ParadiseFM | RdK-operator moet duurzame partner worden

RdK zegt op een transparante manier op zoek te gaan naar een partner voor een duurzame toekomst voor de raffinaderij | Extra

Marcelino de Lannoy, de interim directeur van Refineria di Korsou, zegt dat er veel trajecten zijn voor het binnenhalen van een nieuwe operator voor de raffinaderij.

In de Extra zegt De Lannoy dat er wordt gedacht aan een project voor een paar maanden om een nieuwe operator aan te trekken. De intentie van RdK is op voor het eind van het jaar gedaan te krijgen.

De Lannoy zegt een goed idee te hebben waar bedrijven van over de hele wereld interesse in hebben. RdK zegt op een transparante manier op zoek te gaan naar een partner voor een duurzame toekomst voor de raffinaderij.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | RdK-operator moet duurzame partner worden

 1. “De Lannoy zegt een goed idee te hebben waar bedrijven van over de hele wereld interesse in hebben.”

  En dan in dezelfde adem : “RdK zegt op een transparante manier op zoek te gaan naar een partner voor een duurzame toekomst voor de raffinaderij.”

  En het dan presteren om absolutely no mention te geven over this so-called briljant idee dat de hele wereld interesse in heeft en het te delen op transparante wijze.

  Talk about a pathetic con-artist wannabe.

  De vorige keer zou Klesch overnemen en alles paradijs maken maar alles in geheim. Nu alweer ? Can’t keep on selling the same old snake oil.

  These clowns are broken records that keep on repeating the same old song : “hanging on for dear life to our personal material interests.”

  Resultaten behalen ? Verantwoordelijkheden dragen ? Huh ? Never heard of that song.

  They’re too intellectually challenged to even aspire to greatness, let alone to achieving a better future for Korsow, Dushi Korsow.

 2. “De Lannoy zegt een goed idee te hebben waar bedrijven van over de hele wereld interesse in hebben.” Ik ook, en dat is Bullenbaai, en meer niet.

 3. Een duurzame toekomst?
  Er is zelfs geen aasgier te vinden die wil exploiteren, as is. En in de tussentijd is de bonanza in de opslag capaciteit aan ons voorbij gegaan. Miljoenen laten liggen en nu weer miljoenen uitgeven voor een dood paard.
  Hieruit blijkt weer dat het, hier op het eiland, niet gaat om maatschappelijke winst maar om hoeveel er te verdelen valt.

 4. John Bash

  Met andere woorden: We zijn bezig een partner te zoeken die de raffinaderij gaat ontmantelen en de terreinen wil saneren.

 5. Ongelooflijk dit zeg, lichtgewicht en leugenaar de Lannooy die zijn diepe broekzakken maandelijks riant gevuld ziet, en meer dan 40:000 mensen hebben het nakijken.
  Deze roestbakken is klaar, al jarenlang eigenlijk. Maak er een grote speeltuin van en vlo dan meteen het asfaltmeer in, weet je wel hetzelfde ‘meer’ waar een andere notoire zakkenvuller mee belast was. Op wiens payroll stond hij nou weer.

 6. De Lannoy zegt een goed idee te hebben waar bedrijven van over de hele wereld interesse in hebben.

  En toen werd hij wakker.

  Geen enkele serieuze partij heeft interesse gehad in de oude roestbak.

  Net zoals Insel. En ondertussen vliegen de miljoenen eruit

 7. Abraham Mossel

  De Lannoy zal wel weer eerst een nieuwe stichting met een Directie en bestuur op richten en aanstellen en dat gaat een paar maanden duren ” geschatte kosten 15 miljoen”. In de hele wereld ligt de olie industrie op zijn reet en de Lannoy heeft veel bedrijven ” 36 stuks ”op een geschreven kladje staan die intresse hebben om ook van de opbrengst van die schroot hoop en het asfaltmeer willen profiteren.

 8. Ik zou zeggen , zoek en gij zult vinden .
  Vreemd , heel vreemd .

 9. Het Wacko Werner Wiels traject voor een nieuwe uitbater heeft ons tientallen miljoenen gekost en net net nada opgeleverd, met veel politieke profiteurs van het opgewarmde lijk Liberia Peeters via de schreeuwende tuinkabouter Terror Cova tot de schreeuwende kabriet alias de lolo van Soto Pik Pisas.

  We betalen nog steeds voor de bysides die Wacko Werner Wiels op de payroll van de rafinaderij heeft gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *