche tegen Statenvoorzitter Ana Maria Pauletta en de secretaris van de PAR, omdat dat ze niet officieel door het hoofd van de Kiesraad op de hoogte is gesteld dat ze zitting kan nemen in het parlement.

Maar ze had wel een brief van de Statenvoorzitter ontvangen waarin ze werd gevraagd de zetel te weigeren en een daarbij geleverde verklaring te ondertekenen.

Alcalá-Wallé vond dat ze daarmee onder druk werd gezet om valsheid in geschrifte te plegen.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Rhuggenaath wil contact met Alcalá-Wallé

  1. Geen vertraging: natuurlijk wil hij vertraging tot na de verkiezingen. Dit spelletje speelt hij al vanaf juli vorig jaar. Zolang het parlement niet compleet is kunnen de wetten voor bezuinigingen niet worden behandeld en hoeft hij o.a. zijn vriendjes met torenhoge salarissen niet te vertellen dat het feestje voorbij is. Hoe doorzichtig kun je zijn.

  2. Ruggenaath heeft wel het telefoonnummer van Stella van Rijn.

  3. Dus Ruggenaath heeft niet het telefoonnummer of andere contact gegevens van iemand die een prominent lid en minister was van zijn eigen partij of heeft onze Kennedy, gahndi ook nog dementie?

  4. Als Ruggenaath contact wil met AlKLM Walle: de reserveringsdesks van KLM, American Airlines en Avianca hebben haar telefoonnummer.

    En kan het volk aangifte doen tegen AlKLM Walle voor het verbrassen van gemeenschapsgeld op peperdure snoepreizen naar kunstexposities in Barbados en dansfestivals in Medellin en last but not least de bezoeken aan haar kinderen in Nederland, businessclass en 5 sterren hotel?

    Of zal Marilyn, net als naamgenoot Mozes, zeggen: ‘er was budget voor’?

  5. Heeft ParadiseFM een eindredacteur?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *