ParadiseFM | “Regering Rhuggenaath mafioso”

Veel oppositieleden hadden gisteren vraagtekens bij de voorgestelde wijziging van de screeningswet om minister Suzy Camelia-Römer te beschermen. Camelia-Römer werd door sommige parlementariërs beschuldigd van fraude en corruptie | Extra

Parlementariër Meindert ‘Menki’ Rojer vergeleek gisteren tijdens een virtuele vergadering van het parlement de regering-Rhuggenaath met een groep mafioso.

Volgens hem doet de regering alles om een minister te beschermen tegen een aanklacht van corruptie. Rojer sprak tijdens de behandeling van een wijziging van de screeningswet. Die is volgens hem alleen maar bedoeld om minister Suzy Camelia-Römer te beschermen.

Veel oppositieleden hadden gisteren vraagtekens bij de voorgestelde wijziging van de screeningswet. Het rapport dat daarvoor naar het parlement was gestuurd was volgens hen onvolledig en duidelijk een ‘haaststuk’.

Camelia-Römer werd door sommige parlementariërs beschuldigd van fraude en corruptie.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

De motie is hier te lezen: http://www.qracao.com/docs/Konsepto_Moshon_lei_Screening_9_yuni_2020.docx

Vanmiddag na het Statendebat over de Screeningswet biedt de coalitie een motie aan die de regering opdracht geeft om de mogelijkheden te onderzoeken de screeningswet aan te passen. Reden: het moet afgelopen zijn met het misbruiken van deze wet om zittende ministers te vervolgen. De motie is hier te lezen: http://www.qracao.com/docs/Konsepto_Moshon_lei_Screening_9_yuni_2020.docx Wil je weten wie hem opgesteld heeft? Kijk dan even in de properties van het document. Weet je meteen ook waarom de screeningswet NU moet worden aangepast…. | Dick Drayer

Motie veiligheidsdienst screeningswet door Suzy Camelia Romer-Alvin Daal

7 Reacties op “ParadiseFM | “Regering Rhuggenaath mafioso”

 1. En dit moet de illusie creëren dat er daadwerkelijk sprake is van een plan van aanpak om het huidig corrupt apparaat te sanneren ?

  De kermisgast zit eenmaal ook in de Gobierno & Sons B.V.

  Smoke and mirrors at the level of five year old children, governance & results ? Ver boven hun vermogen. Het zijn en blijven banana republic wannebes.

 2. Alleen die kop al.o

 3. De Rechtsstaat

  Eerlijkheidshalve moet ik bekennen het gezicht van Menki Royer op dit forum waar hij niet negatief wordt geciteerd biedt hoop voor de verdere nivellering.

  Ook z.g. ASO’s kunnen een punt maken!

  Lees b.v. de bijdragen van tante Kaat bijvoorbeeld.

 4. Ons kent ons .
  Nos dushi hedenan .
  Nos bon yunan di korsou

 5. Dat het rapport een ‘haaststuk’ is, is wel duidelijk. Met reden, echter niet verstandig. De oppositie bestaat vooral uit zwakke bestuurders en te veel twijfelachtige querulanten als Menki, Constancia, Pikkie enz. (ten dele aangestuurd door Gerrit S. vanuit Koraal Sp.) die af en toe ten tonele verschijnen en zich dan vooral negatief uitlaten over allerlei zaken in plaats van met constructieve alternatieven komen om ons land uit het diepe moeras te halen waar wij nu in zitten. Jammer en ik schaam me bijna dat ik in het verleden op 1 dezer partijen heb gestemd (believe me; nunka mas). Menki heeft hier echter wel een punt, ook dat is duidelijk. Om dan deze gehele regering vervolgens te betitelen als een groep mafiosi slaat nergens op en is goedkope en redeijk debiele dorpspolitiek. En dat uitgerekend van iemand van de partij van de Mafiosi, Fraude en Korupshon. Menki; wordt nou eens volwassen, ga werken, en probeer aub ons Land vooruit te helpen, zeker ook nu, in deze voor zovelen moeilijke tijden

 6. De pot verwijt de ketel.
  Maar dat wil niet zeggen dat de ketel niet zwart is

 7. Had nooit gedacht dat ik dit ooit in mijn leven eens zou zeggen, maar Menki Moe Rojer heeft gelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *