26 C
Willemstad
• zondag 9 mei 2021 09:41

ParadiseFM | Plachi di dia dinsdag opgeheven; avondklok blijft

De ‘plachi di dia’-regeling wordt vanaf dinsdag 11 mei opgeheven. Dat heeft premier Rhuggenaath vanmiddag bekend gemaakt.  Op Moederdag 9 mei en maandag 10 mei is de...

PBC | Coronamaatregelen eerder dan verwacht versoepeld

Persbureau Curacao Vanaf dinsdag 11 mei zullen de coronamaatregelen op Curaçao worden versoepeld. Eerst zou dat over negen dagen, op 17 mei zijn. Volgens demissionair premier Eugene Rhuggenaath...

PBC | Zondag kans op regen en onweer

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een storing die naar verwachting de lokale eilanden in de komende 24 tot 36 uur zal treffen, bevindt zich momenteel boven het zuidoosten van...

AVC | ‘Toezicht op financiële instellingen Curaçao is te vrijblijvend’

Servaas Houben en Ronald Ketellapper | Achterkant van Curacao Het toezicht in Curaçao op financiële instellingen is te vrijblijvend, verouderd en houdt onvoldoende rekening met de risico’s waaraan...

ParadiseFM | “Eiland heropent dinsdag”

De meeste sectoren op het eiland mogen dinsdag weer open. Dat melden bronnen aan Paradise FM. Om 16 uur worden de details bekendgemaakt tijdens een ‘relato di...

ParadiseFM |‘Nationale assemblee’ moet eiland post-corona vormgeven

Komende maandag, dinsdag en vrijdag praat de overheid met diverse belangengroepen over de vraag ‘hoe verder, nadat een groot deel gevaccineerd is’. Dat vertelde premier Rhuggenaath vandaag tijdens...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaParadiseFM | Camelia-Römer niet onder de indruk

ParadiseFM | Camelia-Römer niet onder de indruk

Camelia Romer zegt zich geen zorgen te maken als ook tegen haar aangifte wordt gedaan | Extra

Minister Suzy Camelia-Römer van Gezondheid, Natuur en Milieu heeft gisteren aangegeven niet onder de indruk te zijn van de kritiek op haar persoon.

Volgens de minister heeft de partij van Menki Rojer, Kòrsou di Nos Tur, in de afgelopen jaren aangifte gedaan tegen bijna elke minister van het kabinet-Rhuggenaath. Ze zegt zich geen zorgen te maken als ook tegen haar aangifte wordt gedaan.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

De motie is hier te lezen: http://www.qracao.com/docs/Konsepto_Moshon_lei_Screening_9_yuni_2020.docx

Vanmiddag na het Statendebat over de Screeningswet biedt de coalitie een motie aan die de regering opdracht geeft om de mogelijkheden te onderzoeken de screeningswet aan te passen. Reden: het moet afgelopen zijn met het misbruiken van deze wet om zittende ministers te vervolgen. De motie is hier te lezen: http://www.qracao.com/docs/Konsepto_Moshon_lei_Screening_9_yuni_2020.docx Wil je weten wie hem opgesteld heeft? Kijk dan even in de properties van het document. Weet je meteen ook waarom de screeningswet NU moet worden aangepast…. | Dick Drayer

Motie veiligheidsdienst screeningswet door Suzy Camelia Romer-Alvin Daal

11 reacties

 1. ….”Het OM en rechterlijke macht op deze rots is net zo corrupt als onze elite.
  Misschien zelfs een onderdeel daarvan, gezien de meest bizarre uitspraken die deze (vooral)meisjes D66 rechtertjes doen.
  Helaas weinig hoop van deze kant te verwachten”….

  Meisjes rechterjes LOL
  Deze rechters en OM laten schoremministers lopen, knuffelrechtspraak voor monsters en een aai over de killerbrainbol.

  Dat het OM en de rechterlijke macht niet helemaal zuiver zijn weten we allang.

  Ook: De kleine man wordt voor belasting en andere delicten hard aangepakt, de Ministers, en directeuren kunnen hele economieen verruineren zonder represailles.

 2. Het OM en rechterlijke macht op deze rots is net zo corrupt als onze elite.
  Misschien zelfs een onderdeel daarvan, gezien de meest bizarre uitspraken die deze (vooral)meisjes D66 rechtertjes doen.
  Helaas weinig hoop van deze kant te verwachten.

 3. “Volgens de minister heeft de partij van Menki Rojer, Kòrsou di Nos Tur, in de afgelopen jaren aangifte gedaan tegen bijna elke minister van het kabinet-Rhuggenaath. Ze zegt zich geen zorgen te maken als ook tegen haar aangifte wordt gedaan.”

  Ze zitten allemaal in hetzlefde bootje. Waarom zouden ze actie ondernemen tegen elkaar ? These are simple minded fools that don’t even foresee consequences to their actions.

  De dag dat Nederland de kraan dichtdraait, dachten ze dat echt dat de miljarden van de gaming industry nog hun richting opgaan ?

 4. Voor KDNT hoeft ze zich geen zorgen te maken. Die vetzak kan gewoon genegeerd worden. Hij is toch nooit bij debatten. Maar als Dick Draaijer erover rapporteert, dan is de wel degelijk iets aan de hand.

 5. Deze clowns werken voor de ONS, en worden ook betaald door ONS.
  Door arrogantie verblind, willen onze “topppers” dat maar niet inzien

 6. Met andere woorden;
  Ik doe wat ik doe en heb totaal geen boodschap aan personen of instanties die kritiek hebben op mij of op de manier waarop ik mijn werkzaamheden uitvoer.

  Alle dictators doen precies hetzelfde.
  Dit is een houding die niet in een functionerende democratie thuis hoort.

  In een functionerende democratie zijn ministers en presidenten aan de kant geschoven voor het gedrag en dan hadden ze het niet eens uitgesproken.

  In een functionerende democratie ligt de macht bij het parlement, als gekozen vertegenwoordiging van de bevolking en niet bij de individuele minister.

  Als dit geaccepteerd wordt is Curaçao vervallen tot dictatoriale bananen republiek. Jaag dan ook maar de gouverneur uit haar paleis en kroon Suzy maar tot vorstin voor het leven.

 7. Ik dien een motie in: “het moet afgelopen zijn met dat zittende ministers zich zo gedragen dat ze op basis van deze screeningswet zich blootstellen aan vervolging”

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties