ParadiseFM | Rhuggenaath naar Nederland

Rhuggenaath hoopt daarin tot een definitieve afspraak te komen met Nederland over financiering en duurzame samenwerking | Nu.cw

Minister-president Eugene Rhuggenaath zal aanstaande vrijdag aanwezig zijn tijdens een vergadering van de Rijksministerraad.

Hij hoopt daarin tot een definitieve afspraak te komen met Nederland over financiering en duurzame samenwerking. Volgens hem ‘rest er niet veel meer om tot definitieve afspraken te komen met de Nederlandse regering’. Wel gaf hij aan dat de laatste loodjes het zwaarst wegen.

Op 7 juli van dit jaar stuurde Nederland aan de regering van Curaçao, Aruba en Sint Maarten een pakket met maatregelen om te komen tot afspraken over een nieuwe lening. Nederland heeft ook aangekondigd te willen investeren in de drie landen.

Tot nu toe is er met geen van de drie landen een akkoord bereikt. Met de aanwezigheid van Curaçao bij de komende Rijksministeraad lijkt Curaçao hier nu het dichtste bij.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Rhuggenaath naar Nederland

 1. Joep Meloen

  Wanneer dit figuur in WO2 de leiding had gehad was WO2 nu nog steeds niet afgelopen. Hoe krijg je het voor elkaar om zoiets simpels als dit over 5 maanden uit te smeren ?
  Van die 6 jaar OHO mag Nederland dan wel 30 jaar gaan maken, want reken er maar op dat dit figuur bij iedere komma van Nederland dwars gaat liggen en er over na moet gaan denken.

 2. De Rechtsstaat

  Hij hoopt daarin tot een definitieve afspraak te komen met Nederland over financiering en duurzame samenwerking.

  Wel MP Gijsbertha heeft al verklapt dat komend weekend dhr. Knops samen met u naar Curaçao komt.

  M.i., enigste schotel dat wordt geserveerd is “CHE”.

  Wat een prutsers hier op dit eiland, zeg.

 3. “de laatste loodjes”, ja hoe leg je uit dat je 5 maanden hebt gewacht met actie ondernemen m.b.t. de gemaakte afspraken van de 2e tranche en nu plotsklaps concept voortellen hebt ingediend die nog kunnen worden afgeschoten en 25% en 12.5% korting uitrekenen een te moeilijke rekensom is.
  Met een verhaaltje als vertrouw me maar hoef je niet meer in Nederland aan te komen.
  Succes, neem je clown in Den Haag ook mee naar de ministerraad dan heb je de lachers zeker op je hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *