ParadiseFM | Camelia-Römer niet onder de indruk

Camelia Romer zegt zich geen zorgen te maken als ook tegen haar aangifte wordt gedaan | Extra

Minister Suzy Camelia-Römer van Gezondheid, Natuur en Milieu heeft gisteren aangegeven niet onder de indruk te zijn van de kritiek op haar persoon.

Volgens de minister heeft de partij van Menki Rojer, Kòrsou di Nos Tur, in de afgelopen jaren aangifte gedaan tegen bijna elke minister van het kabinet-Rhuggenaath. Ze zegt zich geen zorgen te maken als ook tegen haar aangifte wordt gedaan.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

De motie is hier te lezen: http://www.qracao.com/docs/Konsepto_Moshon_lei_Screening_9_yuni_2020.docx

Vanmiddag na het Statendebat over de Screeningswet biedt de coalitie een motie aan die de regering opdracht geeft om de mogelijkheden te onderzoeken de screeningswet aan te passen. Reden: het moet afgelopen zijn met het misbruiken van deze wet om zittende ministers te vervolgen. De motie is hier te lezen: http://www.qracao.com/docs/Konsepto_Moshon_lei_Screening_9_yuni_2020.docx Wil je weten wie hem opgesteld heeft? Kijk dan even in de properties van het document. Weet je meteen ook waarom de screeningswet NU moet worden aangepast…. | Dick Drayer

Motie veiligheidsdienst screeningswet door Suzy Camelia Romer-Alvin Daal

11 Reacties op “ParadiseFM | Camelia-Römer niet onder de indruk

 1. Knoek-koe

  De arrogantie van een raspotentaat

 2. Knoek-koe

  ….”Het OM en rechterlijke macht op deze rots is net zo corrupt als onze elite.
  Misschien zelfs een onderdeel daarvan, gezien de meest bizarre uitspraken die deze (vooral)meisjes D66 rechtertjes doen.
  Helaas weinig hoop van deze kant te verwachten”….

  Meisjes rechterjes LOL
  Deze rechters en OM laten schoremministers lopen, knuffelrechtspraak voor monsters en een aai over de killerbrainbol.

  Dat het OM en de rechterlijke macht niet helemaal zuiver zijn weten we allang.

  Ook: De kleine man wordt voor belasting en andere delicten hard aangepakt, de Ministers, en directeuren kunnen hele economieen verruineren zonder represailles.

 3. Ook dat nog

  Het OM en rechterlijke macht op deze rots is net zo corrupt als onze elite.
  Misschien zelfs een onderdeel daarvan, gezien de meest bizarre uitspraken die deze (vooral)meisjes D66 rechtertjes doen.
  Helaas weinig hoop van deze kant te verwachten.

 4. zo zijn narcisten ,die veranderen nooit.

 5. “Volgens de minister heeft de partij van Menki Rojer, Kòrsou di Nos Tur, in de afgelopen jaren aangifte gedaan tegen bijna elke minister van het kabinet-Rhuggenaath. Ze zegt zich geen zorgen te maken als ook tegen haar aangifte wordt gedaan.”

  Ze zitten allemaal in hetzlefde bootje. Waarom zouden ze actie ondernemen tegen elkaar ? These are simple minded fools that don’t even foresee consequences to their actions.

  De dag dat Nederland de kraan dichtdraait, dachten ze dat echt dat de miljarden van de gaming industry nog hun richting opgaan ?

 6. Tegen kdnt had allang eerder aangifte gedaan moeten zijn. Onderhand weten we wel waarom.

 7. Daan Banaan

  Voor KDNT hoeft ze zich geen zorgen te maken. Die vetzak kan gewoon genegeerd worden. Hij is toch nooit bij debatten. Maar als Dick Draaijer erover rapporteert, dan is de wel degelijk iets aan de hand.

 8. Ook zij heeft een engelbewaarder .

 9. Ook dat nog

  Deze clowns werken voor de ONS, en worden ook betaald door ONS.
  Door arrogantie verblind, willen onze “topppers” dat maar niet inzien

 10. Met andere woorden;
  Ik doe wat ik doe en heb totaal geen boodschap aan personen of instanties die kritiek hebben op mij of op de manier waarop ik mijn werkzaamheden uitvoer.

  Alle dictators doen precies hetzelfde.
  Dit is een houding die niet in een functionerende democratie thuis hoort.

  In een functionerende democratie zijn ministers en presidenten aan de kant geschoven voor het gedrag en dan hadden ze het niet eens uitgesproken.

  In een functionerende democratie ligt de macht bij het parlement, als gekozen vertegenwoordiging van de bevolking en niet bij de individuele minister.

  Als dit geaccepteerd wordt is Curaçao vervallen tot dictatoriale bananen republiek. Jaag dan ook maar de gouverneur uit haar paleis en kroon Suzy maar tot vorstin voor het leven.

 11. Fred Schiedam

  Ik dien een motie in: “het moet afgelopen zijn met dat zittende ministers zich zo gedragen dat ze op basis van deze screeningswet zich blootstellen aan vervolging”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *