29 C
Willemstad
• dinsdag 21 september 2021 21:59

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Rhuggenaath wil contact met Alcalá-Wallé

Marilyn Alcala-Wallé

Premier Eugene Rhuggenaath probeert in contact te komen met Marilyn Alcalá-Wallé voordat hij reageert op de overname van de zetel van Jeser El Ayoubi.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Het is volgens Rhuggenaath niet het doel om hiermee voor vertraging te zorgen. Rhuggenaath hiermee begrip tonen voor haar inzet als ex-bestuurder van Curaçao.

Afgelopen vrijdag heeft Marilyn Alcalá-Wallé aangifte gedaan bij de Landsrecherche tegen Statenvoorzitter Ana Maria Pauletta en de secretaris van de PAR, omdat dat ze niet officieel door het hoofd van de Kiesraad op de hoogte is gesteld dat ze zitting kan nemen in het parlement.

- Advertentie -

Maar ze had wel een brief van de Statenvoorzitter ontvangen waarin ze werd gevraagd de zetel te weigeren en een daarbij geleverde verklaring te ondertekenen.

Alcalá-Wallé vond dat ze daarmee onder druk werd gezet om valsheid in geschrifte te plegen.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

  1. Geen vertraging: natuurlijk wil hij vertraging tot na de verkiezingen. Dit spelletje speelt hij al vanaf juli vorig jaar. Zolang het parlement niet compleet is kunnen de wetten voor bezuinigingen niet worden behandeld en hoeft hij o.a. zijn vriendjes met torenhoge salarissen niet te vertellen dat het feestje voorbij is. Hoe doorzichtig kun je zijn.

  2. Dus Ruggenaath heeft niet het telefoonnummer of andere contact gegevens van iemand die een prominent lid en minister was van zijn eigen partij of heeft onze Kennedy, gahndi ook nog dementie?

  3. Als Ruggenaath contact wil met AlKLM Walle: de reserveringsdesks van KLM, American Airlines en Avianca hebben haar telefoonnummer.

    En kan het volk aangifte doen tegen AlKLM Walle voor het verbrassen van gemeenschapsgeld op peperdure snoepreizen naar kunstexposities in Barbados en dansfestivals in Medellin en last but not least de bezoeken aan haar kinderen in Nederland, businessclass en 5 sterren hotel?

    Of zal Marilyn, net als naamgenoot Mozes, zeggen: ‘er was budget voor’?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, September 21, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...

Nu.cw | Minister Charles Cooper bedreigd

De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Charles Cooper, is bedreigd met de dood. Voor de muur van de kerk van Groot Kwartier stond een bord...

Nu.cw | Ontsnapte honden doodden geiten in Katoentuin

Een aantal honden hebben in de omgeving van Katoentuin vier geiten afgelopen weekend om het leven gebracht, meldt de Extra. De honden van de buren wisten te...

DolfijnFM | Een kwart van de kandidaten aan de verkiezingen moet giften nog doorgeven

Van de 353 kandidaten die aan de verkiezingen van 19 maart hebben deelgenomen, moet nog circa een kwart (90 kandidaten) een formulier bij de Electorale Raad (ER)...
- Advertentie -